• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vahşet Bitene Dek Çin Mallarını Boykot Edelim...

tüketicilerden çin'e boykot geliyor!!!

Tüketiciler Birliği Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Dinç, Sincan Uygur Özerk Bölgesi'nde yaşanan olayların hesabını, Çin mallarına yönelik kapsamlı bir boykotla sormaya hazırlandıklarını söylediTürk ve ıslam ülkelerine de yoğun şekilde mal satan Çin'in, Sincan Uygur Özerk Bölgesi'nde Türk ve Müslümanlara karşı takındığı olumsuz tavrın kabul edilemeyeceğini bildiren Dinç, “Çin, giderek artan ekonomik güce güvenerek dünyanın gözü önünde katliamlar yapıyor. Ancak 70 milyonluk Türkiye olarak bizden bu insanlık dışı olaylara sessiz kalmamızı kimse beklemesin” dedi.
BOYKOTA ÇAĞRI

Tüketiciler Birliği Genel Başkan Yardımcısı Dinç, bu hafta içinde başlatacakları “Çin Mallarını Boykot' kampanyası için, tüm Türk cumhuriyetlerini ve Çin mallarının en önemli pazarı durumunda olan Müslüman ülkelerin halklarına da çağrıda bulunacaklarını bildirdi.

Bu protestoya katılan ve “Çin malına hayır” diyen tüketicinin aynı zamanda yerli ekonomilerine de büyük katkı sağlamış olacağını belirten Dinç, “Bu eylemle hem Çin'i dize getireceğiz hem de ülkemizde Çin mallarının istilasına uğramış sektörlere güç kazandıracağız. Ayrıca kaliteli ve güvenli yerli malı kullanma alışkanlığını geliştirmiş olacağız” dedi.

Dinç, Çin mallarını boykot kampanyasının bugüne kadar Türkiye'de örneği görülmemiş etkiler yapacağını ve kampanyanın bugüne kadarki en geniş katılımcı tüketici tepkisi olacağına yürekten inandıklarını söyledi.(alıntıdır)

"one minute" diyenler inşallah bu zülmede artık göz yummazlar
binlerce insan vahşice öldürülüyor
çok üzülüyorum:(
Allah yardımcısı olsun,zira başkalarının dönüp baktığı yok..

katılıyorum bizim yapabileceğimiz en ii şey çin mallarını protesto etmek...
ısraili el birliğiyle nasıl zarara uğrattıysak çinde öyle olacak...

Zaten onların türk ceninlerini yediklerini duyduktan sonra nefretim 1 kat daha arttı iğrenç insanlar

es se cim ve kullanmak isteyen diğer arkadaşlar burdan deneyin olmadı ben başka şekilde yardımcı olmaya çalışayım

dty.jpg

arkadaşlar lütfen çok ama çok rica ediyorum siyaset başkan ırk din din renk vs. karıştırmayalıma.s.

biz burda yapılan bir zulüme vahşete dur demek için protesto daveti yapıyoruz

dty.jpg

tüketicilerden çin'e boykot geliyor!!!

Tüketiciler Birliği Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Dinç, Sincan Uygur Özerk Bölgesi'nde yaşanan olayların hesabını, Çin mallarına yönelik kapsamlı bir boykotla sormaya hazırlandıklarını söylediTürk ve İslam ülkelerine de yoğun şekilde mal satan Çin'in, Sincan Uygur Özerk Bölgesi'nde Türk ve Müslümanlara karşı takındığı olumsuz tavrın kabul edilemeyeceğini bildiren Dinç, “Çin, giderek artan ekonomik güce güvenerek dünyanın gözü önünde katliamlar yapıyor. Ancak 70 milyonluk Türkiye olarak bizden bu insanlık dışı olaylara sessiz kalmamızı kimse beklemesin” dedi.
BOYKOTA ÇAĞRI

Tüketiciler Birliği Genel Başkan Yardımcısı Dinç, bu hafta içinde başlatacakları “Çin Mallarını Boykot' kampanyası için, tüm Türk cumhuriyetlerini ve Çin mallarının en önemli pazarı durumunda olan Müslüman ülkelerin halklarına da çağrıda bulunacaklarını bildirdi.

Bu protestoya katılan ve “Çin malına hayır” diyen tüketicinin aynı zamanda yerli ekonomilerine de büyük katkı sağlamış olacağını belirten Dinç, “Bu eylemle hem Çin'i dize getireceğiz hem de ülkemizde Çin mallarının istilasına uğramış sektörlere güç kazandıracağız. Ayrıca kaliteli ve güvenli yerli malı kullanma alışkanlığını geliştirmiş olacağız” dedi.

