Insallah tek temennim bu yonde umarim sende ilgili alakasi isini en iyi sekilde yapan gercek bi hekimle karsilasir ve istediğin sonucu elde edersinÜzülerek ve korkuyla okudum yazdıklarınızı. Ben de rinoplasti olmayı düşünen bir insan olarak başıma gelse ne yaparım diye düşünmeden edemedim. Doktorun egosu ve beceriksizliği yüzünden kabus gibi bir sürece dönüşmüş sizinki. Insan daha iyi hissetmek için, binbir zorlukla biriktererek oluyor bu ameliyatı, sonunda bir de hakaret işitiyoruz. İlk kez sizin yazınızda okudum ben doktorun adını, ama simdi googledan araştırdım cok ünlü galiba, iyiki de hiç denk gelmemisim. Insallah revizyon için iyi ve empati yapabilen, insanı yönü de gelişmiş, yaptığı işin arkasında duran bir doktora denk gelirsiniz
siz hangi doktora ameliyat olmuştunuz?Sorun çıkana kadar hepsi pek tatlı.Sorun çıktığı an ilgi kesilir ve takıntılı hasta olursunuz.Sizinki bandajınızı açmış en azından .Benimki onu bile yapıp göstermedi.Kıkırdaklar oynamasınmış. Kendi yaptığı hatayı nasıl daha kötü hale getirdiğini, nasıl berbat bir iş çıkardığını evde kendim gördüm.17 ay oldu adına hayır duası göndermediğim gün yok.
İzmir’de Emin Toprak’a ameliyat oldum.Her gün olmaz olsaydım diyorumsiz hangi doktora ameliyat olmuştunuz?
Öncelikle cevapladığınız için çok teşekkür ederim.Kendisi ameliyat olmayı düşündüğüm doktorlar arasındaydı...Geçen yıl sormuştum fiyatı oldukça uygundu tabii fiyatları artmıştır.Yaptığı burunları beğendiğim için aklımda olan bir doktordu.Bu yazdığınızı görünce korktum açıkçası...Ama şu da bir gerçek ki burun ameliyatlarında şöyle bir şey var dünyanın en iyi doktoru da yapsa bazen birtakım sorunlarla karşılaşılabiliyormuş tabii yamuk,eğrilik tamamen doktorun eline bağlı bir şey de(ameliyattan hemen sonraki durumdan bahsediyorum.Burun delikleri asla eşit olmaz zaten ama çok da sırıtmamalı birbirine olabildiğince eşit yapılmalı.Yapıldğında zaten yamukluk yoksa sonrasında kişinin yatma şekli,bakımına bakıyor biraz) onun haricinde ''bildiğim kadarıyla'' çökme meydana gelebiliyor.Siz de durum böyle mi bilmiyorum tabii :/İzmir’de Emin Toprak’a ameliyat oldum.Her gün olmaz olsaydım diyorum
Maalesef ilk ameliyatımda bandajım açıldığında bir tarafı fazla törpülenmiş asimetrik bir burnum vardı.Zaten kendisi de benim hatam diyerek revizyon yaptı.Maalesef ki düzelen hiçbir şey olmadığı gibi ek sorunlar çıktı. Ameliyat öncesinde beni olabilecekler hakkında doğru bilgilendirseydi yeniden ameliyat riski almazdım. 5 dakikada hallederim dediği şey benim için çok şeye mal oldu. İki kez ameliyat oldum bırakın sayfasında ,hikayesinde paylaşmayı ameliyat masası fotoğraflarımı bana bile göstermedi.Epikriz raporlarım yok. İkinci ameliyatımdan sonra burnum o kadar şiş ve kötü haldeydi ki sadece silikon tamponları çıkarıp bandajı 10 gün sonra evde açarsın dedi. Zaten orada açsa nasıl bir ortam oluşurdu hiç bilmiyorum.Normal bir ameliyat süreciymiş gibi bir aya oturur dediği burnum 1,5 yılda hala kendine gelemedi.Öncelikle cevapladığınız için çok teşekkür ederim.Kendisi ameliyat olmayı düşündüğüm doktorlar arasındaydı...Geçen yıl sormuştum fiyatı oldukça uygundu tabii fiyatları artmıştır.Yaptığı burunları beğendiğim için aklımda olan bir doktordu.Bu yazdığınızı görünce korktum açıkçası...Ama şu da bir gerçek ki burun ameliyatlarında şöyle bir şey var dünyanın en iyi doktoru da yapsa bazen birtakım sorunlarla karşılaşılabiliyormuş tabii yamuk,eğrilik tamamen doktorun eline bağlı bir şey de(ameliyattan hemen sonraki durumdan bahsediyorum.Burun delikleri asla eşit olmaz zaten ama çok da sırıtmamalı birbirine olabildiğince eşit yapılmalı.Yapıldğında zaten yamukluk yoksa sonrasında kişinin yatma şekli,bakımına bakıyor biraz) onun haricinde ''bildiğim kadarıyla'' çökme meydana gelebiliyor.Siz de durum böyle mi bilmiyorum tabii :/
Güzelce açıkladığınız ve güzel dilekleriniz için tekrardan çok teşekkür ederim.Gerçekten durumunuza üzüldüm gerçekten çok sıkıntılı durum o psikolojiden kurtulmak da kolay değil umarım sizin de her şey gönlünüzce olur.Esen kalınnMaalesef ilk ameliyatımda bandajım açıldığında bir tarafı fazla törpülenmiş asimetrik bir burnum vardı.Zaten kendisi de benim hatam diyerek revizyon yaptı.Maalesef ki düzelen hiçbir şey olmadığı gibi ek sorunlar çıktı. Ameliyat öncesinde beni olabilecekler hakkında doğru bilgilendirseydi yeniden ameliyat riski almazdım. 5 dakikada hallederim dediği şey benim için çok şeye mal oldu. İki kez ameliyat oldum bırakın sayfasında ,hikayesinde paylaşmayı ameliyat masası fotoğraflarımı bana bile göstermedi.Epikriz raporlarım yok. İkinci ameliyatımdan sonra burnum o kadar şiş ve kötü haldeydi ki sadece silikon tamponları çıkarıp bandajı 10 gün sonra evde açarsın dedi. Zaten orada açsa nasıl bir ortam oluşurdu hiç bilmiyorum.Normal bir ameliyat süreciymiş gibi bir aya oturur dediği burnum 1,5 yılda hala kendine gelemedi.
Daha burda yazmak istemediğim pek çok detayla,benim güvenimi zedelemiş ve aklımda hiç tanımamış olmayı istediğim biri olarak kalmıştır.Bana kendisiyle görüşme yapan birkaç kişi yazdı.Artık hastalarını riskler konusunda uyarıyor,sonra bana orası böyle oldu burası böyle oldu deme ,bunları kabul ediyorsan ameliyatını yaparım diyormuş. Ne yazık ki yerli yabancı başka mutsuz hastalarını da sonradan öğrendim.Kendisi seçiminiz olursa umarım muhteşem bir sonuç alır ve benim yaşadıklarımı yaşamazsınız.