• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vahşet Bitene Dek Çin Mallarını Boykot Edelim...

Konuya destek veren tüm arkadaşlara teşekkürler ediyorum kendi adıma.
Çini şiddetle protesto ediyorum bende..
Bu yaptıkları insanlığa sığmayacak bir olay..
Hangi hakla bunu yaparlar acaba..
Dünya sessiz kalmamalı bu olay karşısında..
Çin mallarını almıyorum bende nasıl yapıldıkları belli zaten.
Ucuz ve 2 günde bozuluyor hemen vede sağlıksız oluyorlar.
Sarduşum tebrik ederim böyle bir konuya değindiğin için canım.

Çin mallarına karşı Çince yazılarla protesto başlatıldı. İzmir'de laminat parke ve halı satıcısı Yaşar Kol, tüketici bilincini arttırmak için Çince yazılı protesto afişleri astı, afişlerin alt tarafında da yazılanların Türkçe'si yer alıyor.
Karabağlar semti Yeşillik Caddesi'nde toptan halı ve laminat parke satan Yaşar Kol, 15 senedir Çin'de üretilen hiçbir malı işyerine sokmadığını belirtti. Kol, "Tüketici bilincini arttırmak için bu şekilde protestoyu uygun bulduk.
Hem müşteri içeriye girmeden şartlanarak bize ucuz Çin malı sormuyor hem de işimizi kolaylaştırıyor" dedi.
Protestoya 25 Temmuz'da başladıklarını anlatan Kol, bu uygulamada, her müşterinin ucuz mal sorması ve son günlerde meslektaşlarından dört beşinin iflas etmesinin bu kararlarında etkili olduğunu ifade ederek, protestonun bitmeyeceğini kaydetti.
Karabağlar semti Yeşillik Caddesi'nde toptan halı ve laminat parke satan Yaşar ve Ayhan Kol kardeşler, Yıldız Parke ve Halı isimli işyerlerine 15 yıldır hiçbir şekilde Çin malı sokmamış.
Çin dışında bir ülkeden de gelse Çin mallarını satmadıklarını belirten Yaşar Kol, "Çin malları, üretim teknikleri açısından sağlığa zararlı. Çoğu kömür ocaklarından dolayı kanserojen maddeler içeriyor" dedi.
Beş senedir parke işi yaptıklarını kaydeden Kol, "Çin mallarını saklamanın birçok yolu var.
Önceleri yurtdışından getirilen Çin mallarında TSE belgesi isteniyordu, artık istenmiyor. Ayrıca ithal edilen ülkenin ismi yazılıp üretilen ülke yazılmıyor veya markada harf değişikliği gibi hilelere başvuruluyor. Üçüncüsü de gerçek mallar da daha ucuza satılıp haksız rekabet ortaya çıkıyor. Müşteri ucuz malı alıp aldanıyor
" diye konuştu.

dünyanın düştüğü içler acısı durum

boycott_olympics.jpg

l_9b39809ee4924c2294323d896469316e.gif

Çin malı ya da hammaddesini, tüketici olarak ayırt edebilmek oldukça güç ancak Çin üretimi olan bir malı ayırt etmek çok ama çok kolay.

Nasıl mı?

Aldığınız ürünün üzerinde "Made in China","Product of China", "Çin Malı"

gibi ibareler yer almıyorsa, ürünün barkodunu okuyun.

Her ülkenin sahip olduğu eşi olmayan satış kodları, barkodların başına işleniyor.

Barkodun en başındaki ilk iki ya da üç rakam, ürünün hangi ülkeden geldiğini size söylüyor.

İşte Çin'e ait barkod numaraları

690 - 691 - 692

Eğer ürünün orijinalinden emin değilseniz bu üç rakam size yol gösterecektir.

Bu numaralarla başlayan ürünleri almayın.

