Doğuma Hazırlık Vajen Ph ölçerek gebe kalanların (bilenler) bebeklerinin cinsiyeti?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sedu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2011
299
0
46
İstanbul
Arkadaşlar bu konu bayağı zamandır kafamı kurcalıyordu. Hiç ph ölçüpte gebe kalan oldu mu veya duyduğunuz kimseler var mı? Kaç çıktı? Olduysa bebeklerin cinsiyeti nedir? Zaten bu soruyu sormamın sebebide ph ölçenlerin bebeklerinin cinsiyetini burada hep beraber öğrenmemiz. Lütfen paylaşımlarınızı bekliyorum.

vajen ph ölçmek ne demek? biraz açıklayıcı bir bilgi veriri misiniz?

vajen ph ölçmek ne demek? biraz açıklayıcı bir bilgi veriri misiniz?

Canım akvaryumculardan, eczanelerden satın alınabilen turnusol kağıdıyla yahut dijital ph ölçerle ile rahim içi sıvının (akıntının) ph ölçmek. Ph 7,5 üstü olması lazım ki erkek bebeğe hamile kalmayı kolaylaştırsın. Bu yöntemle erkeğin spermininde ph ölçülür. Yani bir nevi vajinanın alkali olması gerekiyor erkek bebek isteyenler için. Umarım açıklayıcı olmuşumdur.

Bu konuya çoğunluk yabancı sanırım. Oysa oğlu olanın kız, kızı olanın oğlan istediğini düşünerek bu konuya bayağı bir katılım olacağını umut ediyordum.

cnm cok kisiler alinan tepkilerden dolayi gittiler
ama benim kizimda ph testlerde yazdigina gore 5.5 6 idi
simdi ph mi yukseltip hamile kalmayi deniycem bakalim ne olucak

Ebru sağol cevabın için, ama buna tepki verecek bir durum göremiyorum ben.
Demekki sende ph düşükmüş ve bu yüzdendirki Allah bağışlasın kızın var. Bu tez sende doğrulanmış görünüyor. İnşallah kalbindeki nasip olur.

kız orkideee nasılsın görüşemiyoruz hiç? gülnisa ve samira nerelerdeler. anlatsana

açıklayıcı olmuş teşşekkür ederim de bu turnusol kağıdı bizim fizik derslerinde deneylerde kullandığımız turnusol kağıtlarından mı? eğer öyleyse o bildiğimiz bir şerit şeklindeydi, ve üzerinde rakamlar yoktu, nasıl anlayacağız ph ın değerini?

Evet canım, o kağıt. Onun üzerinde renkler varmış o renklere göre değeri ortaya çıkıyormuş. Bende çok bilmiyorum canım.

kız orkideee nasılsın görüşemiyoruz hiç? gülnisa ve samira nerelerdeler. anlatsana

cnm saolasin valla uzulmustum artik kk daki topik kapatilinca senin topigin
gun ve saatlarimi not aliyorum
buyuk gun geliyor yavas yavas:44:
nolsun cnm yaa kizimi buyutuyom sen nasilsin kizlarin nasil yeni bebek planlari varmi

gulnisa ablam buralarda diyet isiyle ilgileniyo yazisiyoruz
4. bi bebegi normal yolla goze alamiyo maalesef
belki olursa kibrisi dusunuyoo ayyy gormuyo muu yaaa gelse keske oda yazissan yenidenn :)

samirada bildigin uzere calisiyo citir anne kiziyla igileniyo onun bebek defteri kapandi taaki yeni yuvasini kurana dek
ama o zaten tek cocuk tarftariydi:44:

ben yine cilginlardayimmmmm

evet cnm sen ben oyle dusunuyoruz
cinsiyet bolumunde elara vardi ne coookkk tepkiler aldi sanki uzaydan gelmeyizz gibi
suan diyet halindeyim bebek icin erken
denemek amacli
idarar ph simi olctum gecen gun 8 cikti inanirmisin
ama vajinal mukus ne durumda olcemedim

Evet canım, o kağıt. Onun üzerinde renkler varmış o renklere göre değeri ortaya çıkıyormuş. Bende çok bilmiyorum canım.

normalde sari bi kagit
girdigi ortama gore rengi degisiyo mor bi renk size herzaman alkalin ortami hatirlatir koyu mavi ve morr

google yazin ph kagiti diye cikacaktir oradan kiyaslayabilirsiniz:81:

Ebrucum, idrar phsı yediğin içtiğine göre değişir ve bu yüzdendirki ben onu çok önemsemiyorum. Önemli olan vajen. Onuda bir ölçte söyle canım.

Ebrucum, idrar phsı yediğin içtiğine göre değişir ve bu yüzdendirki ben onu çok önemsemiyorum. Önemli olan vajen. Onuda bir ölçte söyle canım.

evt o konuda hakli olabilirsin
ama nasil yansimaz ki mukusa
neyse bi olceyim haberdar ederim ama asidigimdir iki uc gundur
bayyaaa duzensiz beslenme oldu digeri zaten deneme amacli idi
kola et cikolata pasta eminimm asidigimdir

evt o konuda hakli olabilirsin
ama nasil yansimaz ki mukusa
neyse bi olceyim haberdar ederim ama asidigimdir iki uc gundur
bayyaaa duzensiz beslenme oldu digeri zaten deneme amacli idi
kola et cikolata pasta eminimm asidigimdir

İnşallah Allah sana kalbindekini nasip eder. Haberini bekleyeceğim.

seducum
valla kagit oldugu icin bayaaa bi zorlandim olcmede
kuruyum bayaa
yum gunumde deil henuz
ama ne 4 nede 5
sanirim 4.5 asidigim bayaaa
yukseltmek bayaa zor olsa gerek

Son düzenleme:
Evet canım çok düşükmüş. Bu arada ben abdest tutamıyorum sürekli ıslağım. Ph ölçebilmek için ıslak olmak en güzeli sanırım:)...

ben de bu konu hakkında bayağı meraklıyım tekrenkli kağıdım vardı.renk değiştirmiyor.şimdi yeni renkli olanlardan aldım ondada renk değişimi yok.o kadar da diyt yapıyorum.su içiyorum olmuyor.yada ben ölçmeyi beceremiyorum.birisi Bize ALLAH rzası için yarrdım etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…