vajen ph ölçmek ne demek? biraz açıklayıcı bir bilgi veriri misiniz?
cnm cok kisiler alinan tepkilerden dolayi gittiler
ama benim kizimda ph testlerde yazdigina gore 5.5 6 idi
simdi ph mi yukseltip hamile kalmayi deniycem bakalim ne olucak
cnm cok kisiler alinan tepkilerden dolayi gittiler
ama benim kizimda ph testlerde yazdigina gore 5.5 6 idi
simdi ph mi yukseltip hamile kalmayi deniycem bakalim ne olucak
Canım akvaryumculardan, eczanelerden satın alınabilen turnusol kağıdıyla yahut dijital ph ölçerle ile rahim içi sıvının (akıntının) ph ölçmek. Ph 7,5 üstü olması lazım ki erkek bebeğe hamile kalmayı kolaylaştırsın. Bu yöntemle erkeğin spermininde ph ölçülür. Yani bir nevi vajinanın alkali olması gerekiyor erkek bebek isteyenler için. Umarım açıklayıcı olmuşumdur.
Evet canım, o kağıt. Onun üzerinde renkler varmış o renklere göre değeri ortaya çıkıyormuş. Bende çok bilmiyorum canım.açıklayıcı olmuş teşekkür ederim de bu turnusol kağıdı bizim fizik derslerinde deneylerde kullandığımız turnusol kağıtlarından mı? eğer öyleyse o bildiğimiz bir şerit şeklindeydi, ve üzerinde rakamlar yoktu, nasıl anlayacağız ph ın değerini?
kız orkideee nasılsın görüşemiyoruz hiç? gülnisa ve samira nerelerdeler. anlatsana
Ebru sağol cevabın için, ama buna tepki verecek bir durum göremiyorum ben.
Demekki sende ph düşükmüş ve bu yüzdendirki Allah bağışlasın kızın var. Bu tez sende doğrulanmış görünüyor. İnşallah kalbindeki nasip olur.
Evet canım, o kağıt. Onun üzerinde renkler varmış o renklere göre değeri ortaya çıkıyormuş. Bende çok bilmiyorum canım.
Ebrucum, idrar phsı yediğin içtiğine göre değişir ve bu yüzdendirki ben onu çok önemsemiyorum. Önemli olan vajen. Onuda bir ölçte söyle canım.
evt o konuda hakli olabilirsin
ama nasil yansimaz ki mukusa
neyse bi olceyim haberdar ederim ama asidigimdir iki uc gundur
bayyaaa duzensiz beslenme oldu digeri zaten deneme amacli idi
kola et cikolata pasta eminimm asidigimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?