vajina acısı

GZN123

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Mart 2020
118
160
30
merhaba kızlar 4 yıllık evliyim.Iliski konusunda eşim de bende cok istekliyiz neredeyse her gün ilişkiye giriyoruz bazen gunde iki kere.Ancak devamli vajinamda yanma ve acı oluuo iliskiden sonra mesela hayiz günüm 10 gün suruyir 10 gun aradan sonra iliskiye giriyiruz islanmada oluyo istekte hersey yolunda ama iliski sonrasi acı yanma oluyor afedersiniz tuvalette zorlaniyirum bu durumdan.Ara vermekte etkilemiyor yani durumu.Çok ta iyi bakıyorum jeller kremler bakiminida yapiyorum ancak 4 yıldır boyle.Çok afedersiniz penisin kalinligindanmi acaba diyorum.bu durumda olup çare bulan var mı?

Güldürdünüz beni sabah sabah. Bi kadın doğumcuya gerçekten görünemediniz mi bı 4 yolda? İnsan hiç olmazsa bi sağlıkocağına gider bi orada sorar. Yine de madem açtınız buraya konuyu. Çok sık ilişkiden kuruluk olabilir, içeri de bir et beni, yara, yırtık olabilir, düşündüğünüz kadar gevşemiyor olabilirsiniz ön sevişmeyi uzatabilirsiniz. Ama en iyisi bir uzmana görünüp gerekli testleri yaptırmak olacaktır. Geçmiş olsun.

Hayiz ne? Adet regl falan demek varken yani ne mana? Hayız. yok bi de şey de duhul eylemek. Çok sık yapiyorsunuz diyedir. 4 yıldır bir kadin dogum yüzü gormediniz mi? Vajinadan bebek çıkabiliyor. Bebek kafası omzu vücudu. Penis ne ki zorlasin. Sorununuz baska bir seydir. Doktor gormeli.
hayiz adet regl sonuç olarak hepsi aynı mana yeni duydunuz sanırım.Ve evet 4 yıldır kadın doğum yüzu gördüm bir problem yok denildi o yuzdn bende belki başka sekilde atlatanlar olmustur diye sormak istedim 🤷🏻‍♀️

Güldürdünüz beni sabah sabah. Bi kadın doğumcuya gerçekten görünemediniz mi bı 4 yolda? İnsan hiç olmazsa bi sağlıkocağına gider bi orada sorar. Yine de madem açtınız buraya konuyu. Çok sık ilişkiden kuruluk olabilir, içeri de bir et beni, yara, yırtık olabilir, düşündüğünüz kadar gevşemiyor olabilirsiniz ön sevişmeyi uzatabilirsiniz. Ama en iyisi bir uzmana görünüp gerekli testleri yaptırmak olacaktır. Geçmiş olsun.
tabiki göründüm bir problem yok denildi bir problem olmadigi halde 4 yıldır ayni sorun olmasi aklimk karıştırdı.

hayiz adet regl sonuç olarak hepsi aynı mana yeni duydunuz sanırım.Ve evet 4 yıldır kadın doğum yüzu gördüm bir problem yok denildi o yuzdn bende belki başka sekilde atlatanlar olmustur diye sormak istedim 🤷🏻‍♀️
oyle bir cevaba boyle bir cevap verdiginiz icin tebrik ederim. kalitenizi bozmadiniz.. aklima tek gelen enfeksiyon.. yara olabilir. o da yok diyorsa doktor bilemem.. enfeksiyon, vajinal mantar aci veriyor cunku. akintiniz nasil? jel denediniz mi?

oyle bir cevaba boyle bir cevap verdiginiz icin tebrik ederim. kalitenizi bozmadiniz.. aklima tek gelen enfeksiyon.. yara olabilir. o da yok diyorsa doktor bilemem.. enfeksiyon, vajinal mantar aci veriyor cunku. akintiniz nasil? jel denediniz mi?
tesekkur ederim keske yorum yazanlar daha hassas davransa.akintım normal ertesi gune kadar iyileşiyor acıda ancak yine olunca yine aynısı oluyor cok nadir olmadığı.doktorda yirtik vs yok dedi her hangi bir kremde vermedi bende o bolgeyi koruyucu ve temizleyici urun aldım onlari kullanıyorum hafifletiyor aciyi.esimde dikkat ediyor acaba ondanmi kapıyorum enfeksiyon diye dusunmeye başladım.😕

tesekkur ederim keske yorum yazanlar daha hassas davransa.akintım normal ertesi gune kadar iyileşiyor acıda ancak yine olunca yine aynısı oluyor cok nadir olmadığı.doktorda yirtik vs yok dedi her hangi bir kremde vermedi bende o bolgeyi koruyucu ve temizleyici urun aldım onlari kullanıyorum hafifletiyor aciyi.esimde dikkat ediyor acaba ondanmi kapıyorum enfeksiyon diye dusunmeye başladım.😕
enfeksiyon olsa akintiyla muhakkak kendini belli eder. koku, renk veya peynirimsi yapi olur. temizleyici urun aslinda kullanmamak lazim.. iliski uzun suruyorsa tahris oluyordur..