Sessizlik içinde ölen, acı çeken tüm canlıların sesi olun.

cinmallarinabaykot.gif

boycott-china-free-tibet.jpg

boycott_olympic_games.jpg

BoycottChina2.jpg

madeinchinaredstrike.jpg

arkadaşlar değerli KK dostlarım desteğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederima.s.

Çin'i sevmediğim gibi çin malınıda kullanmam. Uygur Türk'lerine yapılanları şiddetle kınıyorum. Meymenetsiz millet ne yediklerinde ne yaptıklarınada hayır var, Allahın cezalarının. :oklava:

Uygur Türklerine yapılan zulmü kınıyorum. Tüm Dünya yine seyrediyor zulmü ve hiç bir şey yapmıyor. Bu savaşlar acılar bitsin artık

oldum olası çin mallarına karşı bi ön yargım vardı
çin malı yazıyorsa almamaya gayret ederdim
şimdi ekstra çaba sarfedeceğim almamak için!

iyice azıttı bu çinliler ülkemizde onların uyduruk mallarını görmekten bıktım
zaten son derece dayanıksız mallar üretiyorlar artık bir malı alırken nerede yapıldığına bakmadan asla almıyorum yani ben epeydir çin malı kullanmıyorum bu protestoya bendende tam destek

:kızgın:oldum olası çin malına gıcığım zati evime asla almadım bundan sonrada asla almam bit kadar boylarıyla dünyaya meydan okuyolar bide:oklava:oradaki ölen uygur türk kardeşlerimize allahtan rahmet diliyorum:gitme:ve bu vahşeti yapanları esefle kınıyorum:mymeka:

Bu konuya değindiğin için tebrik ederim sarduş :1hug:
günlerdir haberlere artık bakamaz oldum çok üzülüyorum bunlara seyirci kalmak kanıma dokunuyo. :çok üzgünüm: kendi çapımda bende protestoya başladım ama ne kadar duyulur sesimiz ne zaman biter bu vahşet allahım cezalarını tez vakit verir inşallah o şerefsizlerin :mymeka: mafoldumbenmafoldumben

arkadaşlar hani protesto etmek adına bildiğimi çin mallarının markalarını yazarsak daha yardımcı olur gibi geliyor bana... yani o aletler falan hariicnde piyasada olan malzemelerin markalarını.... benim şu an aklıma gelmiyor kafamçokkarıştı

yemyeşilcim tüm dünyada her ülkenin sahip olduğu sabit değişmeyen barkod numaralarından kolaylıkla teşhis edebiliriz ÇıN mallarını

işte ÇıN in barkod numaraları

690 - 691 - 692

alacağınız bir ürünün barkodu bu 3 numara ile başlıyorsa almayın...
bu numaralar asla şaşmaz asla yanılmaz...

tanınmış firmaların imalat yaptırdıkları etiketine de bakalım...
çin de imal edilmiş üretilmiş bir ürünü kullanmayalım...

...

Mallarıda kendileri gibi adi zatenn kötükedihüso Boykota Tam DESTEK VERİYORUM!!!!!! Resmen Katliam yapıyolar Allahın cezalarını versin!!!!

ALLAH yardımcıları olsun inşallah kardeşlerimizin kahrolası çin devleti :oklava:​

Bu konuya değindiğin için tebrik ederim sarduş :1hug:
günlerdir haberlere artık bakamaz oldum çok üzülüyorum bunlara seyirci kalmak kanıma dokunuyo. :çok üzgünüm: kendi çapımda bende protestoya başladım ama ne kadar duyulur sesimiz ne zaman biter bu vahşet allahım cezalarını tez vakit verir inşallah o şerefsizlerin :mymeka: mafoldumbenmafoldumben

bende duyarlılığından ötürü tebrik ediyorum seniŞeniz

canım BOYKOT işe yarıyor...israil çok zarara uğradı...
ilk sayfalarda sevgili cimcime esesin bir mesajı var bu konuda....

boykot katlima DUR demek için maalesef tek çaremiz...

