• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Vajen Ph ölçerek gebe kalanların (bilenler) bebeklerinin cinsiyeti?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bu arada potasyum hapı hakkında ne düşünüyorsun.ben vitaminde olsa hap lulanmak pek istemiyorum ama bu gidişle kullanacğım.:)

bebeğin cinsiyetini erkekten gelen hücreler belirliyor...kadının bunda hiçbir faktörü yok ki...!!!

işin başıda ALLAH A kalmış tabi...nasip kısmet...hayırlısı...

bebeğin cinsiyetini erkekten gelen hücreler belirliyor...kadının bunda hiçbir faktörü yok ki...!!!

işin başıda ALLAH A kalmış tabi...nasip kısmet...hayırlısı...
Bende bu konuları araştırmadan önce böyle biliyordum. Ancak işin içine girince öyle olmadığını gördüm. İki tarafında etkisi var canım.

Eczanelerde ve medikallerde vajen ph ölçer testi sordum ancak bulamadım.internetten ise bir yerde buldum tel.ettim.artık satmıyoruz dediler ..Nereden bulabilirim?Bilen var mı?

Eczanelerde ve medikallerde vajen ph ölçer testi sordum ancak bulamadım.internetten ise bir yerde buldum tel.ettim.artık satmıyoruz dediler ..Nereden bulabilirim?Bilen var mı?
Canım sitede web adresi verilmesi yasak sanırım. Ph metreyi nerelerden bulabilrim diye bende arastırma yapmıştım.

Son düzenleme:
Canım sitede web adresi verilmesi yasak sanırım. Ph metreyi nerelerden bulabilrim diye bende arastırma yapmıştım.

canım ;ph metreyi çok araştırdırdım ancak vazgeçtim.Kalibrasyon falan diyor.Onu ayarlamak bana zor geldi.yoksa alacaktım.Vajen ph testi almaya karar verdim.

ben dün netten sipariş verdim, bugün elinde olacak inşallah..
Kullanışlı olup olmadığını size yazarım

Arkadaşlar merhaba.Benim bu konu hakkında hiçbir fikrim yoktu,başlık ilgimi çekti ve yazdıklarınızı okudum.Yalnız ben tek kelimeyle süt ve süt ürünleri canavarıyımdır.Hamile kalmadan önce beslenmem süt,peynir,yoğurt şeklindeydi halada öyle.Birde oldukça stresli bir zamanda hamile kaldım ama benim oğlum olacak inşallah.Yani ph değerini etkileyen başka unsurlarda var sanırım ya da bende tutmamış bu yöntem :26:

Arkadaşlar merhaba.Benim bu konu hakkında hiçbir fikrim yoktu,başlık ilgimi çekti ve yazdıklarınızı okudum.Yalnız ben tek kelimeyle süt ve süt ürünleri canavarıyımdır.Hamile kalmadan önce beslenmem süt,peynir,yoğurt şeklindeydi halada öyle.Birde oldukça stresli bir zamanda hamile kaldım ama benim oğlum olacak inşallah.Yani ph değerini etkileyen başka unsurlarda var sanırım ya da bende tutmamış bu yöntem :26:

Evet canım, ph değerini etkileyen birçok unsur var. Yalnız şöyle birşey var canım, yumurta çatladıktan sonraki ilk 12 saat vajen alkali olur. 12 saat sonrasındaki diğer 12 saat ise asidik hale gelir. Sende yumurtlama günü tek ilişkiyle gebe kaldığına göre muhtemelen ilk 12 saatte gebe kalmışsın canım. Sağlıkla al kucağına arkadaşım.

sipariş verdiğim ph metre otom. kalibrasyonlu yani ayar yapmana gerek yok ilk 5-6 kullanımda.
sorun şuki nasıl kullanacağımı tam olarak bilmiyorum,

Canım bilmiyorum istersen model kodunu ver bakayım. Benimki kalibrasyonlu canım. Eline ulaştı mı alet?

Son düzenleme:
Back