- 2 Mayıs 2015
- 989
- 493
-
- Konu Sahibi feylesof123
Yok olur mu öyle şey. İstemesem yazmam zaten. Fakat keşke yardımcı olabilsem. Ben bildiğim her şeyi anlattım, ki onları zaten siz de biliyordunuz. Allah acil şifa versin.Sizi de mesgul etmek istemem lutfen zorunlu hissetmeyin yazmaya zaten hamilesiniz
21. Gun 2 gundur daha iyiyim sunu kullandim bitti diyemem zaten muayene ve kulturde mantar yok.vagi florayi biraktim estroil krem 2 gecedir kullaniyorum bir faydasi var mi bilmem.vagi flora yi insallah bir sonraki reglimde tekrarlamazsa regl sonrasi florayi duzenlemek icin kullanmayi düşünüyorum biraz rahat birakmali bence bolgeyi kendi dengesini bulsun.Bu arada civan percemi ve ayni safa çayi icmeye çörek otu yutmaya devam edicem bakalimBu gun tam 15. Gun allahtan tatil 3 yil oncekine baktimda 25. Gunde hala sifa arayişındaymışim.Hayirlisi diyelim artik
Yazınızı yeni gördüm çünkü tekrar oldum bu kez üstünden 1 sene dahi geçmedi.Gynomax 600 mg veriyor doktorlar bana XL ye de bakayım.Gerçi ben ovul kullanınca da rahatlamıyorum dün kullandım ve 5 e kadar uyumadım.vahi flora gynoflor kullanmaya devam etmiştim bende geçen sene bittikten sonra her adet döneminde.Dikkat etmeyi bıraktığım tek şey diyetti son bir kaç aydır ondan oldu belkide bilemiyorumMerhaba. Vajinal mantar inatçı olduğu zaman gerçekten çok sinir bozucu oluyor. Bende de tekrarlayan mantar vakası vardı. Sık sık mantar ovülü ve kremi kullanıp sadece kısa süreli rahatlama yaşadım. Size tavsiyem, kaşıntınızı geçirecek bir mantar ilacı veya ovülünden hemen sonra VAGI FLORAya devam etmeniz. Ben GYNOMAX XL kullandım. Siz daha farklı bir ürün de seçebilirsiniz ancak vajinal florayı düzenleyen bir ürün olmadan bu sinir bozucu tahriş, yanma, kaşıntı vs hiç geçmiyor. Vagi flora harika bir ürün. İçeriğinde zaten yararlı vajinal bakteriler var. Aylar geçti ve ben çok rahatım. Umarım siz de rahatlarsınız.
Teşekkür ederim inanın bende 20015 te ilk defa ve böyle bir hap bir ovulle geçer denilen mantar hastaligina bu dwnli sacma uzunlukta yakalanana kadar kolum agriyor bile demeyi sevmezdim hala da oyleyim bu konu hariç:))Öneriniz için teşekkür ederimBu konularda genelde konuşmayı ve danışmayı sevmeyen bir insanım ancak, ciddi anlamda sorun yaşayan konu sahibi F feylesof123 yazdıklarını okuyunca, halime şükrettim.
Ben de Vagi Flora'yı ilk kez duydum, iyi mi?
Keşke daha önce bu tarz konulara denk gelseymişim, hayatım kolaylaşırdı.
Öyle ya da böyle bilgi sahibi olmayanları da bilgi sahibi yaptığınız için teşekkür ederim kendi adıma.
Umarım sizde en kısa zamanda şifanızı bulursunuz F feylesof123
Ben de son bir şey eklemek istiyorum, zührevi hastalıklar bölümünden de randevu alın derim.
Bazen hiç umulmadık birşey çıkabiliyor.
Sadece jinekologlar ile yetinmeyin, çünkü gerçekten bilmediğimiz çok tuhaf rahatsızlıklar var artık hayatımızda.
İlaç ile tedavi edilebilen ama teşhisin konulmasının önemli olduğu rahatsızlıklar.
Tekrardan çok geçmiş olsun.
