• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vaginusmusu nasıl yeneceğim

Umutsuzsunar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2019
19
7
38
Merhaba arkadaşlar yeni üyeyim 30 yaşımda 3 yıllık evliyim. Evlenmeden öncede ilişki korkum vardı seks yapmak kötü bişeydi benim için. Düğün günümde evli fakat çocuk için tedavi gören kuzenimi ilk gece ne yapmam gerektiğini bana anlatması için yanıma göndermişlerdi. Bu korkumun adının vaginusmus olduğunu o gün o an öğrendim..ve halen bi kadın olmayı beceremedim. Severek evlendim eşim çok anlayışlı fakat ben kendimi ona layık görmüyorum bu illetin üstesinden gelemiyorum. Bi kadın dogumcuya gittim 5 seansta kesin sonuc dedi ama ben 4. Seansta bile başarılı olduğumu düşünemedim başaramadım kendim çok kez denedim yine olumsuz alkol aldım denedim..yok olmuyor.. başaranları tebrik ediyorum umarım bi gün bende başarabilirim.. o günü hasret ve özlemle bekliyorum (acaba kuzenimde bi vaginusmuslumuydu diye düşünmekten kendimi alamıyorum..bilen bilir bu derdi kimseye ama hiç kimseye anlatamazsın )

Son düzenleme:
Seni çok iy anlıyorum ve ben de yaşıyorum. Ben şuan tedavi sürecindeyim. Açtığım konuya bakar mısın, orada uzun uzun anlatıyorum gelişmeleri. Belki sana da faydası olur.

Konuyla alakalı pek bilgim yok ama sadece kadın doğum yerine psikolojik destek de alabilirsiniz korkunuzu yenebilmek için.

Psikolojik desteğin hiç bi faydası yok inan ki. Bunun tek çözümü bilişsel davranışçı terapi. Bunu da bu alanda sertifika sahibi uzman kadın doğumcular yapabiliyor. Ve acısız bir tedavi

Psikolojik desteğin hiç bi faydası yok inan ki. Bunun tek çözümü bilişsel davranışçı terapi. Bunu da bu alanda sertifika sahibi uzman kadın doğumcular yapabiliyor. Ve acısız bir tedavi
Doğrudur. Çok detaylı bilgim yok çevremde bu durumu yaşayanı da duymadım pek. Hani korku ile alakalı olduğunu düşündüğümden söyledim. Herşeyin uzmanına gitmek en doğrusu tabi ki

Cinsel terapi eğitimi almış sertifikası olan bir jinekolog çözer ancak bu durumu.Ya da evde aparatlarla kendin yenebilirsin yaparım diyorsan.Ben evde yenemedim, cesaret edemedim daha doğrusu tedaviyle yendim

Kendi kendime de yapmaya çalıştım ama olmadı şimdi arastırıyorum.. hipnoz ile tedavi oldugunu duydum.. vaginusmusu bu yöntemle yenen varmı acaba 🤔

Tebrik ediyorum inşallah bende üstesinden gelirim 😔 Detaylı bilgi verebilirmisiniz

Psikolojik destek ile olmaz diyenler neye dayanarak söylüyor anlamadım ben psikolojik destek ile yendim. Vajinama dokunamazken 5 dakika içerisinde hem kendi parmaklarımı hem eşinin parmaklarını ve iki parmak birleşimini 3 boğum olarak aldım ve hiç acımadı. Hipnoterapi ile seni bu duruma hazırlığı doktor bilinçaltını oranın geniş olduğuna inandırıp parmak egzersizlerine geçiyor

Arkadaslar ben 2 yıllık evliyim ilk 6 ay bende bu sorunla baş ettim. Hipnozla soran arkadas var onu cevaplıyım arkadasım denedi, bunun altındaki nedenleri evet çıkartabiliyorlar neden bu durumda oldugunuzu belirleyip bunu yenmemizi sağlıyorlar. Ben ise uzman yardımı aldım bana 3-4 seansta tamam dediklerinde inanmamıstım zannetmiyorum diyordum. Bir takım vajinal egzersizlerle yendim ve gercekten tedaviden sonrasında yapabilirmişim dedim. Kendimizi kasmak gercekten cok canımızın yanmasına sebep oluyor. Cok iyi bir uzmandan destek alın mutlaka.. ve aslında ilklerden evet cok bir sey beklemeyin..denemeye karar verdiğinizde ılık bir dus sonrası sunu deneyin derin bir nefes alın bunu yaptıgınızda bütün kaslarınız kasılacak, daha sonra o nefesi verirken bunu bitirebilirsiniz bir yanma yaşayacaksınız sadece ve ne kadar serbest kalırsanız o kadar kısa sürede gececek

Back