Canım gerçekten hiçbirşey yok.. Yapsan bu muydu diceksinO zar kısmını düşündüm de ,onu da kanıtlar nitelikte bi durum yaşamadım acıyı hiç yaşamadım baskı oluşuyor orda duruyorum bacaklarımı açabilsem olay çözülecek o da olmuyor
Onu deneyebilirim evet mantıklı. Teşekkür ederim inşallah irkilmemEsinizin dokunmasina izin veriyorsaniz spreyi eşiniz sıksın.
Denemedim hiç. kulak çubuğu denedim acımadı devamını getirmek yerine sprey aldım çünkü benim derdim kasılmak. Uyuşursa rahatlicamKuzum Sen kendi parmağını vajinanın içine sokabiliyor musun sokamıyorsan bende doktora git bekleme
Spreyle yenen bir çok kadın var. Uyusturdugu için acıyı düşünmeyerek bacaklarını açabiliyorlarmış. Korkutan o acıyacak hissi. Spreyi sadece alışana kadr kullanacağım. Çok zor bir durum artık olsunda nasıl olursa olsun diyorsunz
Kadınların canım acıyacak korkusuna ilişkiye girmemesi bana çok saçma geliyo ya. Ağda yaptırıyosun o daha beter bi şey bakarsan. Nedir yani bu çocuk gibi korku. Eşinize isteğiniz mi yok acaba ıslanmıyosunuz.. Travma olsa tecavüz falan normal istememek. Öbür türlüsü bariz mızmızlanmak yani. Çekilmez.
Başınıza gelmeyen bi hastalıkla ilgili atip tutmaniz, boyle kırıcı bir yorum yapmanız çok yazik .Bu dünya sağlık örgütünce de kabul edilmiş bir hastalık , sağlık sorunu yani . Bunu yaşayan binlerce kadın var . Siz bunu sadece bana değil hepsine söylüyorsunuz. Kasların Istemsizce kapanması mızmızlanmak değil. Eşini sevmemek istememek hiç değil. Bu kadar kadın tecavüze uğramak için uğraşmıyor eşi ile iliski yasamak için uğraşıyor. Çok cahilsiniz. Bildiğiniz konularda yorum yapın.Kadınların canım acıyacak korkusuna ilişkiye girmemesi bana çok saçma geliyo ya. Ağda yaptırıyosun o daha beter bi şey bakarsan. Nedir yani bu çocuk gibi korku. Eşinize isteğiniz mi yok acaba ıslanmıyosunuz.. Travma olsa tecavüz falan normal istememek. Öbür türlüsü bariz mızmızlanmak yani. Çekilmez.
Evli mi bekar mi bilmem ama her iki şartta da başına gelsin yaşasın diyemem . Bunu kimse yaşamasın. Empati kuramayan bi insan dahası cahil . Mızmızlanmak diyor yeterince canım sıkkın benim üstüne böyle bi yorum yaparak tüm hevesimi kırdıVajinismus hastalığı; ilişki sırasında ön sevişmede hiç bir sorun yaşamayan, hatta zevk dahi alan kadınlarda cinsel birleşme anı geldiğinde yaşadıkları istemsiz kasılmalar sonucunda penisin vajina içine girememesi veya son derece ağrılı, zor şekilde girmesi ile karakterize bir cinsel sorundur.
Bu istemsiz olan bir şey. Çok yanlış yaklaşmışsınız konu sahibine bence.
Evli mi bekar mi bilmem ama her iki şartta da başına gelsin yaşasın diyemem . Bunu kimse yaşamasın. Empati kuramayan bi insan dahası cahil . Mızmızlanmak diyor yeterince canım sıkkın benim üstüne böyle bi yorum yaparak tüm hevesimi kırdı
Hepsine baktım. Fakat o konularda açınca yorum hiç gelmedi .Burayı deneyeyim dedim bende . Doktor a gitmedim çok fazla kastigimi biliyorum sadece. Biraz açabiliyorum sonra baskı hissi geldiği an cekiyorumMerhabalar forumda vajinismus bolumu var. Cinsellik veya jinekoloji topigi altinda olmali. Orda cok daha deneyimli kisiler olabilir bu konuda. Binlerce sayfa tartisma var valla :)
Ben bu konu icin doktora gittigimde uyusturucu krem kullanmadim sadece kayganlastirici vermisti doktor. Ve Karin kaslarimdan pelvis bolgesini kasip kasmadigimi kontrol ediyordu. Kasmadigim zaman aci da olmuyordu. O sekilde bir uzmana gittiniz mi?
