Doğuma Hazırlık Vajen Ph ölçerek gebe kalanların (bilenler) bebeklerinin cinsiyeti?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Canım bunu bilmiyorum istersen model kodunu ver bakayım.

ben internetten baktım, çapı 3 cm cihazın içime soksam doğru çalışır mı bilemedim.

Akıntı plastik bir kaba alınacak kadar fazla olmaz sonuçta .

Kız bebek için PH kaç olmalıydı ?

Canım aldığın ürünün markasını modelini verirsen yardımcı olmaya çalışırım eğer biliyorsam. Alet eline ulaştımı? Aletin ucu nasıl bilmiyorum ama sana tavsiyem akıntını ölçmek için içine sokmaktan ziyade elinde toplayıp ölçmeye çalış. Kız için 4-4,5 iyidir canım. Senin oğlun mu var?

ph metre cep tipi 8685 yazınca çıkıyor nette ama hala elime ulaşmadı.

hayır ilk bebek olacak inşallah ama başka çocuk düşünmediğimiz için kız olmasını çok istiyoruz...

Anladım canım, inşallah dileğin kabul olur. Alet eline geçince kullanımı hakkında bilgi verirsen sevinirim canım. Ayrıca ph sonucunuda merakla bekliyorum canım.

Son düzenleme:
Anladım canım.İnşallah Rabbim sizlerinde gönlüne göre sağlıklı evlatlar verir.Sonuçları buradan yazmayı unutmayın olur mu?Bizlerede rehber olur

Anladım canım.İnşallah Rabbim sizlerinde gönlüne göre sağlıklı evlatlar verir.Sonuçları buradan yazmayı unutmayın olur mu?Bizlerede rehber olur

İnşallah canım, senin ilk evladın sanırım, demek ikinciyi yapacaksın ve kız olmasını istersin değişik olsun diye. Yanılıyor muyum canım?

Son düzenleme:
İnşallah canım, senin ilk evladın sanırım, demek ikinciyi yapacaksın ve kız olmasını istersin değişik olsun diye. Yanılıyor muyum canım?
Evet ilk bebeğim.Tabi insan her meyveyi tatmak istiyor.İkinci kız olsun isterim evet ama bakalım takdir ne olacak.

Sevgili nefertiti, Allah kalbine göre versin canım. Az kalmış doğumuna, sağlıkla kavuş yavruna...

yaklaşık iki aydır erkek bebek için tüm yazdıklarınızı okuyorum.evicap kullanıyorum eşime l-arginin çinko içiriyorum.eylülde hamile kalmak istiyorum.doktoru ayarladım.su limon herşey yani bu ph işinede kafayı taktım matematigin teravetin yazdıkları ezberimde ama üçüncü çocuk için cesaretim kırıldı korkuyorum çok hemde eşimin ailesi kürt çok severek evlendik hala deli gibi aşıgız çocukları için ölüm ediyo ama illede erkek olsun istiyo yakın akrabalardan birinin iki kızı vardı aradan 15 yıl geçtikten sonra 3.yaptı oda kızmış rezil etmişler onada çok üzüldüm yardım edin beni benimle aynı şeyleri yasayanlar anlar diye düşünüyorum

yani arkadaş okudumda kanım dondu...
erkek bebek istemek ırkla igili bişi değil.rezil edende rezil olsun inşallah....bu zihniyette olanları allah nası biliyorsa öyle yapsın......

Canım sanırım senin 2 kızın var. Nasıl bir kör zihniyet bu anlamıyorum. Evet insan kız veya erkek isteyebilir ancak ummadığın cinsiyet olması ölüm demek değil. Bak benimde iki kızım var canımı istesinler önlerine sereyim. O yavrular bin tane erkekle değiştirilir mi, asla...
Arkadaşım, eğer öğrenmek istediğin birşeyler varsa yaz bildiklerimiz varsa paylaşırız.

gerçekten çok istiyorsan kalpten dua et, namazını kıl , bildiğin herşeyi uygula ve hep oğlun olacağını hayal et düşün, onun haznesi geniştir bir tanecik de sana verir inşallahh

bak bizim arkadaş var karabiber 2 kızı vardı üçüncüyü yaptı erkek oldu çok şükür, bunun gibi bir sürü örnek var cesaretini kırma kimsnein kırmasınada izin verme,süper anneler 2011 topiğine gel orada bir sürü şey paylaşıyor arkadaşlar bilgiler veriyor belki bir faydası olur, hem üzülme sen hepimiz dua ederiz senin için de oğluşun olsun diye:))

Bu arada benim ph 5 - 5.5 di, ne yaptıysam yükseltemedim ama oğlum oldu kızlar

Merhaba ben de erkek bebek için uğrşıyorum gecen yıl çok fazka denedim ancak kist vardı olmadı.şimdi yine başladım ...Sen neler yapmıştın yazarsan cok sevinirim..şimdiden teşekkürler..

Bu arada benim ph 5 - 5.5 di, ne yaptıysam yükseltemedim ama oğlum oldu kızlar
Paylaşımın için teşekkür ederim arkadaşım.
Allaha analı babalı büyütsün canım. Sen yumurtlama zamanı mı ölçüyordun phını canım? Gerçi diyetle ph yükseltiliyor. Sen diyet denedin mi hiç?

Son düzenleme:

aglıyorum çok iyisiniz ne dualar ne adaklar adadım Allah hepinizin gönlüne göre versin bende her okuduğumda hepinize ayrı ayrı dualar ettim birisi hamileyim demiyomu inşallah erkek olur diyorum psikolojim bozuldu

balbade
ay çok kızgınım
ama yinede kızlar sana yazılması gerekenleri yazmış
süper annelerde paylaşım güzel
ALLAHIM inşallah erkek bebek nasip eder sanada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…