ben de bu konu hakkında bayağı meraklıyım tekrenkli kağıdım vardı.renk değiştirmiyor.şimdi yeni renkli olanlardan aldım ondada renk değişimi yok.o kadar da diyt yapıyorum.su içiyorum olmuyor.yada ben ölçmeyi beceremiyorum.birisi Bize ALLAH rzası için yarrdım etsin.
turnusol kağıdı kırmızıya dönüyorsa asit, maviye dönüyorsa bazik ortam demektir.
bilimsel bir açıklaması var mı peki bu durumun?
erkeğin X genetik hücrelerini taşıan spermler bazik ortamda yavaşlıyor mu ölüyor mu?
Hayret canım ya, normalde renk değiştirmesi lazım. Bildiğimiz turnusol kağıdından bahsediyorsun değilmi? Yani düşükte olsa ph renk değişimi olmalı diye düşünüyorum. Ebru yazmıştı daha önce, sanırım o ölçmeyi biliyor. Gelince yazar muhtemelen cnm.
Egem acaba yaptığın diyet vs yetersizmi geliyor?
Bilimiyorum ki o kadar uğraşıyorum ki anlatamam bugünde larginine alayım diyorum o artrırıyor muş diye matematik yazmış,okumuştum.
inşallah canım, ama hazır olmadan deneme bence...
Canım vardır tabi. Ama ben bunu bir kadın doğum doktoru ile konuşmanın daha mantıklı olduğunu düşünüyorum.
ilginçmiş ilk defa duydum kızlar nasıl ölçüyosunuz yani nasıl anlıyosunuzki ay anlatamadımda ama bana mantıklı geldi daha önce zaten çok duymuştuk alkali su içmek erkek bebek olma olasılığını yükseltiyo diye ama benim gibi kız olmasını istiyenler nasıl su içicek ne yapıcak?
O zaman başka birini bulman gerek, sen nerede oturuyordun?kendi kadın doğum doktorum çok iyi ona birkaç defa erkek bebek olayını sordum falan güldü inanma dedi konuyu kapattı.beni anlayan bir kadın doğum doktoru bulabilsem keşke...:)
ilginçmiş ilk defa duydum kızlar nasıl ölçüyosunuz yani nasıl anlıyosunuzki ay anlatamadımda ama bana mantıklı geldi daha önce zaten çok duymuştuk alkali su içmek erkek bebek olma olasılığını yükseltiyo diye ama benim gibi kız olmasını istiyenler nasıl su içicek ne yapıcak?
canım bildiğim kadarıyla kız için kendini bol bol strese sok....bak görüceksin kızın olucak....
O zaman başka birini bulman gerek, sen nerede oturuyordun?
Asidik besleneceksin canım. Süt ürünleri bol tüketeceksin.
Ben istanbulda oturuyorum
özele msj atamıyorum.atmaya çalıştım 100 mesajı doldurun diyor
o zaman çok baziksin.stres asidik yapıyor diye biliyorum.Birde rejim yaparken hamile kalanların kızı oluyormuş diye duydum..stresemi sokayım kendimi oğluma zaten çok stresliyken hamile kalmıştım cnm
Canım zaten az kaldı hakkın olacak yakında. En azından birbirimize yardımcı olmaya çalışırız diye düşünüyorum.
tamamn canım sen ne zaman düşünüyorsun ben ağustosta kısmetse düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?