Dr a gittiniz mi?Herkese iyi akşamlar . Vajinismustan halen kurtulamadım. Vemcain sprey aldım fakat bu da biraz yakıyor .Çubuk kısmını vajina icine sokup spreyi sıkamıyorum korkudan. Böyle olursa da uyuşma olmayacak. Nasıl yapabilirim sıkma isini nolur yardım edin
Spreyle yenen bir çok kadın var. Uyusturdugu için acıyı düşünmeyerek bacaklarını açabiliyorlarmış. Korkutan o acıyacak hissi. Spreyi sadece alışana kadr kullanacağım. Çok zor bir durum artık olsunda nasıl olursa olsun diyorsunzVajinismus değilim ama burada birkaç sayfada gördüğüm parmakla yapılan kademeli tedavi daha akıla yatkın ve mantıklı. Spreyle alışırsanız ne olacak, ömür boyu sprey kullanaram mı ilişkiye gireceksiniz?
Hayır buradaki tavsiyelerle ilerliyorum şuan için. Çoğu kişi gitme dedi. Cunku yaptırdığı parmak egzersizi oluyormuş daima . Yani zaten evde yapıyoruz .Dr a gittiniz mi?
İşte bende diyorum ki spreyle alıştığınız için sprey siz girmesi size daha zor gelecek. Sprey olmadığı için ister istemez yine korkarsınız yani. Devlet hastanesinde herhangi bir doktora bile gitseniz yardımcı oluyorlar. Yapmanız gerekenleri, parmak egzersizlerini falan tarif ederler bence. Parmakla yenen insan daha çok yani. Bence sprey yerine evde burada yazılanlara bakıp parmak egzersizi uygulayın. Hani derin nefesle falan. Bence öyle daha kolay ve kalıcı bir yöntem olurSpreyle yenen bir çok kadın var. Uyusturdugu için acıyı düşünmeyerek bacaklarını açabiliyorlarmış. Korkutan o acıyacak hissi. Spreyi sadece alışana kadr kullanacağım. Çok zor bir durum artık olsunda nasıl olursa olsun diyorsunz
Parmakla yenenlerde destek olarak sprey veya anestol,emla gibi kremler kullanmışlar. Ben parmagimla hayatta dokunamam. Eşimin dokunmasına izin veriyorum ama ben yapamıyorum. Spreyle deneyeceğim zaten bu da olmazsa doktor a gideceğim artık . Olmuyor ve çok yoruldumİşte bende diyorum ki spreyle alıştığınız için sprey siz girmesi size daha zor gelecek. Sprey olmadığı için ister istemez yine korkarsınız yani. Devlet hastanesinde herhangi bir doktora bile gitseniz yardımcı oluyorlar. Yapmanız gerekenleri, parmak egzersizlerini falan tarif ederler bence. Parmakla yenen insan daha çok yani.
Haklisiniz gün içinde kendimi motive ediyorum o ana kadar herşey iyi . Sonrası yine kasılma Istemsizce oluyor . Spreyi sıkabilirsem biraz güven verecek bana.Yani olacak gibi hissediyorum şuan iş spreyi sıkabilmektePsikolojik olarak kendini hazırlamadığın müddetçe her defasnda zorlanırsın.. Aslında korkulacak birşey değil sen kendini acıyor diye şartlandırıyorsun.. Kendini rahat bıraksan anlık birşey geçip gidicek canm
O zaman eşiniz parmakla denesin? Hani siz değil de o egzersizi gerçekleştirsin. Bu yönteme kapalı olmayın yani, cinsellik evlilikte herşey demek değildir ama birçok şeydir. Bir de neden dokunamıyorsunuz acaba geçmişte bir travmanın falan mı var? Sonuçta temizliği için falan çok kez dokunmak zorunda kalıyoruz kadınlar olarak.Parmakla yenenlerde destek olarak sprey veya anestol,emla gibi kremler kullanmışlar. Ben parmagimla hayatta dokunamam. Eşimin dokunmasına izin veriyorum ama ben yapamıyorum. Spreyle deneyeceğim zaten bu da olmazsa doktor a gideceğim artık . Olmuyor ve çok yoruldum
Yanı oda olabilir ama psikolojik olarak spreyi sıkarsam rahatlayacağım. Hani uyusacagi için kafam rahatlar . Temizliği soyle söyleyeyim lazer e gidiyorum bayadır. Oradada açamıyordum hiç acimamasına ragmen bacaklarim kapaniyordu .Dokunamadigim kisim ic kismi yuzeysel dokunurum normalde.O zaman eşiniz parmakla denesin? Hani siz değil de o egzersizi gerçekleştirin. Bir de neden dokunamıyorsunuz acaba geçmişte bir travmanın falan mı var? Sonuçta temizliği için falan çok kez dokunmak zorunda kalıyoruz kadınlar olarak.
