sagolungeçmiş olsun. Hindistan cevizi yağı güzel gerçekten :)
Ayrıca hayız, adet, regl hepsi aynı bacım. Takılma sen böylelerine :)
çok zor ya inşALLAH sizde çözümünü bulursunuz hindistan cevizi yağı tamamen geçirdi benm sorunumu iyiki yazmışım burayaBen3 yıldır evliyim. Her ilişki sonrası mi olur yanma acıma ağrı. Vajinismus değilim. Islaklık desen gırla oluyor, istek zaten var. Gel gelelim geçmiyor. Hatta kaç tane konu başlığı açtım bununla ilgili... Hindistan cevizi yağı, bebe yağı ve daha nicesi. 16 krem kullanmışım, jeller, hormon kremleri, fitiller, antibiyotikler, mantar hapları... saymakla bitmez. Smear temiz, hpv temiz, mantar yok, Aktif bir hastalık yok. Çözümü bulamadılar. Ben de Temmuz ayında Süleyman Akhan’a gideceğim. İnşallah son defa çare arayışım olur
Aman nazar değmesinçok zor ya inşALLAH sizde çözümünü bulursunuz hindistan cevizi yağı tamamen geçirdi benm sorunumu iyiki yazmışım buraya
ayy amin amin her duş sonrası sürüyorum bikini bölgesine tamamen.ilişki önceside sürüyorum biraz bol sürüyorum çok rahatladımAman nazar değmesinne kadar ve nasıl kullandın yazar mısın?
süleyman engin akhan harika biri.Ben3 yıldır evliyim. Her ilişki sonrası mi olur yanma acıma ağrı. Vajinismus değilim. Islaklık desen gırla oluyor, istek zaten var. Gel gelelim geçmiyor. Hatta kaç tane konu başlığı açtım bununla ilgili... Hindistan cevizi yağı, bebe yağı ve daha nicesi. 16 krem kullanmışım, jeller, hormon kremleri, fitiller, antibiyotikler, mantar hapları... saymakla bitmez. Smear temiz, hpv temiz, mantar yok, Aktif bir hastalık yok. Çözümü bulamadılar. Ben de Temmuz ayında Süleyman Akhan’a gideceğim. İnşallah son defa çare arayışım olur
Teşekkür ederizMerhaba. Benim jinekoloğum bana bu konuda en güzel çözümü verdi; Organik hindistan cevizi yağı. Yıllar oldu, iyiki diyorum, iyiki danışmışım bu konuyu kendisineBanyonuzda bulundurun hep. Biraz yağı parmaklarınıza alın bakım yapar gibi, hafifçe nazikçe sürün, çok işe yarıyor, bir süre sonra cildinizin rahatladığını hissedeceksiniz. Ayrıca ilişkideki kuruluğa karşı da kimyasal kremler, jeller kullanmak yerine, hindistan cevizi yağı kullanın. Hem hindistan cevizinin o hoş kokusu da Parfüm gibi oluyor, hemde tamamen organik ve oldukça da ucuz Bu mucize yağı sadece yemekle kalmayın, cildinize, saçınıza, heryerinize sürebilirsiniz. Bana teşekkür edeceksiniz
Ay sen gittin mi?süleyman engin akhan harika biri.
Ben babystart vajina ve sperm dostu jel kullanıyorum son 2 aydır. Vajina pH ile birebir aynı ve sperm öldürmüyor.Jel faln ph ı bozar diye biyorum
Dogru mu ki kullanmak? Suyla yikamak bile bozuyor ph ı dyorlar hatta..o skntı yapyor olablr mi ?
Canım pahalı ama uzun gidiyor. Bir de en güvenilir o. İlk zamanlar normal kayganlaştırıcı kullandım onlar çatır çatır yaktı beni. Bu babystart hiç dokunmadıBabystart çok pahalı geldi bana
Beni de aşırı yaktı kayganlaştırıcıCanım pahalı ama uzun gidiyor. Bir de en güvenilir o. İlk zamanlar normal kayganlaştırıcı kullandım onlar çatır çatır yaktı beni. Bu babystart hiç dokunmadı
Bebe yağı ben de kullandım ama hiçbiri fayda etmedi. Babystartla da hamile kalamadım. Vakti gelmedi demek kiBeni de aşırı yaktı kayganlaştırıcı
Bebeyağı kullanıyorum şu an bi sıkıntı yok ama hamile kalamadım
İnş olur bir an önce bebeklerimizBebe yağı ben de kullandım ama hiçbiri fayda etmedi. Babystartla da hamile kalamadım. Vakti gelmedi demek ki
kendisiyle çalıştım bir süre. oradan biliyorum. ihtiyacım olsa tereddütsüz giderim.Ay sen gittin mi?
Ben gideceğim inşallah umutlarım boşa çıkmazkendisiyle çalıştım bir süre. oradan biliyorum. ihtiyacım olsa tereddütsüz giderim.