ayy bu nee yaaa lanet olsunnnn offf çok kötü oldummmmmm

netten resimler gördümm ay allam yarabbim ne oluyoo bu insanlaraa diycek kelimede bulamıyorum kii
mafoldumben

MÜSLÜMANLARIN BOYKOT ZAFERİ...

israilin TEK TARAFLI ATEŞKES kararı almasındaki en büyük faktör, TÜRKİYE VE DÜNYANIN DİĞER İSLAM ÜLKELERİNDE BAŞLATILAN BOYKOT KARARIDIR. AŞAĞIDA, YAHUDİ MALLARININ BOYKOT EDİLMESİ İLE YOL AÇTIĞI ZARARLAR ŞU ŞEKİLDE AÇIKLANMIŞTIR.

DÜNYADAKİ MÜSLÜMAN VE DİĞER DİNLERE MENSUP ÜLKELERİNİN, BOYKOT EYLEMİ BAŞLATTIĞINDAN BU YANA, YAHUDİ MALLARI VE HİZMETLERİ, ÜRETEN VE SATAN FİRMALARA AÇTIĞI TOPLAM ZARAR, YAKLAŞIK

""370 MİLYAR DOLAR"" OLARAK AÇIKLANDI.

DÜNYADA PAZAR PAYLARINI ARAŞTIRAN ŞİRKETLER TARAFINDAN YAPILAN BU AÇIKLAMADA, EN BÜYÜK BOYKOT
EYLEMİNİ HİNDİSTANIN, (127 milyardolar) DAHA SONRA İRANIN(62 milyar dolar) VE ÜÇÜNCÜ OLARAK TÜRKİYE NİN (26 milyar dolar) gerçekleştirdiği kaydedildi. boykotun devam etmesi halinde, adı geçen firmaların, çok zor duruma düşeceği, hatta iflas edebileceği kaydedildi.

yahudi lobileri tarafından ACİL ACİL ACİL başlıklı yazı ile, ABD hükümetine verdiği yazıda; tahmini açıklanan bu zararın, yahudi malı ve hizmeti üretip satan firmaları derin bir şekilde yaralayabileceği açıklanmıştır, musevilerin İVEDİ olarak sunduğu yazısında; ABD hükümetine bu konuda bir girişimde bulunup, israilin ACİLEN, hiçbir şart ve koşul gözetmeksizin derhal ateşkesi kabul etmesi ve hemen GAZZE den geri çekilmesi isteniyor.

zaten zor durumda olan ABD ekonomisine bir darbe de, karar alınan boykotun bu boyutlara ulaşması ile gerçekleşti. boykotun devam etmesi halinde zor duruma düşecek olan firmalara, israil ve ABD tarafından maddi kaynaklar aktarılmasını öngören bir projenin üzerinde çalışıldığı kaydedildi.
boykotun, mevcut hali ile devam etmesi halinde, yahudi firmalara aktarılması planlanan kaynak miktarının 1 trilyon dolar olduğu ifade edilen açıklamada,

boykotun genişlemesi ile ABD ve israilin ekonomik bir kaosa sürükleneceği tehlikesine işaret edildi.

bu sebeple, ACİLEN ABD ye çağırılan israil dış işleri bakanına, işgalin 12 saat içinde bitirilip, en geç 1 hafta içinde GAZZE yi boşaltması istendi. bunu yapmadığımız taktirde, yandaş firmalarımızın hepsinin, alınan boykot kararı ile darboğaza gireceği, ve hatta boykot büyürse batacağı, bu sonun ise, ABD ve yahudilerin(israil) biteceği anlamına geldiğini aktarıldı. FİLİSTİN İŞGALİ İLE BAŞLATILAN BU BOYKOTTAN ZOR DURUMA GİREN BU FİRMALARIN, ABD VE İSRAİLİN GÜCÜNE OLAN KATKILARININ UNUTULMAMASI GEREKTİĞİ KANAATİNE VARILDI.

aynı günün gecesi, israil, hiçbir şart koşmaksızın, acilen, tek taraflı ateşkes kararı alıp, 1 hafta içinde de, GAZZE den çekileceğini açıkladı.

işte dostlar boykotun gücü bu kadar fazla idi. biz bu yüzden bas bas bağırdık.