Hayır buradaki tavsiyelerle ilerliyorum şuan için. Çoğu kişi gitme dedi. Cunku yaptırdığı parmak egzersizi oluyormuş daima . Yani zaten evde yapıyoruz .
Klinikte de parmak egzersizi veriyorlarmış sanırım. Bir de dilatör. Bu spreyi sıkabilirsem deneyeceğim olmazsa doktor a gideceğim. Spreyi denemek istiyorum ama iç kısmına sıkamam gibi hani bastırınca tekliyor ya korkuyorum içine sokamadimBende vajinismusu yeneli 1 ay oldu şükürler olsun her şey yolunda şuan tavsiyem maddi durumun iyise en yakın zamanda vajinismusla ilgilenen bir kliniğe başvurman tatlım
Bence doktora gidin belki kızlığınız kalındır o yüzden zorlanıyorsunuzdur önce bi baktırın herşeye... Sonra doktorun aşamalarıyla ilerleyin.. Enazından uzman birizi size neler yapmanız gerektiğini söyleyince kendinizi buna mecbur hissedebilirsinizHaklisiniz gün içinde kendimi motive ediyorum o ana kadar herşey iyi . Sonrası yine kasılma Istemsizce oluyor . Spreyi sıkabilirsem biraz güven verecek bana.Yani olacak gibi hissediyorum şuan iş spreyi sıkabilmekte
Aslında hissettiğim bir acı yok sadece baskı geldiği an çekiliyorum. Bacaklarımı açamıyorum. Isteksizlik yok , sonu gelmiyor sadeceBen size bir tavsiye daha vermek istiyorum insallah cinsel icerik sebebiyle yine banlamam :))) Ben vajinismusu az cok yendim sayilir 12 yildir bunu cekiyorum evli degilim ama ve uzun sureli bir sevgilim de cok olmadi yani iliskilerimde hep karsilastigim bir sorundu ama yendim gibi.
Verecegim tavsiye vibrator almak. Klitoral ve g noktasi uyarici. Ayni zamanda iliskiye girerken de klitoral vibratorle ayni anda uyarirsaniz uyarilma da arttigi icin zevk ile birlikte daha kolaylasir diye dusunuyorum.
Psikolojik bakimdan ise ben ne zaman kendimi biriyle iliskiye girmek zorunda hissetsem, gorev gibi gelse kasilmam artiyor, oysaki kendim de icimden geldigi zaman aci hissi azaliyor. Bana bir psikolog beyninin hayir diyemedigini vucudun kendi diyor demisti. Bu yuzden istemedigim zaman iliski denemesi yapmamaya calisiyorum. Hayir diyorum. Cunku bu problemi olmayan kadinlar bile cok arzulu olmadiklarinda iliskiye hazir olmadiklarinda canlarinin aciyabildigini soyluyorlar. Vucudunu iyi dinlemek lazim o yuzden.
O zar kısmını düşündüm de ,onu da kanıtlar nitelikte bi durum yaşamadım acıyı hiç yaşamadım baskı oluşuyor orda duruyorum bacaklarımı açabilsem olay çözülecek o da olmuyorBence doktora gidin belki kızlığınız kalındır o yüzden zorlanıyorsunuzdur önce bi baktırın herşeye... Sonra doktorun aşamalarıyla ilerleyin.. Enazından uzman birizi size neler yapmanız gerektiğini söyleyince kendinizi buna mecbur hissedebilirsiniz
Kuzum Sen kendi parmağını vajinanın içine sokabiliyor musun sokamıyorsan bende doktora git beklemeKlinikte de parmak egzersizi veriyorlarmış sanırım. Bir de dilatör. Bu spreyi sıkabilirsem deneyeceğim olmazsa doktor a gideceğim. Spreyi denemek istiyorum ama iç kısmına sıkamam gibi hani bastırınca tekliyor ya korkuyorum içine sokamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?