Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım sonuçtan memnunmusun,bende geçen hafta oldum meraktayım?
slm kızlar çok çok sorunlu bir doğum yaptım 14 gün önce şükür bebeğim iyi fakat benim daha tedavim devam ediyor ve doktorum sanırım bana da bu ameliyatı yapacak...fakat zormu kolay mı kaç saat sürüyor? ameliyattan sonra neler bekliyor beni bilmiyorum.Bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirirseniz sevinirim...
Merhaba , bu ameliyatı yaptınız mı ?
canlarım ben izmirde dr volkan serhat dede ' ye ameliyat oldum krem verdi ama kullanmadım ben hiç gerek kalmadı . ama yineliyorum tampon yaparken daralmışlığı hissediyorum ama henüz cinsel ilişkim olmadı o konuda net bişey diyemiyorum ama genel anlamda memnunum ve fiyatıda çok iyi
Nerede oldunuz hangi şehir hangi hastane ve ücret Ne kadarkızlaaarrrr ! daraltma operasyonu oldum bu gün bütün sorularınızı yanıtlarım taze taze fakat daha bu gün oldum yani ona göre ilk etapları cevaplayabilirim ancak zira bende bu ameliyata karar vermek için bu forumu günlerce okuyup araştırmıştm :)
üzerinden zaman geçmiştir sanıyorum, ilişki esnasında acı olduğuna dair birşeyler duymuştum arkadaşımdan ama o yaptırmamıştı sadece birinden duymuş, bu doğru mu paylaşabilir misiniz rica etsem ?kızlaaarrrr ! daraltma operasyonu oldum bu gün bütün sorularınızı yanıtlarım taze taze fakat daha bu gün oldum yani ona göre ilk etapları cevaplayabilirim ancak zira bende bu ameliyata karar vermek için bu forumu günlerce okuyup araştırmıştm :)