Haziran ayında Vacit Pamukçu tarafından gerçekleştirmiş olan kabus burun estetiğimden bahsetmek istiyorum evet kendisi çok ilgili çok neşeli çok hoş bir adam fakat ameliyat parasını verene kadar yani bende bu durum böyle ilerledi o ameliyattan çıktıktan sonra hafta sonu bir defa telefonuna ulaşamadım :) burnumu bantsız ilk hafta görmedim çünkü göstermedi ve bana, oradaki diğer ameliyat olmuş hastalara devamlı kadınlar kulübüne yorum yap diyordu (sonucu görmeden yorum yapan o kadar insan var ki ahh ah )2 hafta bantlarımı değiştirmek için gittiğimde ne bir kontrol ne bir şey sadece bant yeniliyor burnumu görmek istediğimde kocaman şiş korkunç bir burunla karşılaştım evet bu normal bir şey ama o anın psikolojisi ile endişe duyup bu böyle mı kalacak dedim Dr. bey tarafından sen gerçekten cahilsin yanıtını aldım ve şaşa kaldım o an anladım başıma gelenleri 1 ay her hafta kontrol adı altında bant değiştirmek için gittim ve artık sol tarafımdan nefes alamadığımı zaten ameliyattan çıktığımdan beri sol burun kanadımın burnuma nerdeyse yapışık olduğunu söylediğimde bana parmağını sok düzelir o dedi :) hadi onu da yaptık ama nefes alamıyorum her nefes aldığımda sol taraf yapışıyor bana bunun fizyolojik olduğunu söyledi baktım bu hiç fizyolojik gibi değil sol tarafıma dokunduğumda boşluk varken sağda kemiği hissediyorum bunla birlikler burnum estetik gibi değil daha çok estetiğe gerek varmış gibi duruyor kemik çıkıntıları mevcut zaten görsel eklemiş olacağım başka Dr.lara gittim ve tabii ki fizyolojik değil kıkırdak desteği yokmuş meğer tabii 2. bir Dr.a daha gittim hiç bir şey söylemeden muayenemi oldum ve aynı yanıt ''bu arada dikişlerimden bahsetmedim dikişlerim düşmeyen alınması gereken dikişlerdi ve bunun mantığı daha sağlam olsun diyeymiş :)'' 2. Dr. dan sonra Vacit beye bunu söylediğimde bağırdı güvenlik bile geldi odaya ama gerçek buydu bana sen yalancısın mı demedi o Dr.lar bilmiyor yalan söylüyor mu demedi dedi de dedi ÇAPA'ya git dedi onu da yaptım öğretim görevlisine gittim dekontum hala duruyor sonuç aynı mesajlarıma asla cevap vermedi asla hiç ne bir özür ne başka bir şey dikişlerimi bile 7 ay sonra zar zor aldırdım düşer düşer diyordu alırken bile gerçekten bunları yazarken bile yaşadığım zor günler geliyor da aklıma hakkım asla helal değil lütfen her duyduğunuza 2 güzel yoruma kanmayın kendimle barışmam uzun sürdü şimdi iyi Dr. bulup nefes almak istiyorum ve bu çıkıntı yamukluklardan kurtulmak..
Eklentiler
Son düzenleme: