Dosta anlatırsın arkandan vurur buraya içini dökersin linç tayfası seni yerHer gün aynı acıyı yaşıyorsanız normal değil. Başka şeyler ile meşgul olmaya çalışın ha bide ağlayın ya da birilerine anlatın çünkü içimize attıkça büyüyor ve geçmiyor. Sürekli içimizde kavga ediyoruz. Eğer kimseye güvenmiyorsanız burada tanıyan yoksa burada yazın. Yok hiç kimse bilmesin diyorsanız bir defter tutun ona yazın. Ben yazmayı çok severim ve gerçekten rahatlatıyor beni
Dosta anlatırsın arkandan vurur buraya içini dökersin linç tayfası seni yerKasımdan beri üç aysa bir buraya uğrarım her seferinde efsane bir linçle yollarlar beni akskmedkkd
Hahaha yay burcuyumGenelde insanlara içimi döküyorum acım hafiflesin diye.Üzüntülü film ve şarkılar beni de daha kötü yapıyor. Ve evet ben de takıntı olduğunu düşünüyorum.
(bu arada başak burcu musunuz tüm sorularıma sırasıyla cevap vermişsinizgenelde üyeler yazdığım yazıdan bir tane soru seçmişler başak burcu düzeni )
Ya ben frida nın filmini izlemiştim inanılmaz şaşırmıştım araya ciddi sürede ayrılıklar giriyor diego zaten tam bir kadın düşkünü bence de takıntıydı onlarınki bir seneden fazlası kesinlikle takıntıdır. Diegoyu görünce beynimden vurulmuşa dönmüştümAh Frida yaa üzümlü kekim
Bence onun olayı başkaydı, aşk değil de iki taraflı sağlam bir takıntı yani şu zamanda yaşasalar git bir doktora bacım artık başlarım aşk acına filan derdin...
Biraz da tabii sanatçıların delilik yönlerinin ağır basmasını sevmeleri, bunu sanatları için kullanmaları durumları da var, sanat tarihi derslerimizde hocalar uzun uzun anlatırdı bu mevzuları. Yani eğer acını sanat için kullanmayacaksan zaman ver, aşk acısı ise sorun beklediğinden daha çabuk geçme ihtimali var emin olkimse bir Diego olamaz diyormuşum (Diego da bir şeye benzese gam yemicem), şimdi o gözüne küheylan görünen adam bir süre geçince hele de başkasına kaptırınca gönlünü soğan cücüğü gibi geliyor gözüne. İyi ki ayrılmışım diye sadakalar veresin geliyor
Esım yengecEşiniz akrepse veya bir daha çocuğunuz olup oda akrep olursa ailenin nirvanası siz olursunuz elkddlkkerkdDüşünsene biri lider biri intikamcı
Eger ıkılı ılıskıyse,ıs ortamı olur,arkadaslık vs olur.Benım aklıma hep kotu seyler gelıyor.Suan ısımı bırakıyorm.Zerre uzuntu yok ıcımde.Huzursuzluk var,onunu gorememek vs ama resmn kosarak uzaklasmak ıstııyorm.Cunku o art nıyetler,cıkarlar gelıyor aklıma hemen.Dibine kadr yasayarak .Süreler bana çok saçma geliyor herkes aynı değil yok şu kadr uzarsa normal değil faln saçma açıkçası .Ben beş ayda atlatırm başkası bı ayda .Birde diğer konular değil fakt ilişki ayrılık bazında düşünürsek bir eşik olduğunu düşünüyorum onu geçtikten sonra yine üzülüyorsunz, canınz acıyr fakat daha az acyr daha çabuk toparlanmk zorunda hissedyrsunuz kendinizi .Benim eşiğim boşanmaydı .
Tabiikii 3 tane, kızımı evlendirdim şimdi 2 torunum var:)))Çocuğunuz var mıydı eski eşinizden ?Unutmanıza çok sevindim
Ben de öyle yaprdm sanırımEger ıkılı ılıskıyse,ıs ortamı olur,arkadaslık vs olur.Benım aklıma hep kotu seyler gelıyor.Suan ısımı bırakıyorm.Zerre uzuntu yok ıcımde.Huzursuzluk var,onunu gorememek vs ama resmn kosarak uzaklasmak ıstııyorm.Cunku o art nıyetler,cıkarlar gelıyor aklıma hemen.
Aynen öyle yoksa daha çok ağlarsınızAğlayarak erik dalı mı oynayalım yani
İyide evladı ölen anneler şimdiye kadar aç kalsa onlarda yasamazdiki. Cümlede o anlatılıyor öğün ne demek yemek demek.Ne güzel yazmışsınız.. Doktorlar bile alışma sürecinin 21 gün olduğunu söylüyor.Kadının oğlu ölmüş öğünsüz kaldım olayı doğru mu yoksa halk tarafından söylenmiş bir söz mü ? Zira en büyük acının evlat acısı olduğu söyleniyor ve günden güne derinleşen bir acıymış.
Bende yengecim niye böyleyiz acaba ya ben de kacarm hemenEsım yengeckrız anında kıyın kıyın kacıyor genelde gfklşfglgflk
Herkese günaydın
Hayat bu ayrılıklar olur ölümler olur ama bu üzücü olaylarla nasıl başa çıkabiliyorsunuz bunu merak ediyorum. Mesela birine aşık olduğunuzda ve bir ayrılık yaşadığınızda toparlanıp nasıl tekrar eskisi gibi oluyorsunuz ? Birini bir seneden fazladır kafanızda bitirememek sizce takıntı mıdır ? Uzmanlar 21 gün alışma sürecinin olduğunu söylüyor.Hatta bir olaya çok uzun süreli üzüntülerin normal olmadığını söylüyor.Eveeeet alalım bakalım yorumları,kk üyeleri kendini nasıl teselli edip üzüntüsünü yok ediyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?