Teşekkür ederim yine de yazdınız. Burada en ufak iyi yorum bile psikolojik olarak rahatlatıyor inanın. Doktor a gitmedim henüz. Egzersizleri falan varmış. Gidenler yazdı bana özelden. Denerim olmazsa giderim dedim.Son olarak spreyi deneyeceğim olmazsa giderimYaşadığınız gerçekten psikolojik olarak sizi yıpratıyor. Ben yorum sahibine yanlış bir şey söylemek istemem onun da durumunu, yaşadıklarını bilemiyorum. Ama psikolojik olarak zaten kötü durumda olan bir insana bu şekilde yaklaşılmamalı. Hevesiniz kırılmasın lütfen.
Vajinismus yaşamadığım için ne tavsiye verebilirim bilmiyorum ama zamanla düzeleceğine inanın. Uzmandan yardım aldınız mı? Okumadım mesajları da.
Teşekkür ederim yine de yazdınız. Burada en ufak iyi yorum bile psikolojik olarak rahatlatıyor inanın. Doktor a gitmedim henüz. Egzersizleri falan varmış. Gidenler yazdı bana özelden. Denerim olmazsa giderim dedim.Son olarak spreyi deneyeceğim olmazsa giderim
Şuan her türlü mecbur hissediyorum ama istemsiz kasılmalar bitmiyor. Spreyle olmazsa bu hafta gideceğim doktor a bittim çünkü artikBence doktora gidin belki kızlığınız kalındır o yüzden zorlanıyorsunuzdur önce bi baktırın herşeye... Sonra doktorun aşamalarıyla ilerleyin.. Enazından uzman birizi size neler yapmanız gerektiğini söyleyince kendinizi buna mecbur hissedebilirsiniz
Tesekkur ederim ,olabilir size zahmet olmazsa .Tecrube Ne de olsaBenim bir arkadaşım da vardı. Şu an durumu gayet normale döndü. İsterseniz ona sorabilirim ne yapmış diye. Siz güçlü olun, etrafa aldırış etmeyin.
Evet ya genelde duyduğum bu saçma sapan kasiliyorum ,gün içinde binlerce cümle ile motive oluyorum ama yok. Eşimde de var suç yüz veriyor .Olmasın zamanla olur , korkma geç olsun gerekirse . Diyorum 1 sene geçer böyle diye diye geçsin üzülme deyip duruyorCanım gerçekten hiçbirşey yok.. Yapsan bu muydu diceksinzaten sonradan geçecek herşey kendini bu kadar kastığın için ne kadar saçma davranmışım diyeceksin
Vajinismus hastalığı; ilişki sırasında ön sevişmede hiçbir sorun yaşamayan, hatta zevk dahi alan kadınlarda cinsel birleşme anı geldiğinde yaşadıkları istemsiz kasılmalar sonucunda penisin vajina içine girememesi veya son derece ağrılı, zor şekilde girmesi ile karakterize bir cinsel sorundur.
Bu istemsiz olan bir şey. Çok yanlış yaklaşmışsınız konu sahibine bence.
Tibbi bir hastalik bu yahu ?!Kadınların canım acıyacak korkusuna ilişkiye girmemesi bana çok saçma geliyo ya. Ağda yaptırıyosun o daha beter bi şey bakarsan. Nedir yani bu çocuk gibi korku. Eşinize isteğiniz mi yok acaba ıslanmıyosunuz.. Travma olsa tecavüz falan normal istememek. Öbür türlüsü bariz mızmızlanmak yani. Çekilmez.
Tibbi bir hastalik bu yahu ?!
Kanser nasil mizmizlanmak degilse ya da diyabet ya da sizofreni . Bu da degil.
Başınıza gelmeyen bi hastalıkla ilgili atip tutmaniz, boyle kırıcı bir yorum yapmanız çok yazik .Bu dünya sağlık örgütünce de kabul edilmiş bir hastalık , sağlık sorunu yani . Bunu yaşayan binlerce kadın var . Siz bunu sadece bana değil hepsine söylüyorsunuz. Kasların Istemsizce kapanması mızmızlanmak değil. Eşini sevmemek istememek hiç değil. Bu kadar kadın tecavüze uğramak için uğraşmıyor eşi ile iliski yasamak için uğraşıyor. Çok cahilsiniz. Bildiğiniz konularda yorum yapın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?