Vajijismus nolur yardim :(

O zar kısmını düşündüm de ,onu da kanıtlar nitelikte bi durum yaşamadım acıyı hiç yaşamadım baskı oluşuyor orda duruyorum bacaklarımı açabilsem olay çözülecek o da olmuyor
Canım gerçekten hiçbirşey yok.. Yapsan bu muydu diceksin zaten sonradan geçecek herşey kendini bu kadar kastığın için ne kadar saçma davranmışım diyeceksin

Kuzum Sen kendi parmağını vajinanın içine sokabiliyor musun sokamıyorsan bende doktora git bekleme
Denemedim hiç. kulak çubuğu denedim acımadı devamını getirmek yerine sprey aldım çünkü benim derdim kasılmak. Uyuşursa rahatlicam

Bu konuda başarılı doktorlar var.
Doktora görmelisiniz.
Özellikle cinsel eğitim uzmanlığı almış olmalı.
Sadece parmak egzersizi değil yaptırdıkları.
Bir nevi gerapide işin içinde.

Kadınların canım acıyacak korkusuna ilişkiye girmemesi bana çok saçma geliyo ya. Ağda yaptırıyosun o daha beter bi şey bakarsan. Nedir yani bu çocuk gibi korku. Eşinize isteğiniz mi yok acaba ıslanmıyosunuz.. Travma olsa tecavüz falan normal istememek. Öbür türlüsü bariz mızmızlanmak yani. Çekilmez.

Vajinismus hastalığı; ilişki sırasında ön sevişmede hiçbir sorun yaşamayan, hatta zevk dahi alan kadınlarda cinsel birleşme anı geldiğinde yaşadıkları istemsiz kasılmalar sonucunda penisin vajina içine girememesi veya son derece ağrılı, zor şekilde girmesi ile karakterize bir cinsel sorundur.
Bu istemsiz olan bir şey. Çok yanlış yaklaşmışsınız konu sahibine bence.

Başınıza gelmeyen bi hastalıkla ilgili atip tutmaniz, boyle kırıcı bir yorum yapmanız çok yazik .Bu dünya sağlık örgütünce de kabul edilmiş bir hastalık , sağlık sorunu yani . Bunu yaşayan binlerce kadın var . Siz bunu sadece bana değil hepsine söylüyorsunuz. Kasların Istemsizce kapanması mızmızlanmak değil. Eşini sevmemek istememek hiç değil. Bu kadar kadın tecavüze uğramak için uğraşmıyor eşi ile iliski yasamak için uğraşıyor. Çok cahilsiniz. Bildiğiniz konularda yorum yapın.

Evli mi bekar mi bilmem ama her iki şartta da başına gelsin yaşasın diyemem . Bunu kimse yaşamasın. Empati kuramayan bi insan dahası cahil . Mızmızlanmak diyor yeterince canım sıkkın benim üstüne böyle bi yorum yaparak tüm hevesimi kırdı

Yaşadığınız gerçekten psikolojik olarak sizi yıpratıyor. Ben yorum sahibine yanlış bir şey söylemek istemem onun da durumunu, yaşadıklarını bilemiyorum. Ama psikolojik olarak zaten kötü durumda olan bir insana bu şekilde yaklaşılmamalı. Hevesiniz kırılmasın lütfen.
Vajinismus yaşamadığım için ne tavsiye verebilirim bilmiyorum ama zamanla düzeleceğine inanın. Uzmandan yardım aldınız mı? Okumadım mesajları da.

Hepsine baktım. Fakat o konularda açınca yorum hiç gelmedi .Burayı deneyeyim dedim bende . Doktor a gitmedim çok fazla kastigimi biliyorum sadece. Biraz açabiliyorum sonra baskı hissi geldiği an cekiyorum

Teşekkür ederim yine de yazdınız. Burada en ufak iyi yorum bile psikolojik olarak rahatlatıyor inanın. Doktor a gitmedim henüz. Egzersizleri falan varmış. Gidenler yazdı bana özelden. Denerim olmazsa giderim dedim.Son olarak spreyi deneyeceğim olmazsa giderim

Benim bir arkadaşım da vardı. Şu an durumu gayet normale döndü. İsterseniz ona sorabilirim ne yapmış diye. Siz güçlü olun, etrafa aldırış etmeyin.

Şuan her türlü mecbur hissediyorum ama istemsiz kasılmalar bitmiyor. Spreyle olmazsa bu hafta gideceğim doktor a bittim çünkü artik

Canım gerçekten hiçbirşey yok.. Yapsan bu muydu diceksin zaten sonradan geçecek herşey kendini bu kadar kastığın için ne kadar saçma davranmışım diyeceksin
Evet ya genelde duyduğum bu saçma sapan kasiliyorum ,gün içinde binlerce cümle ile motive oluyorum ama yok. Eşimde de var suç yüz veriyor .Olmasın zamanla olur , korkma geç olsun gerekirse . Diyorum 1 sene geçer böyle diye diye geçsin üzülme deyip duruyor

Canım parmağınla dokunamıyorsan kulak çubuğuyla deneyebilirsin onun girdiğini görünce psikolojik rahatlayıp devamını getirebilirsin istersen spreyi de dışa sık sonra çubukla dene

İstemsizce diyosunuz da canım acıyacak korkuyorum diyen kendi. Bana abartı geliyor.

Tibbi bir hastalik bu yahu ?!
Kanser nasil mizmizlanmak degilse ya da diyabet ya da sizofreni . Bu da degil.

Tibbi bir hastalik bu yahu ?!
Kanser nasil mizmizlanmak degilse ya da diyabet ya da sizofreni . Bu da degil.

Onun hastalık kısmı travmatik boyutta geçerli ancak. Zorla mı evlisin, cinsel iatek mi duymuyosun, tecavüze mi uğradın, cinsellik tü kaka diye mi büyüdün.. Bunlar olsa eyvallah da canım acıyacak diye bakan insan bana göre komik. Sanırsın kol kesiyorlar yani ne abartıyosunuz bazı şeyleri. Böyle hastasın hastasın deyince ne oluyo acaba.. Hiçbir şeyi yok aslında korkak, çpcuk gibi bir davranış. Eşi de istemiyormuş zaten geçiştiriyormuş habire. Şaşırmadım.

Pardon da olayın tecavğzle ilgisi ne ? Siz tecavüze uğradığınızı filan mı sanıyosunuz? Bence asıl hiçbir şey bilmeyen sizsiniz. Korkaksınız, kabul etmek istemiyorsunuz. Travmanız, geçmiş öykünüz olsa evet haklısınız da 'canım acıyacak' düşünceniz bana göre mızmızlanmak, çocukça, komik. Çözüm de bulamamışsınız çünkü soeununuz yok. Eşiniz de yanaşmıyormuş şaşırmadım. Kendinize yoktan yere hastalıklı, sorunlu muamelesi yapmaktan zevk alıyorsunuz sanırım. Devam edin. Kim cahil ortada.. Sizin gibi cinsel ilişkiye girmekten korkacak kadar cahil değilim neyse ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…