Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Vajen daraltma yaptiranlar varmi aranizda. Sonradan cinsel iliski nasil oluyor. Ben dusunuyorum daralttirmayi, iki normal dogumdan sonra cok genisledi, Bilgilerinizi paylasirsaniz sevinirim.
Vajen daraltma yaptiranlar varmi aranizda. Sonradan cinsel iliski nasil oluyor. Ben dusunuyorum daralttirmayi, iki normal dogumdan sonra cok genisledi, Bilgilerinizi paylasirsaniz sevinirim.
gaziosmanpaşa küçükköyde asya tıp merkesiznde ayten bölükbaşı var kadın doğumcu o yapıyor..ssk karşılıyor 500 tl gibi bir fark alınıyor sanırım..1,5 ay lık bir ilişki yasağı var.yaptıranlar oldu tanıdığım memnun kaldılar.doğumla alakası yokmuş bunun kişinin yapısıyla alakalı
gaziosmanpaşa küçükköyde asya tıp merkesiznde ayten bölükbaşı var kadın doğumcu o yapıyor..ssk karşılıyor 500 tl gibi bir fark alınıyor sanırım..1,5 ay lık bir ilişki yasağı var.yaptıranlar oldu tanıdığım memnun kaldılar.doğumla alakası yokmuş bunun kişinin yapısıyla alakalı
Merhabalar siz başlığı açalı epey olmuş ameliyat oldunuz mu ben 40 gün önce oldum ama çok zor oldu ilk ilişki tam bir hayal kırıklığı oldu çok canım yandı önce hiç bir şikayetim yoktu eşimin ısrarı sonucu oldum tekrar genişleme olmaz mı hepmi böyle kalacak doktor acaba çok mu daralttı diye düşünmekten kafayı yiyicem