Vaginal akintiya dikkat ediyor musunuz?

kızlar ben bu akıntıyı gördükten hemen sonra ilişkiye girdim ama görmeden bi gün öncede ilişkiye girmiştim sonra dedimki acaba bu içeri atılan spermlerin artığımı:uhm:yada öyle bişey varmı bilmiyorum ama o günleri değerlendirdim umarım hamileyimdir Allahım isteyen herkese nasip etsin

kızlar ben bu akıntıyı gördükten hemen sonra ilişkiye girdim ama görmeden bi gün öncede ilişkiye girmiştim sonra dedimki acaba bu içeri atılan spermlerin artığımı:uhm:yada öyle bişey varmı bilmiyorum ama o günleri değerlendirdim umarım hamileyimdir Allahım isteyen herkese nasip etsin

Aslinda her iki günde bir yapilmasi gerekmis spermler daha kaliteli ve cok olsun diye ama iki gün üst üste yapmanin bir zarari olacagini hic sanmiyorum.

Ancak yumurtlama oldukdukdan sonra, tam zamaninda iliskiye girdikden sonra birde yumurtanin yerine yerlesme süreci var. Bazen yerlesemiyor ve tam zamaninda yapdiginiz halde hamilelik baslayamiyor. Bu ay olmazsa gelecek ay basarirsin fazla düsünme.
Allah hepimizin gönlüne göre versin.

Kızlar tecrübeli biri olarak yazıyorum, yumurtlama zamanında başlayan akıntı eğer hamile kalmışsanız hiç bitmeden devam ediyor. Kalamamışsanız kupkuru oluyorsunuz. ılişki içinde en uygun zaman, parmağınızı vajinanıza derinlemesine sokun içinden ölçüm yapacak kadar akıntıyı alın. ıki parmağınızın arasında çekip bırakın. Eğer lastik gibi kopmadan uzayıp kısalıyorsa yumurtanız çatlamış demektir. 24 saat içinde hemen ilişkiye girin derim.

bn o kıvamdayken ilişkiye girdim daha dogrusu bn adet bitti hergün ilişkiye giridm gün kacırmamak için yumrtlama dönemimden beri goguslerm cok sisti ve sızlıyolar ilk kez bole bişi oldu ama akıntım yok sen simdi ole diyince üzüldüm :KK43: gerci bnm adete yakın akıntım artar normalde ama insallh dedigin gibi degildr

inşallhh hamiş olursun regl günün ne zaman benim yakınlaştı galiba 15 inde olucam ama hiç birtnane belirtim yok bu akıntıyı iilk denemiş olucam bakalım ne olacak gerçi benimki tamamen tesadüf oldu :)

slm kızlar nasılsınız resme bektımda beim hiç o kadar akıntım olmuyor nasıl anlayabilirimki

arkadaşlar benim akıntım çokm az oluyor şeffaf akıntım olduğu zaman ilişkiye girdim sonra beyazlaştı ve tortulaştı akıntım inş. doğru yapmıştırım

inşallhh hamiş olursun regl günün ne zaman benim yakınlaştı galiba 15 inde olucam ama hiç birtnane belirtim yok bu akıntıyı iilk denemiş olucam bakalım ne olacak gerçi benimki tamamen tesadüf oldu :)
canım benim reglim 25 de inş. olmam :) senin ne zaman umarım iyi haberlerimizi burdan paylaşırız

Aslinda her iki günde bir yapilmasi gerekmis spermler daha kaliteli ve cok olsun diye ama iki gün üst üste yapmanin bir zarari olacagini hic sanmiyorum.

Ancak yumurtlama oldukdukdan sonra, tam zamaninda iliskiye girdikden sonra birde yumurtanin yerine yerlesme süreci var. Bazen yerlesemiyor ve tam zamaninda yapdiginiz halde hamilelik baslayamiyor. Bu ay olmazsa gelecek ay basarirsin fazla düsünme.
Allah hepimizin gönlüne göre versin.
bide benim şimdi çok akıntım oluyo çok ıslanıyorum akıntımın kıvamı böyle süt beyazı gibi hıı bide kabızlık var ama uzun zamandır var yani bir ay kadar oldu bağlantısı yoktur sanırım ama çok dinliyorum kendimi:kedi:

inş.hamilesindir canım aynı durumdayız şuan :emir_bebek:

hiç umutlanmanmak istemiyorum canım ama inş. geçen ay da hamileyim sandım sonu hüsran oldu göğüslerim şişti geçen ayda böyle şişmişti göğüs belirtisi hamilelikte anlaşılmıyor bence adet önceside aynı şişiyor acıyor

ayın 18 i adet günüm geçen ay 5 gün gecikti doktor kimyasal gebelik olabilir demişti şimdi biliyorum bu ayda akıntım şeffafken 2 kez birlektelik yaşadım inş. zamnında olmuştur

hiç umutlanmanmak istemiyorum canım ama inş. geçen ay da hamileyim sandım sonu hüsran oldu göğüslerim şişti geçen ayda böyle şişmişti göğüs belirtisi hamilelikte anlaşılmıyor bence adet önceside aynı şişiyor acıyor
evet canım umutlanmamak gerek ama elde değil işte anlıyorum seni.kesinlikle haklısın göğüs şişmelri bencede belirti değil adet olucağım zaman şişer ve ağrır benimde yani benim içinde belirleyici değil malesef..

KTG'cim seni üzmeyi istemezdim canım. Bendeki durum buydu. Umarım sende farklıdır. Bir önceki denememde hamile kaldığımı sanmıştım, akıntı dışında tüm belirtilerim mevcuttu çünkü. Yani bir tek akıntım devam etmedi. Bende senin gibi akıntı olması gerektiğini okudukça çok üzülüyordum gerçekten. Ama anladımki doğruymuş. Adet oldum çünkü. Ama ikinci denememde tuttu. Akıntım hiç kesilmedi sürekli olarak, az, şeffaf ve hep su kıvamında devam etti. şuan 16.haftama gircem halen aynı şekilde devam ediyor canım. inşallah sende farklıdır

Bnde bİlmeden bu yontemİ kullanmısım bnde hergÜn olmasada yumurtlama yaklastıgı zamnlarda bakıyorum bnmde aklıma acık demek yumrtlamaolmus sperler gİrebİlİr dİe gelİyodu mesela sİmdİ kapalı gİbİ agzı demek yumrtlama gectİ İÇerİ bİŞİ almıyo daha dedİm kendİ kendİme burayı da okuyunca anaaaaaaa demek dogruymus dedİm :) bakalım bnmde adet tarİhİm 15 ocak sabırsızlıkla beklİyorum bnm yumurtlamadan berİ gÖgslerm cok sİs ve sızlıyo bİde bugun farkettİm yanıyolar yazıkkkkkk :) umut etmek gÜzel İnsallh bu ay basarmısızdr allh her İsteyene bekletmeden nasİp etsİn beklemek cooook zor

günaydın bugün 15 ocak sabırsızlıkla bekliyordun bize haber vermeyi unutma olurmu ?:emir_bebek:

X