Üzüntülerinizle nasıl başa çıkıyorsunuz ?

Bunları dinleyerek üzüntülerle başa çıkılmazki üzüntüyü iliklerinde yaşarsın bumu yani başa çıkmanın yolu Erik dalı falan dinleyip oynuyorum desen anlarımda
Çivi civiyi söker acini en dipte yaşayacaksınız ki ertesi gün işe gidebilesiniz

Üzüntünün en yoğun döneminde belki yalnız kalıp biraz ağlamak ama en çok da hareket halinde olmak iyi geliyor. Yürümek mesela, ilk hayal kırıklığımı biraz azaltır. Ama en önemlisi hızlıca"Dünün trajedisi bugünün komedisi" bakış açısından hareket edip dalga geçerek başa çıkmaya çalışıyorum. Ölüm, boşanma benzeri travmatik olaylar yaşayıp kafanızda huniyle geziyormuş gibi dalga geçmeye çalışmaktan bahsetmiyorum ama bir an önce olayların komik taraflarını bulmaya çalışa çalışa bir yerden sonra bakış açınız melankoliden ağlarken gülümseyerek göz yaşlarınızı silmeye evriliyor. Çok yalnızsanız ve yaşamaya devam etmek istiyorsanız kendi kendinizi teselli etmek zorunda kalıyorsunuz.

Reactions: Cac
Eşiniz akrepse veya bir daha çocuğunuz olup oda akrep olursa ailenin nirvanası siz olursunuz elkddlkkerkd Düşünsene biri lider biri intikamcı
Ay konu bu degil ama, ben ikizler eşim akrep (yükselen akrep,) kızım ikizler ve (yükselen ikizler) , digerr kızım akrep (yükselen akrep..)

Bize gelebilirsin bizi görünce dert mert kalmaz herhalde

Konuya dönersek ikizler burcu olarak takmamam gerekirken yengeç yükseleni ile tam bi yıkım yaşıyorum. Ben kitap okurum ve sosyallesmeye calışırım enkaz, haldeyken bile cıkarım adepte olamasam bile cıkarım. Birde zaman. Gercekten geçiyor. Tozu kalıyor sadece geriye bakınca.

Tebrik ediyorum sizi nirvana aile akreplerinize iyi bakın bide ikisi de akrep e akrep düşünemiyorum nasıl bir canavar olduklarını shhssjjjd

Bas edemıyorum maalesef

En insani duygu tabi ki ağlayacaksın, üzüleceksin ama bunu bir gerçeklik payında içselleştireceksin. Bunu yaşayan bir tek sen olmadın olmayacaksın diye.

Bana gelince ben de arabesk yaşıyorum acıyı beni rahatlatan tek şey varlığına şükrettiklerimle her şeyimi konuşabilmem.. Hayatınızda sizi anlayan bir iki kişi olsun yalnız kalmamak mühim acı dolu anında.

Orhan Veli'nin de dediği gibi:

Bilmezler yalnız yaşamayanlar,

Nasıl korku verir sessizlik insana;

İnsan nasıl konuşur kendisiyle;

Nasıl koşar aynalara,

Bir cana hasret,

Bilmezler.

Olayı sindirmek için sebep ve sonuç ilişkisini düşünüp dersimi çıkarıyorum. Biraz uzun sürebiliyor eğer nefret beslemişsem. Etrafımda bahsi geçmeyince veya maruz kalmayınca içim soğuyor. Sonra da şunu deyip noktayı koyuyorum:

Terapistiniz kim ogrenebilirmiyim?

Ben de Marilyn Monroe ya cok benzetirim
bazi huylarımi oda cok acilar cekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…