Vahşet!

misscoffee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2013
529
89
43
Kızlar konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum, eğer değilse zaten taşınır.
Bunu görünce tüm neşem gitti, 1 değil bin derdim oldu sanki bir anda.

Ne biçim insan bunlar? nerede yaşıyoruz biz ya!
Ben daha anne değilken ağladım bunu görünce, bu çocuğa bunu yapan yaratık nasıl bir zihniyetin, nasıl bir vicdansızlığın ürünü.
Allah bildiği gibi yapsın bunları!

http://www.mynet.com/haber/yasam/bunu-yapanlar-insan-olamaz-1017636-1?yorumPage=3#yorum

Son düzenleme:

içimden bi parça koptu görünce
evlat sahibi olmak için yanıp tutuşuyoruz bizlerde...

haberi bende okudum çok kötü oldum o günahsız nasıl can vermiştir Allah'ım beddua etmek istemiyorum ama bunu yapanlarda kendileri öyle can versinler!!

hani tüm müslümanlar eninde sonunda tüm günahlarının bedelini ödetikten sonra cenneti görecek diyorlar ya

görmesin ya bazıları görmesin !!!

bu el kadar sabıyı çöplüğe atanlar

küçücük çocuklara tecavüz edenler

şehitlerimize sebep olanlar

haksız yere insan öldürenler

yetim hakkı yiyenler

GÖRMESİN CENNET YÜZÜ

yavrum benim kıyamam melek oldu uçtu talihsizim benim

adi insanlar cami avlusuna bırakaydın olmadı parayla sataydın en azından sağ kalırdı vicdanı olan birine evlat olurdu
allahım millet evlat diye çırpınır bunlar çöpe atar nasıl kıydın hastanede bırakaydın

Niye oyle yere koyuyor bu adi insanlar birakican madem hemeen bulunacak yere birak. Yazik kedi falanda yiyebilirdi. O bebek bu sogukta. Yok dayanamiycam ben ya.... cok kotu oldum

cocugu yaparken iyiydi bakimina gelince isine gelmiyor. minicik yavruya kiyilirmi allah hesap soracak elbet.

ya bu dünya nereye gidiyo böyle insanlar da hiç merhamet duygusu kalmamış inanamıyorum..çok çok kötü oldum

Allahım sen en yücesini bilirsin.
Islah et böyle ınsanları madem bakamıyorsun edemıyorsun bırak esırgeme kurumuna dunyaya gelıyorsa demekkı yıyecek ekmegı var.Sen ne akla hızmet ormana bırakırsın.Cocugu olmayan aıleler var sahıplenır hıc mı mantık ıslemez bu ınsanlarda.Allah belalarını versin dıyecek baska kelıme bulamıyorum

Birine kızınca hayvan diyoruz ya, bunu hiçbir hayvan yavrusuna yapmaz işte.

Tüylerim diken diken oldu çok kötü oldum nasıl masum yavrum ya... Ben otopsi yapılacağını okuyunca bile üzüldüm parçalanacak vücudu diye. O yaratık nasıl kıyabilmiş aklım almıyor ki...

Allah belalarini versin, bela etmeyi sevmem ama bu yaratiklar hak ediyor...
Söyliycek sey bulamiyorum, vicdansizlar...

bende buu yapanları herhangi bir canlı türürüne sokamıyorum hayvan desen hayvan bile yavrusuna sahip çıkıyor.. Allah kahretsin evet böylelerini...!

eskiden cami avlusuna bırakırlardı kınardık ama bunların yanında insaflıymış onlar.diyecek söz edecek kelime bulamıyorum..
dilerim ki en kısa sürede can çekişerek,çaresiz bir şekilde geberirsiniz..

koca koca insan dayanamaz sogukta acliktan olmeye

Doğum kontrol denen bir yöntem var acaba bu insanımsı yaratıkların haberi var mı?

Allah belalarını versin !!
daha ne diyim bilemiyorum

Haberi yeni gördüm ve kanım dondu resmen. İki evladım var onların gözünün içine bakıyorum. Bunlar ne tür bir yaratıklar bilmiyorum ama rabbim o bebeğin yapılanı yanlarına bırakmayacaktır. Başka da bir şey yazamıyorum çünkü gözlerimden süzülen yaşlara hakim olamıyorum şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…