Canım bunu bilmiyorum istersen model kodunu ver bakayım.
Canım aldığın ürünün markasını modelini verirsen yardımcı olmaya çalışırım eğer biliyorsam. Alet eline ulaştımı? Aletin ucu nasıl bilmiyorum ama sana tavsiyem akıntını ölçmek için içine sokmaktan ziyade elinde toplayıp ölçmeye çalış. Kız için 4-4,5 iyidir canım. Senin oğlun mu var?
Anladım canım.İnşallah Rabbim sizlerinde gönlüne göre sağlıklı evlatlar verir.Sonuçları buradan yazmayı unutmayın olur mu?Bizlerede rehber olurEvet canım, ph değerini etkileyen birçok unsur var. Yalnız şöyle birşey var canım, yumurta çatladıktan sonraki ilk 12 saat vajen alkali olur. 12 saat sonrasındaki diğer 12 saat ise asidik hale gelir. Sende yumurtlama günü tek ilişkiyle gebe kaldığına göre muhtemelen ilk 12 saatte gebe kalmışsın canım. Sağlıkla al kucağına arkadaşım.
Anladım canım.İnşallah Rabbim sizlerinde gönlüne göre sağlıklı evlatlar verir.Sonuçları buradan yazmayı unutmayın olur mu?Bizlerede rehber olur
Evet ilk bebeğim.Tabi insan her meyveyi tatmak istiyor.İkinci kız olsun isterim evet ama bakalım takdir ne olacak.İnşallah canım, senin ilk evladın sanırım, demek ikinciyi yapacaksın ve kız olmasını istersin değişik olsun diye. Yanılıyor muyum canım?
yaklaşık iki aydır erkek bebek için tüm yazdıklarınızı okuyorum.evicap kullanıyorum eşime l-arginin çinko içiriyorum.eylülde hamile kalmak istiyorum.doktoru ayarladım.su limon herşey yani bu ph işinede kafayı taktım matematigin teravetin yazdıkları ezberimde ama üçüncü çocuk için cesaretim kırıldı korkuyorum çok hemde eşimin ailesi kürt çok severek evlendik hala deli gibi aşıgız çocukları için ölüm ediyo ama illede erkek olsun istiyo yakın akrabalardan birinin iki kızı vardı aradan 15 yıl geçtikten sonra 3.yaptı oda kızmış rezil etmişler onada çok üzüldüm yardım edin beni benimle aynı şeyleri yasayanlar anlar diye düşünüyorum
yaklaşık iki aydır erkek bebek için tüm yazdıklarınızı okuyorum.evicap kullanıyorum eşime l-arginin çinko içiriyorum.eylülde hamile kalmak istiyorum.doktoru ayarladım.su limon herşey yani bu ph işinede kafayı taktım matematigin teravetin yazdıkları ezberimde ama üçüncü çocuk için cesaretim kırıldı korkuyorum çok hemde eşimin ailesi kürt çok severek evlendik hala deli gibi aşıgız çocukları için ölüm ediyo ama illede erkek olsun istiyo yakın akrabalardan birinin iki kızı vardı aradan 15 yıl geçtikten sonra 3.yaptı oda kızmış rezil etmişler onada çok üzüldüm yardım edin beni benimle aynı şeyleri yasayanlar anlar diye düşünüyorum
yani arkadaş okudumda kanım dondu...
erkek bebek istemek ırkla igili bişi değil.rezil edende rezil olsun inşallah....bu zihniyette olanları allah nası biliyorsa öyle yapsın......
Bu arada benim ph 5 - 5.5 di, ne yaptıysam yükseltemedim ama oğlum oldu kızlar
Paylaşımın için teşekkür ederim arkadaşım.Bu arada benim ph 5 - 5.5 di, ne yaptıysam yükseltemedim ama oğlum oldu kızlar
gerçekten çok istiyorsan kalpten dua et, namazını kıl , bildiğin herşeyi uygula ve hep oğlun olacağını hayal et düşün, onun haznesi geniştir bir tanecik de sana verir inşallahh
bak bizim arkadaş var karabiber 2 kızı vardı üçüncüyü yaptı erkek oldu çok şükür, bunun gibi bir sürü örnek var cesaretini kırma kimsnein kırmasınada izin verme,süper anneler 2011 topiğine gel orada bir sürü şey paylaşıyor arkadaşlar bilgiler veriyor belki bir faydası olur, hem üzülme sen hepimiz dua ederiz senin için de oğluşun olsun diye:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?