• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Vajen Ph ölçerek gebe kalanların (bilenler) bebeklerinin cinsiyeti?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
kizlar nasil oluyor anlamadim.internette arastirdigima gore saglikli bir vajenin 4,5 olmasi gerekmis.bu sayi yukselirse hastalik ve ksainti belirtisi cikarmis ortaya.sizde 7,5 diyosunuz anlamadim.lutfen anlatin:)

kızlar, sonuçta cinsiyeti belirleyen kromozom kadına değil erkeğe ait ki kadının vajinasının ph değerlerinin asidik olduğu söylenir. o yüzden kendinizden çok eşinizin alkali değerlerini yükseltmeye çalışın eğer erkek bebek istiyorsanız. gebelikten 6 ay önceden itibaren buna başlamanız lazım. geçenlerde bir yazı okumuştum bu konuyla ilgili. hiç birşey yapmasanız bile içtiğiniz suların ph. değerlerine bakarak, kız istiyoranız düşük ph.lı, erkek istiyorsanız yüksek ph.lı su için.

arkadaslar peki idrar ve ya tukurukle ph olcen kagit alsam bunla vajen ph-si olce bilirmiyim?

kizlar nasil oluyor anlamadim.internette arastirdigima gore saglikli bir vajenin 4,5 olmasi gerekmis.bu sayi yukselirse hastalik ve ksainti belirtisi cikarmis ortaya.sizde 7,5 diyosunuz anlamadim.lutfen anlatin:)

Evet canım dediğin doğru, ancak şöyle birşey var. Y ler asidik ortamı sevmiyor alkali ortamı seviyor. Bu yüzdendir ki erkek bebek için vajen ph yükseltilmeli bunuda deneme yapmadan önceki 2 ay alkali diyete başlanarak sağlamalı...

Evet canım dediğin doğru, ancak şöyle birşey var. Y ler asidik ortamı sevmiyor alkali ortamı seviyor. Bu yüzdendir ki erkek bebek için vajen ph yükseltilmeli bunuda deneme yapmadan önceki 2 ay alkali diyete başlanarak sağlamalı...

hii anladim canim sagol:71:

arkadaslar konuyu okudum ama açlıktan sanırım pek bişi anlayamadım :)
biri şöyle ayrıntılı uzun bi yazı yaabilir mi?
hangi cinsiyet istediginzde kadının yüksek olmalı alcak olmalı erkeğinde de aynı sekilde ve bu ölçüm kagıtlarını nerden nasıl isteyebiliriz :)

aslında konu çok guzel.keşke bılsek yapanları..
erkek için ph ın yuksek çıkması gerek.
duşukte kız çocuk olur dıyolar işte..
erkegınde ph onemlı .
dimi.

peki pH'ı yükseltmek için neler yemek gerekli bilen var mı? Ben erkek olsun diye değil kolay hamile kalmak için istiyorum :44:

peki ph'ı yükseltmek için neler yemek gerekli bilen var mı? Ben erkek olsun diye değil kolay hamile kalmak için istiyorum :44:

cnm proteın agırlıklı beslen bol lımonata gercek meyve suları karpuz muz ve ph sı 8 ustunde su tuket ıns ıstedıgıne kavusursun.

kızlar böyle diyet yaparak vajına ph ını yükselten alkali yapabilen var mı???merak ediyorum çünkü benımkı bi türlü olmuyoooo....ben de 3 kere karbonatla vajinal duş denedim.o zaman oldu ama bu seferde hamileliğe engel dıolar ya bende gercekten engel oldu sanırım.nasıl olcak bu iş yahu????

turnusol kağıdını çok aradım bulamadım.akvaryumcudan ph ölçer kağıt aldım.uzun ince kağıtlar var 50 tane kutunun içinde.vajen ph ını da şöyle ölçtüm ben:yumurtlama zamanı nasıl parmağınızla içerden biraz akıntıyı alıp kontrol ediyorsanız,aynen o şekilde alıp kağıda sürdüm.kağıtta sarıdan başlıyo(asidik) alkaliye doğru turuncu sonra pembemsi koyu pembe ve en son fuşya renkler var.akıntıyı sürdüğümde kağıda hep sarıda kalıyo yani normalde hep asidiğim.ama vajinal karbonat duşundandan sonra renk koyu pembe oluyo onun karsılıgı da pH 8.4 oluyor.

Evet kızlar ph nasıl arttırılır?benim de phım 4maalesef.erkek bebek için yükseltmeli.karbonatlı su limonata içmek gerekiyormuş.karbonatlı suyu 1 kez tim tadı çok kötüydü.limonata yapmaya da üşdndim.karbonatlı suylz iki kdz vajinal duş yaptım sonuç hamiş kalamadım.yumurta akı koymayı denesemmi diyorum ama yine hamiş kalamassam diye korkuyorum.

Bence bu olay erkeyin menisi kadinin menisine ustun gelirse erkek kafinin menisi erkeyin menisine ustun gelirse kiz bebek olayini tamamen dogruluyor.o yuzden alkaliye onem verin bence.

Arkadaşlar sonuçlarınızı çok merak ettim. Aradan kaç yıl gecmiş. Kimin kızı kimin oğlu oldu, bu yöntem başarılı mı bizi de aydınlatın.

Back