• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vahşet Bitene Dek Çin Mallarını Boykot Edelim...

he bu arada, vay soydaşlarım diyenlere mao dönemini hatırlatırım. o zaman da bu insanlar (sadece sincan özerk bölgesi değil, tüm doğu türkistan ve türk devletleri) çin propagandasına maruz kalmışlar ve sayısız işkence görmüşlerdi. asıl o zaman sormak lazımdı, nerdeydi bu insanlar?

lütfen konuyu ırka ve siyasete dökmeyelim...sadece bugün yaşanan katliamı protesto edip çin mallarını boykot edelim.

soydaş kelimesini kullanmam ırk ayrımı için değildir...filistinli arap afrikalı zenci zulüm gören herkese her millete kucak açalım.

yardim yapilmadi diyenler tv lerde para toplandi filistin icin bircok kanalda tirlarla yardim gonderildi..ayrica basbakanin eside dunyaya seslendi kadinlari toplayip yine ayni duyarliligi uygurlar icinde bekliyoruz..
bizim sesimiz her vahsete cikar siz hic merak etmeyin..
tek gelemedigimiz sey haksizlik ve ayrimcilik..
turklerede karsida duyarsiz kalinmasin..
israilin mallarini nasil almiyorsaniz cin mallarinida almayin..

Son düzenleme:
yardim yapilmadi diyenler tv lerde para toplandi filistin icin bircok kanalda tirlarla yardim gonderildi..
bizim sesimiz her vahsete cikar siz hic merak etmeyin..
tek gelemedigimiz sey haksizlik ve ayrimcilik..
turklerede karsida duyarsiz kalinmasin..
israilin mallarini nasil almiyorsaniz cin mallarinida almayin..

canım benim hiç merak etme ne demek istediğinizi çok iyi anladım...

sonuna kadar hak veriyorum sözlerini tamamen destekliyorum....

arkadaslar hepınızı anladım hepınıze katılıyorum
sardunyam sagduyuylu yaklasımın
dılerım baska topıklerde karsı fıkıre saldıranlara ornek olur
kavgacı degıl uzlastırıcı :lepi:
kızlar zaman ayaga kalkma zamanıı
ordakıler bızım canlarımız
hepımız fılıstınlıyız
hepımız uygurlu
hepımız ınsanız......
kısacası bız zulum gorenın yanındayızzz

duyarliliginiz ve anlayisiniz icin tesekkurler arkadaslar..
zaten cin mallarinkolay kolay almiyordum simdi hic almam...
bazi kaliteli imaj cizen magazalarin mallarina baktiginiz zaman cogu cinin isciligini kullaniyor ve mallarini satiyor..
ins. onlarla ayni duyarliligi gosterir..

gerçekten çok yazık.....çinde uygurlara yapılan işkenceyi ,şiddetle kınıyorum.....

çok kötü sıkıştırılmış durumdalar....kendi çabalarıyla direnmeye çalışıyorlar....

Allah yar ve yardımcıları olsun.....

çin mallarının zaten kesinlikle kalitesine güvenmem...

bundan sonrada çok dikkat edicem...

onlara yapılan işkence görüntülerini gördüm netten içim çok acıdı...

Allah kahru perişan etsin onları keşke daha fazla bişey yapabilsek....

arkadaslar hepınızı anladım hepınıze katılıyorum
sardunyam sagduyuylu yaklasımın
dılerım baska topıklerde karsı fıkıre saldıranlara ornek olur
kavgacı degıl uzlastırıcı :lepi:
kızlar zaman ayaga kalkma zamanıı
ordakıler bızım canlarımız
hepımız fılıstınlıyız
hepımız uygurlu
hepımız ınsanız......

canımsın Şeniz

hepımız fılıstınlıyız
hepımız uygurlu
hepımız ınsanız......

turkbayragi

"VAHŞET BİTENE DEK ÇİN MALLARINI PROTESTO EDİYORUM"turkbayragi

duyarliliginiz ve anlayisiniz icin tesekkurler arkadaslar..
zaten cin mallarinkolay kolay almiyordum simdi hic almam...
bazi kaliteli imaj cizen magazalarin mallarina baktiginiz zaman cogu cinin isciligini kullaniyor ve mallarini satiyor..
ins. onlarla ayni duyarliligi gosterir..

canım anlaşılmayacak birşey yok ortada...

ben "bir tarafa yapılan zulüme dur diyen" "bir başka tarafa yapılan zulüme arkasını dönen" insanlarla dolu bir dünyada yaşadığımızı çok iyi biliyorum...

fakat beni KK ya gönülden bağlayan nedenlerim arasında olduğundan KK da böyle insanlar olduğuna asla inanmamturkbayragi

gerçekten çok yazık.....çinde uygurlara yapılan işkenceyi ,şiddetle kınıyorum.....

çok kötü sıkıştırılmış durumdalar....kendi çabalarıyla direnmeye çalışıyorlar....

Allah yar ve yardımcıları olsun.....

