vajen daraltma yaptırdım !

kızlaaarrr kusuruma vakmayın iş güç çok fazla giremiyorum bildirim gelmese konuya mesaj yazıldığını bile bilmiyodum zira haftalarca kimse yazmadı ilgilenmedi kimse konuyla .. neyse arkadaşlar ben jinekolok dr a yaptırdım 1000 tl ye maal oldu fekat ilişki konusunda ve bişey söyleyemiyorum çünkü bekarım bayadır ilişkim hiç olmadı ameliyat oldum olalı ve doktorum benden halen haber beklio ona göre memnun kalmazsam tekrar daraltacak yada açacak fekat tampon yapıorum ben genelde abdestim bozulmasın diye daralmayı tabiki o esnada hissedebiliyorum ama ne denli daralma var işte onun için ilişkiye girmem lazım :KK43:

konya meram tıp plastik cerrahide oldum,Zeynep Altuntaş doktorum.Konya da pek yapılmayan bir ameliyat bu ama mecbur kendimi ellerine teslim ettim,inşallah sonuç iyi olucaktır,henüz 14 gün oldu.Netten araştırdım Ankarada ki Ebru Hanımı tavsiye eden çok ama fiyatları çok yüksek 3000 tl istedi

lopezi sen nerede,hangi doktora oldun bu ameliyatı,sana da vajina içine uygulaman için krem verdi mi?

canlarım ben izmirde dr volkan serhat dede ' ye ameliyat oldum krem verdi ama kullanmadım ben hiç gerek kalmadı . ama yineliyorum tampon yaparken daralmışlığı hissediyorum ama henüz cinsel ilişkim olmadı o konuda net bişey diyemiyorum ama genel anlamda memnunum ve fiyatıda çok iyi

slm kızlar çok çok sorunlu bir doğum yaptım 14 gün önce şükür bebeğim iyi fakat benim daha tedavim devam ediyor ve doktorum sanırım bana da bu ameliyatı yapacak...fakat zormu kolay mı kaç saat sürüyor? ameliyattan sonra neler bekliyor beni bilmiyorum.Bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirirseniz sevinirim...

slm kızlar çok çok sorunlu bir doğum yaptım 14 gün önce şükür bebeğim iyi fakat benim daha tedavim devam ediyor ve doktorum sanırım bana da bu ameliyatı yapacak...fakat zormu kolay mı kaç saat sürüyor? ameliyattan sonra neler bekliyor beni bilmiyorum.Bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirirseniz sevinirim...

Merhaba , bu ameliyatı yaptınız mı ?

Merhaba , bu ameliyatı yaptınız mı ?

Merhaba canım, geçmiş olsun şimdiden.İzmir'de estetik ve plastik cerrah Op.Dr.Murat Ataseven var.Vajen ameliyatları konusunda çk deneyimli kendisi.Manisa,Diyarbakır ve İzmir'de bu ameliyatlardan çok sayıda gerçekleştirmiş,tavsiye ediliyor yaptırılanlar tarafından.İyi bayramlar bu arada.

canlarım ben izmirde dr volkan serhat dede ' ye ameliyat oldum krem verdi ama kullanmadım ben hiç gerek kalmadı . ama yineliyorum tampon yaparken daralmışlığı hissediyorum ama henüz cinsel ilişkim olmadı o konuda net bişey diyemiyorum ama genel anlamda memnunum ve fiyatıda çok iyi

Selam. Hala iliskin olmadimi? Merakla bekliyorum nasil bir fark hiss ediliyor diye.)

kızlaaarrrr ! daraltma operasyonu oldum bu gün bütün sorularınızı yanıtlarım taze taze fakat daha bu gün oldum yani ona göre ilk etapları cevaplayabilirim ancak zira bende bu ameliyata karar vermek için bu forumu günlerce okuyup araştırmıştm :)
Nerede oldunuz hangi şehir hangi hastane ve ücret Ne kadar

kızlaaarrrr ! daraltma operasyonu oldum bu gün bütün sorularınızı yanıtlarım taze taze fakat daha bu gün oldum yani ona göre ilk etapları cevaplayabilirim ancak zira bende bu ameliyata karar vermek için bu forumu günlerce okuyup araştırmıştm :)
üzerinden zaman geçmiştir sanıyorum, ilişki esnasında acı olduğuna dair birşeyler duymuştum arkadaşımdan ama o yaptırmamıştı sadece birinden duymuş, bu doğru mu paylaşabilir misiniz rica etsem ?

X