• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Örgü V yaka nasıl yapılır?

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

rdlpstck

Baş.:69.7 güncel:67.9 Hedef:60
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2010
3.558
793
373
2 ters 2 düz lastik ördüm.sonra kazağın ön yüzünü ördüm.koltuk altına geldim burdan sonra ne yapacağımı bilmiyorum.
tarif edebilecek var mı acaba?
acemiyim bilmiyorum.şimdiden teşekkürler.:46:

kimse cevap vermemiş nette yazanların hepsi bilenlere yönelik ya :(

kol ve yaka kesimini yanlış yapmışım bi ayarlayamadım ipte ince olduğundan emekler boşa gitti yeniden başlıyacağım

kimse yazmıyor ama azmettim bu kazak bitecek !:1:

merhaba ,bende burada yeniyim ve yazdiim hic bir konuda bana cevap vermiyorlar senin nasil bir model orduunu bilmiyorum fakat benim yaptiim soyle anlatiyim, kol kismina geldiim zaman 3 ve ya 4 ilmek ters taraftan kesiyorum ondan sonra bir sira duz taraftan oruyorum ve ters tarafina geldiim zaman ine bir ilmek kesiyorum bunu ine 3 ve ya 4 defa yapiyorum ve orgume devam ediyorum ayni islemi kolu orduum zaman da yapiyorum her iki taraftan kolun umarim anlatabilmisimdir cunku ben bur bulgaristan vatandasiyim ancak bukadar anlatabiliyorum sana basarilar

merhaba ,bende burada yeniyim ve yazdiim hic bir konuda bana cevap vermiyorlar senin nasil bir model orduunu bilmiyorum fakat benim yaptiim soyle anlatiyim, kol kismina geldiim zaman 3 ve ya 4 ilmek ters taraftan kesiyorum ondan sonra bir sira duz taraftan oruyorum ve ters tarafina geldiim zaman ine bir ilmek kesiyorum bunu ine 3 ve ya 4 defa yapiyorum ve orgume devam ediyorum ayni islemi kolu orduum zaman da yapiyorum her iki taraftan kolun umarim anlatabilmisimdir cunku ben bur bulgaristan vatandasiyim ancak bukadar anlatabiliyorum sana basarilar

teşekkür ederim anlatmışsınız zaten bende netten baka baka biraz öğrendim örüyorum :)

Back