Dinç, Çin mallarını boykot kampanyasının bugüne kadar Türkiye'de örneği görülmemiş etkiler yapacağını ve kampanyanın bugüne kadarki en geniş katılımcı tüketici tepkisi olacağına yürekten inandıklarını söyledi.(alıntıdır)

paylaşım için ne kadar teşekkür etsem azdırŞeniza.s.

sinir oluyorum izliyorum üzülüyorum ama bişey yapamıyorum
güya siyaset yapmaya çalışan acizler masum insanların ölümüne katliamına sebep oluyo
çin mallarını boykot delim hadi nereye kadar sadece 3 bilemedin 4 gün yabancılara bağımlılığı bitirmek için acı olaylar yaşamakmı gerekiyo

Ne olacak bu işin sonu böyle...:a015:
Her çevirdiğimiz eşyanın altında isimleri çıkıyor:uhm::sm_confused:
ınsanın inanası gelmiyor..bu olanlara..:teselli:
Ne çalışkan insanlar diye bahsederdik hepa.sa.s
Ya şimdi bu olanlar..içler acısı..:mymeka:

sardunyam yine güzel bir konuya parmak basmışsın

ben yıllardır savunduğum şey önce kendi memleketimin ürünleridir

önce benim vatanım kalkınmalıdır

fakat öyle yabancılaşmışızki onların ürünlerini almasak yaşayamayacakmışız gibi

ben 20 yıldan fazla oldu kola bile içimiyorum

parasının nereye gittiğini duyduğum günden beri

son bir kaç yıldır nescafede içmiyorum

kıyafetleri deterjanları yiyecekleri mümkün olduğu kadar araştırıp almaya çalışıyorum

tabiki amacı iyiliğe yardıma olan ürün hangi ülkenin olursa olsun alırım

fakat amaç kan dökmek acı yaşatmak

başkalarının hakkına saldırıysa bilerek asla almam

bilerek kullanmıyorum zaten bilmeden kullandıklarımıda araştırarak kullanmaya

ve kendimce protesto etmeye devam edeceğim

Tarih kitaplarında kalan soydaşlık...........................................................................................................................!?

Ne olacak bu işin sonu böyle...:a015:
Her çevirdiğimiz eşyanın altında isimleri çıkıyor:uhm::sm_confused:
ınsanın inanası gelmiyor..bu olanlara..:teselli:
Ne çalışkan insanlar diye bahsederdik hepa.sa.s
Ya şimdi bu olanlar..içler acısı..:mymeka:

kendi kız çocuklarını bile doğar doğmaz erkek çocuk için öldürdülerkötükedihüso

şimdi de ana rahminde kız bebek kürtajı ile kıyıma devam ediyorlar...

nasıl insanlar bunlar:1ninca:

sardunyam yine güzel bir konuya parmak basmışsın

ben yıllardır savunduğum şey önce kendi memleketimin ürünleridir

önce benim vatanım kalkınmalıdır

fakat öyle yabancılaşmışızki onların ürünlerini almasak yaşayamayacakmışız gibi

ben 20 yıldan fazla oldu kola bile içimiyorum

parasının nereye gittiğini duyduğum günden beri

son bir kaç yıldır nescafede içmiyorum

kıyafetleri deterjanları yiyecekleri mümkün olduğu kadar araştırıp almaya çalışıyorum

tabiki amacı iyiliğe yardıma olan ürün hangi ülkenin olursa olsun alırım

fakat amaç kan dökmek acı yaşatmak

başkalarının hakkına saldırıysa bilerek asla almam

bilerek kullanmıyorum zaten bilmeden kullandıklarımıda araştırarak kullanmaya

ve kendimce protesto etmeye devam edeceğim

özümüm seni neden bu kadar çok aşırı sevdiğimi, seni her geçen gün daha çok tanıdıkça anlamaya başlıyorumturkbayragi

bütün iğrençlikler onlarda...doğadaki bütün iğrenç şeyleri yiyorlar...cenin bile yediklerini duydum....

Rabbim belalarını vericektir çok yakında ...bukadar azdıklarına göre bela yakın.....

ama onlar iflah olanakadar inşallah daha fazla masumlara zarar gelmesin Yarabbbim....

bütün iğrençlikler onlarda...doğadaki bütün iğrenç şeyleri yiyorlar...cenin bile yediklerini duydum....

Rabbim belalarını vericektir çok yakında ...bukadar azdıklarına göre bela yakın.....

ama onlar iflah olanakadar inşallah daha fazla masumlara zarar gelmesin Yarabbbim....

site kuralları gereği cenin yerken olan fotoları ekleyemiyorum....

fakat "google" "görseller" e "cenin çin" yaz ve arat:1ninca:

kötükedihüso​

orda yapılan katliamları bildiğim için ben bireysel olarak protesto etmiştim:çok üzgünüm:

arkadaşlar çin mallarını protesto edelimkötükedihüso

Çin mallarını, soydaşlarımıza yapılan eziyet işkence katliam vahşet sona erene dek almayalımyasakkelime

dty.jpg

malesef bireyselle kalıyoruz sardunya:çok üzgünüm:

rabiya kadir nasıl tek başına mücadele ediyor rabbim yardımcısı olsun

bir bir derken çoğalırız

bir nesli yoketmek yoketmeye çalışmak bunun için kanlar akıtmak vahşettende öte

rabbim yok etsin onları

bu dünya savaşlar için savaş üzerine kurulmadı

kan emiciler yok oluncaya kadar bizler birleşmeliyiz

bu konularda öyle doluyumki

daldan dala atlıyorum konunun içinde kusura bakmayın arkadaşlar

Katliamları katlanarak devam ediyor çinlilerin
Sokağa çıkmak yasak , internet yasak
Dışarıya hiç bir bilgi aktarılmıyor
Çinliler bir sürü masum insanı ölüdrmeye devam ediyor
Göz göre göre hiç birşey yapamamız canımı acıtıyor..
Allah yardımcıları olsun uygur halkının ..

Back