- 18 Mart 2013
- 745
- 94
-
- Konu Sahibi feylesof123
Tek problem kaşıntı mı? Akıntı ve koku da var mı? Psikolojiniz bu sebepten mi bozuldu yoksa başka şeylerden mi?Çok teşekkur ederim cevap yazdiginiz icin.Bu meretin tek tedavi protokolu var hap fitil krem .bu tedaviyi 7 gun ara ile oldum.Son gittigim doktor mantar yok su anda sizde dedi ve gynoflor verdi gynoflorun kullanimi çok zor vagi flora almistim bende ona başladim dun. Gunduz bir nebze iyiyim ama gece olunca allah vermesin.Yani artik sorunum mantar mi baska bir şeymi onu bile bilmiyorum.Soylediginiz her şeyi yapiyorum.3 sene once oldum ilk ve dediginiz gibi şekerim oldugunu ögrendim. Şu an kontrol altinda şeker yuzunden uzadiğıni bildigim için be sefer ki çabuk geçer dedim çunku şekerim kontrol altinda.Ama yok kultur smear bunlarda da farkli bir hastalik cikmadi psikolojik diyorum artik ve psikolojimde hic iyi degil zaten
Sorunum kaşınti ve yanma.akintim yok ve bu kez kaşınti olur olmaz gittim sut kesigi akintisida olmadi.kaşınma yanma dayanamiyorum 2 gecedir uykuya gecerken asiri bir terleme ile terleme sonucu kasinti ile 2 saat bir uykudan firliyorum.ve üstumü ortmeden çamaşırsiz incecik yattiğim halde.Diger sikintilarima gelince şekerin ustune 1 ay once yuksek tansiyonumda çikti günde surekli ilaclar almaktan biktim ailevi bazi sorunlar da var.Genc degilim belki ama daha 43 yaşindayim bilmiyorum 60 gibi hissediyorumTek problem kaşıntı mı? Akıntı ve koku da var mı? Psikolojiniz bu sebepten mi bozuldu yoksa başka şeylerden mi?
Acaba terleme hormonal olabilir mi? Adet zamanınız olduğu için gibi... bir de aklıma şu geldi, acaba bir şeylere alerjiniz mi var? Belki kullandığınız deterjana? Ya da artık dediğiniz gibi psikolojik olabilir çünkü sonuçlar temiz olup sürekli bir kaşıntı var. Yanma da kaşımaktan oluyor olabilirSorunum kaşınti ve yanma.akintim yok ve bu kez kaşınti olur olmaz gittim sut kesigi akintisida olmadi.kaşınma yanma dayanamiyorum 2 gecedir uykuya gecerken asiri bir terleme ile terleme sonucu kasinti ile 2 saat bir uykudan firliyorum.ve üstumü ortmeden çamaşırsiz incecik yattiğim halde.Diger sikintilarima gelince şekerin ustune 1 ay once yuksek tansiyonumda çikti günde surekli ilaclar almaktan biktim ailevi bazi sorunlar da var.Genc degilim belki ama daha 43 yaşindayim bilmiyorum 60 gibi hissediyorum
Aslinda dogru regl doneminde terleme artiyor bende kasinti sorunu oldugu icin daha fazla hissedip uyaniyorum.Alerjik bir bunyem var evet ve ilaclara neopenotran fitilden sonra yuzumde puturlu şışlik ve kizariklik oldu hatta belki ilaclarin hepsini birakinca bir surede onlarin yan etkisinin gecmesi gerekecek tam rahatlama icin.Cok tesekkur ederim ya bu bakis açisi rahatlatti beni ilacsiz donem gerekli bana sabirli olmaliyimAcaba terleme hormonal olabilir mi? Adet zamanınız olduğu için gibi... bir de aklıma şu geldi, acaba bir şeylere alerjiniz mi var? Belki kullandığınız deterjana? Ya da artık dediğiniz gibi psikolojik olabilir çünkü sonuçlar temiz olup sürekli bir kaşıntı var. Yanma da kaşımaktan oluyor olabilir
Su soylediginiz kopuge baktimda bazi doktorlar kasınti içinde onermiş ama antibakteriyeldir yaziyor yararli bsktrrileri de öldurmezmi ben sebamed kullaniyorum.Bu sorumada cevap verirseniz sevinirim.cok tesekkurler ilginize
Çok teşekkür ederim amin inşallah:)Bebeginizide hayirlısi ile kucagıniza alirsiniz umarim
Sabah aglayarak doktoru aradim gece gelen sivi bir akinti ile beraber kolonya dokulmus gibi bir ynama gece 2 den beri uyumadim.Zalain 300mg fitil verdi bu kez de simdide regl oldum.Ben bu aralar cok şansli?donemimdeyim.Adet zamani tekrarlayan lanet hastaligım iyilesmeden adet olmakÇok teşekkür ederim amin inşallah:)
Köpüğe gelince, hayır öldürmez, sabun değil ki. Doğal bir ürün ve genital bölge için yapılmış. Ph seviyesi de genital bölge ile uyumlu. Bu arada sebamed i hiç evime sokmuyorum çünkü başkaca ürünleri çok eskiden annemde alerji yapmıştı.
Çok üzgünüm gerçekten zor bir durum farkındayım. Çok kaşıyıp tahriş etmiş olabilir misiniz? Bu rahatsızlıklar hep adet bitiminde başlıyor zaten.Sabah aglayarak doktoru aradim gece gelen sivi bir akinti ile beraber kolonya dokulmus gibi bir ynama gece 2 den beri uyumadim.Zalain 300mg fitil verdi bu kez de simdide regl oldum.Ben bu aralar cok şansli?donemimdeyim.Adet zamani tekrarlayan lanet hastaligım iyilesmeden adet olmak
Tesekkur ederim inanin bu kez neredeyse hic kasımadim çunku kasintidan cok yanma vurdu bu kez beni esimle bir yere kadar konusabiliyorum zavalli ne yapacagini şaşirdi regl olunca biter belki diyor garibim.Belkide derim inceldi ama her akintida olmuyorki gece oluyor surekliÇok üzgünüm gerçekten zor bir durum farkındayım. Çok kaşıyıp tahriş etmiş olabilir misiniz? Bu rahatsızlıklar hep adet bitiminde başlıyor zaten.