insanoglu ne kadar garip ya.. ne demediyseniz onu arayip buluyorlar. o kadar okudum mesajinizi dr a gitmediniz mi diye ezmeye calismak aklima gelmedi. art niyetli olmak lazim herhalde. dr a gitmedim dememissiniz hicbir yerde. illa demek mi lazim..
bende yardımcı olmak icin yorumlsr gelmis diye bir heves girdim ancak insanlar yardımcı olmak yerine açık aramak için ugrssir olmis🤷🏻‍♀️

enfeksiyon olsa akintiyla muhakkak kendini belli eder. koku, renk veya peynirimsi yapi olur. temizleyici urun aslinda kullanmamak lazim.. iliski uzun suruyorsa tahris oluyordur..
tesekkur ederim yardımcı olmaya çalıştığınız icin tekrsr bir goruneyim doktora olmadi belki bu sefer bir ilac verir

merhaba kızlar 4 yıllık evliyim.Iliski konusunda eşim de bende cok istekliyiz neredeyse her gün ilişkiye giriyoruz bazen gunde iki kere.Ancak devamli vajinamda yanma ve acı oluuo iliskiden sonra mesela hayiz günüm 10 gün suruyir 10 gun aradan sonra iliskiye giriyiruz islanmada oluyo istekte hersey yolunda ama iliski sonrasi acı yanma oluyor afedersiniz tuvalette zorlaniyirum bu durumdan.Ara vermekte etkilemiyor yani durumu.Çok ta iyi bakıyorum jeller kremler bakiminida yapiyorum ancak 4 yıldır boyle.Çok afedersiniz penisin kalinligindanmi acaba diyorum.bu durumda olup çare bulan var mı?
Bende dün bunu buraya yazsam kimse cevap vermez diye yazmadım.adetim bitti ilişkiye girdik açıdan yanmadan öldüm
Sanki yaraya tuz basar gbi her adet sonrasi ilişkide canım yanıyor

Bende dün bunu buraya yazsam kimse cevap vermez diye yazmadım.adetim bitti ilişkiye girdik açıdan yanmadan öldüm
Sanki yaraya tuz basar gbi her adet sonrasi ilişkide canım yanıyor
evet bendekide oyle bir acı

Hayiz demek mi kalite?

evet bendekide oyle bir acı
bence ıslaklık yetmiyor ve tahriş oluyo.4 yıldır süren enfeksiyon falan olmaz.dokora da gittim demişsiniz.ordan koca çocuk çıkıyo yani yeteri kadar esnek bi yapı.temizlik jelleri falan çok sağlıklı değil onları kullanmayın yalnızca su kullanın yeterli.kayganlaştırıcı jel bol bol uygulayın birkaç sefer hatta, ön sevişmeyi uzun tutun siz daha da gevşeyin, her seferinde canım acıyo psikolojisiyle ister istemez siz fark etmeden de kendinizi kasıyor olabilirsiniz, pozisyon değiştirerek deneyin bir de.

Merhaba. Benim jinekoloğum bana bu konuda en güzel çözümü verdi; Organik hindistan cevizi yağı. Yıllar oldu, iyiki diyorum, iyiki danışmışım bu konuyu kendisine🙏 Banyonuzda bulundurun hep. Biraz yağı parmaklarınıza alın bakım yapar gibi, hafifçe nazikçe sürün, çok işe yarıyor, bir süre sonra cildinizin rahatladığını hissedeceksiniz. Ayrıca ilişkideki kuruluğa karşı da kimyasal kremler, jeller kullanmak yerine, hindistan cevizi yağı kullanın. Hem hindistan cevizinin o hoş kokusu da Parfüm gibi oluyor, hemde tamamen organik ve oldukça da ucuz😊 Bu mucize yağı sadece yemekle kalmayın, cildinize, saçınıza, heryerinize sürebilirsiniz. Bana teşekkür edeceksiniz

İdrar yolu enfeksiyonu olabilir birde ıslaklık oluyor demişsiniz ama bence yeterince olmuyor olabilir bende bir sure oyle oldu jel kullanıyorduk.

X