çin mallarının zaten kesinlikle kalitesine güvenmem...

bundan sonrada çok dikkat edicem...

onlara yapılan işkence görüntülerini gördüm netten içim çok acıdı...

Allah kahru perişan etsin onları keşke daha fazla bişey yapabilsek....

canısı vahşet bittikten sonra kendi ve çoluğunun çocuğunun sağlığından endişe etmeyenler , ülke ekonomimize vereceği zararı düşünmeyenler satın almaya devam edebilirler...

bunlar kendi vicdanlarına kalmış fakat vahşet bitene kadar herkesi çin mallarını boykoto davet ediyorum....

"VAHŞET BİTENE DEK ÇİN MALLARINI PROTESTO EDİYORUM"turkbayragi​

canım anlaşılmayacak birşey yok ortada...

ben "bir tarafa yapılan zulüme dur diyen" "bir başka tarafa yapılan zulüme arkasını dönen" insanlarla dolu bir dünyada yaşadığımızı çok iyi biliyorum...

fakat beni KK ya gönülden bağlayan nedenlerim arasında olduğundan KK da böyle insanlar olduğuna asla inanmamturkbayragi

:lepi::lepi::lepi::lepi: ımzamı muhurumu her seyı atarım buraya
of gece dayanamadım haberlerı ızlııym dedım dısarıyla baglantılarını kesmısler offf offfff
bır protesto gosterıısnde onlardan bırıne ulasılmıs telde dedııgı benı bıtırdı
burda bıze kıyım var..............

:lepi::lepi::lepi::lepi: ımzamı muhurumu her seyı atarım buraya
of gece dayanamadım haberlerı ızlııym dedım dısarıyla baglantılarını kesmısler offf offfff
bır protesto gosterıısnde onlardan bırıne ulasılmıs telde dedııgı benı bıtırdı
burda bıze kıyım var..............

es se cim haberleri artık ben de izleyemiyorum...

kalın sopalarla gözü dönmüş çinlilerce linç edilen uygurluların iniltilerini o yürek yakan seslerini dinlediğimden beri ben de izleyemiyorum....

başını yesin mallarıda kendileride,
neye benziyor malları zaten.
kırk yılın başı çok acildi bir tornavida aldım,hemen evimin dibinde satılıyordu.
aaa daha vidayı cevirmeden kırıldı ucu.
lanet olsun.kendileri gibi mallarıda çürük.:oklava:
neyini alacam onların.keşke bizim esnaflarda ticaretini yapmasalar keşkee.şimdi onları düşünüyorum ne yapsın garibanlar.
aşşağı tükürsem sakal,yukarı tükürsem bıyık misali,inş.tez zamanda biter bu vahşet.
:Saruboceq:

başını yesin mallarıda kendileride,
neye benziyor malları zaten.
kırk yılın başı çok acildi bir tornavida aldım,hemen evimin dibinde satılıyordu.
aaa daha vidayı cevirmeden kırıldı ucu.
lanet olsun.kendileri gibi mallarıda çürük.:oklava:
neyini alacam onların.keşke bizim esnaflarda ticaretini yapmasalar keşkee.şimdi onları düşünüyorum ne yapsın garibanlar.
aşşağı tükürsem sakal,yukarı tükürsem bıyık misali,inş.tez zamanda biter bu vahşet.
:Saruboceq:

onların kanlı elleri ile yaptıkları berbat ötesi kalitesiz ve sağlıksız ürünleri ülke ekonomize zaten ağır bir darbe verdi...

canım bizim esnafımız bir şekilde ayağa kalkar kendine bir başka yol tutturur...
ama darbe alan ülke ekonomimiz darbe almaya devam ederse toptan batarız...

üstelik ben gene maddi yönünde değilim...maddi açıdan olsaydı şimdiye kadar çoktan açardım böyle bir topik ama işin maddi kısmında değilim yapılan vahşete bir şekilde dur demeye çalışmalıyızyasakkelime

kökleri kuruyasıcalar..her pisliği yiyecek diye yiyen çinliler inşallah kendi kendilerini yerlerde soyları tükenir.....heryer çin malı ..hangi markaya el atarsanız içinde çin malı vardır ..
bir tane eşya yada üründe çin malı olmayan bir parça bulamasınız..

Ey Çinli yetkililer , siz çok köklü bir medeniyetten geliyorsunuz. Size ve uygarlığınıza yakışanı yapın ınsanlık adına, bu vahşeti durdurun…
''ı SON JONG(one minute)''

sardunyam goglede senın avatarı bulamadım
pcye senınkını kopyaladım profıl kabul etmedı
nerden aldın cnm bende avatarı degısıyım

arkadaşlar hani protesto etmek adına bildiğimi çin mallarının markalarını yazarsak daha yardımcı olur gibi geliyor bana... yani o aletler falan hariicnde piyasada olan malzemelerin markalarını.... benim şu an aklıma gelmiyor kafamçokkarıştı

Back