Teşekkür ederim inanın bende 20015 te ilk defa ve böyle bir hap bir ovulle geçer denilen mantar hastaligina bu dwnli sacma uzunlukta yakalanana kadar kolum agriyor bile demeyi sevmezdim hala da oyleyim bu konu hariç:))Öneriniz için teşekkür ederim
Yani kaşinma ve yanma için doktor tahliller istediyse helal olsun derim. Yanlış anlamayın küçümsemek için söylemiyorum ben doktorun önüne 3 hafta boyunca kullanıp mantarı anca geçiren ilaç listesini koydum muayene edelim konuşalım diyip listem de ki 2 ilacın aynısını reçete edip geçecek dedi gülsem mı ağlasam mı bilemedim.Devlet Hastanelerinde oluyor degilmi zührevi hastalıklar hiçbilgim yok.Bende 2 doğum sonrası bu tarz dertler ile yüz-göz olmaya başladım.
Bende de genital sorunlar oluyor ara ara, ama senin bahsettiklerinin yanında az kalır.
1-2 gün kaşınma ve yanma hissi oluyor, özellikle cinsel ilişkiden sonra oluşuyor bu.
Bazen hassasiyet 3-4 gün devam ediyor.
Eşim ile beraber zührevi hastalıklar bölümüne gittik, o yüzden tavsiye ettim size.
Normal gelmemişti bize olanlar, doktor bir mikrop türü söyledi (ismini bile hatırlamıyorum) kan tahlili istedi.
Her ikimizden de ve ilaç tedavisi uyguladı.
Sonrasında geçti.
Ancak arada bir yine bu tarz birşey hortlayabiliyor.
Tabii insanın yaşı ilerledikçe de bence birşeyler oluyor, bana sorarsanız.
Bende arada bir oluşan kaşınma ve hassasiyete bahsettiğiniz Vagi Flora'yı deniyeceğim.
Onu hiç duymamıştım mesela baya cahil kalmışım.
Araştırdım faydalı birşeymiş.
İnşallah siz de tez zamanda şifanızı bulursunuz.
Devlette de var özelde de.Yani kaşinma ve yanma için doktor tahliller istediyse helal olsun derim. Yanlış anlamayın küçümsemek için söylemiyorum ben doktorun önüne 3 hafta boyunca kullanıp mantarı anca geçiren ilaç listesini koydum muayene edelim konuşalım diyip listem de ki 2 ilacın aynısını reçete edip geçecek dedi gülsem mı ağlasam mı bilemedim.Devlet Hastanelerinde oluyor degilmi zührevi hastalıklar hiçbilgim yok.
Çok teşekkür ederim lütfen hastalığın ya da mikrobun adını hatırlarsanız sonrasında yazın bana.Son bir soru daha sorsam bu kaşınti ve yanma zamanları hiç mantar teşhisi kondumu sizeDevlette de var özelde de.
Siz hangisine gitmek isterseniz.
Benim kaşıntı da rahatsız edici ve akıntı ile beraberdi.
Eşim biraz benim bu konularda bilgilidir (doktor + tedavi anlamında yani).
Eşim dedi bir de zührevi hastalıklara git bak böyle olmaz, müzminleşti diye.
Dediğim gibi benim günlerce sürmüyordu, ama olduğumda da çok rahatsız ediyordu.
Zührevi hastalıklar birimi kan tahlili istedi zaten.
Onların işi hastalığı bulmak olduğu için, direkt kan tahlili ile yola çıkıyor.
Bende o yüzden tavsiye ettim zaten.
Bilmediğiniz bir mikrop bulaşmış olabilir, herşey olabiliyor hayatta.
Gidin muhakkak. En azından derdinize çare bulursunuz.
1-2 gün neyse de, 25 gün ve üstü, çekilecek çile değil...
Çok teşekkür ederim lütfen hastalığın ya da mikrobun adını hatırlarsanız sonrasında yazın bana.Son bir soru daha sorsam bu kaşınti ve yanma zamanları hiç mantar teşhisi kondumu size