- 22 Haziran 2007
- 282
- 141
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Al benden de o kadar. Dedim o ne ara ciktiSüpürge modeli sandım
bende bi bakıyım dedim keman modeli çıktı jfdjkfjİlk defa duydum bakayım dedim gres yağıymış. Siz ne için sormuştunuz araba için mi? Çay may yağ alakasını çözemedim.
Ben de. Dyson ıslak kurunun model adı bu muymuş dedim.Süpürge modeli sandım
İnternetten baktım da cidden iyi gelmediği şey yok V160 ın bi sürü de vitamin mineral varmış içinde çok iyiBenim evimde hep bulunur boğaz bademcik enfeksiyonu olduğunda çocuklarda eşimde bende kullanıyoruz enfeksiyonu kurutmaya yardım ediyo bende ara ara idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum o zamanlarda da çok işime yarıyo. Ülsere de iyi geldiğiniz duymuştum.
Ben almak istiyorum ama güvenilir bişey arıyorum siz hangisini kullanuyosunuz?İnternetten baktım da cidden iyi gelmediği şey yok V160 ın bi sürü de vitamin mineral varmış içinde çok iyi
İlhan Sarı V160 aldım en son çok memnunum. İçerik takıntım var benim ona dikkat ederek alıyorum her şeyi bu da gayet güzel zaten organik.Ben almak istiyorum ama güvenilir bişey arıyorum siz hangisini kullanuyosunuz?
Kayınvalimde de v160 kullandı dediğim gibi memnunundu güvenilir bi takviyeİlhan Sarı V160 aldım en son çok memnunum. İçerik takıntım var benim ona dikkat ederek alıyorum her şeyi bu da gayet güzel zaten organik.