şimdi eğer boykota devam etmezsek ve daha fazla büyümesini sağlamazsak, aziz nesinin TÜRKİYE nin % 60 ı aptaldır
sözünü teyit etmiş olacağız.

İŞTE BU YÜZDEN, BUGÜNE KADAR DAĞITTIĞINIZDAN DAHA FAZLA BU MAİLİ DAĞITIN LÜTFEN. HERŞEYİ ÖĞRENDİĞİMİZİ ONLARDA BİLSİN...

eğer bu boykota devam edip, bunu daha fazla büyütmezsek, gün gelip bu israil şerefsizi tekrar saldıracak, onlara oyle bir boykot gösterelim ki, bir daha saldırmak bir yana, bunu düşünecek cesareti de, parayı da bulamasınlar..

TÜRKİYE deki yahudi firmaların batırılması için gayret gösteren her müslümandan ALLAH RAZI OLSUN...

DURMAK YOK BOYKOTA DEVAM...............

Markalarda yazıyor aslında ama yasak nedeniyle yazmadım...

işte budur:lepi:

DURMAK YOK BOYKOTA DEVAM

yasakkelime

Ellerine saglik ablacigim, her zamanki gibi cok guzel bir konu acmissin, Allah senden cok cok razi olsun, tv de izledigim zaman icim kopuyor resmen,radio da dinledim agladim, tuglerim diken diken oldu, gene bu duruma susanlar, duyarli olandan daha cok malesefkötükedihüso
turkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi
Lanet olsun adilere, rezzil adamlar, elleri kirilasacilar, malesef bunlari mallari her tarafda, napcaz vallaha yasakkelime Kesinlikle boykot, boylece bizim ulkemizin geliri de guzel olur onlar da batar insallah, uygurlu Turklerimizin Rabbimiz yardimcilari olsun insallah senağlama Lanet olsun boyle insanliga zulum yapanlara, tv izlemek bile istemiyorum LANET OLSUNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

CIN MALLARI ALMAYALIMMMMMMMMMMMMMMMMMM turkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi

çok acı gerçekten, çok üzülüyorum

ama çin mallarını boykot edip almama gerçekten zor bir iş
kullandığımız hemen hemen tüm eşyalar yada gereçler çin üretimli oluyor

dünyanın düştüğü içler acısı durum

boycott_olympics.jpg

Çin malı ya da hammaddesini, tüketici olarak ayırt edebilmek oldukça güç ancak Çin üretimi olan bir malı ayırt etmek çok ama çok kolay.

Nasıl mı?

Aldığınız ürünün üzerinde "Made in China","Product of China", "Çin Malı"

gibi ibareler yer almıyorsa, ürünün barkodunu okuyun.

Her ülkenin sahip olduğu eşi olmayan satış kodları, barkodların başına işleniyor.

Barkodun en başındaki ilk iki ya da üç rakam, ürünün hangi ülkeden geldiğini size söylüyor.

İşte Çin'e ait barkod numaraları

690 - 691 - 692

Eğer ürünün orijinalinden emin değilseniz bu üç rakam size yol gösterecektir.

Bu numaralarla başlayan ürünleri almayın.

Sessizlik içinde ölen, acı çeken tüm canlıların sesi olun.

cinmallarinabaykot.gif

dty.jpg

boycott-china-free-tibet.jpg

boycott_olympic_games.jpg

arkadaşlar netten rahatlıkla bulabileceğiniz "vahşet fotoğrafları" ekleyerek zincir mailler oluşturup barkodları boykotu daha çok duyurabiliriz

turkbayragi

Back