Bakın ben eşimden ayrıldığımda çok büyük bir yıkım yaşadım.Onsuz olamam,yaşayamam,hep bir ev hayalim var biliyosunuz dedim'ki ben o olmadan ne yapayım evi yeterki o olsunHerkese günaydın
Hayat bu ayrılıklar olur ölümler olur ama bu üzücü olaylarla nasıl başa çıkabiliyorsunuz bunu merak ediyorum. Mesela birine aşık olduğunuzda ve bir ayrılık yaşadığınızda toparlanıp nasıl tekrar eskisi gibi oluyorsunuz ? Birini bir seneden fazladır kafanızda bitirememek sizce takıntı mıdır ? Uzmanlar 21 gün alışma sürecinin olduğunu söylüyor.Hatta bir olaya çok uzun süreli üzüntülerin normal olmadığını söylüyor.Eveeeet alalım bakalım yorumları,kk üyeleri kendini nasıl teselli edip üzüntüsünü yok ediyor ?
❤❤❤ şuraya su yoruma kalbimi bırakıyorumValla genceciksiniz ben hertürlü aşık olacağınızı düşünüyorumAşk eğer karşılıklı bir aşksa insanı daha da mutlu edip güzelleştiriyor umarım böyle bir aşk yaşayıp buraya arada tatlı tartışmalarınızı yazarsınız ben de buralarda olup okurum umarım
Ya ben buraya üç ayda bir uğruyorum nerdeyseBen konularına pek yorum yapan biri değilim ama o dayıyla olmayacağını gençliğine yazık ettiğini çok kişi yazdı sana. En azından çok uzun yıllar kaybetmedin. Noldu ayrıldınız mı?
ağlayarak...Herkese günaydın
Hayat bu ayrılıklar olur ölümler olur ama bu üzücü olaylarla nasıl başa çıkabiliyorsunuz bunu merak ediyorum. Mesela birine aşık olduğunuzda ve bir ayrılık yaşadığınızda toparlanıp nasıl tekrar eskisi gibi oluyorsunuz ? Birini bir seneden fazladır kafanızda bitirememek sizce takıntı mıdır ? Uzmanlar 21 gün alışma sürecinin olduğunu söylüyor.Hatta bir olaya çok uzun süreli üzüntülerin normal olmadığını söylüyor.Eveeeet alalım bakalım yorumları,kk üyeleri kendini nasıl teselli edip üzüntüsünü yok ediyor ?
Çocuğunuz var mıydı eski eşinizden ?Unutmanıza çok sevindimBakın ben eşimden ayrıldığımda çok büyük bir yıkım yaşadım.Onsuz olamam,yaşayamam,hep bir ev hayalim var biliyosunuz dedim'ki ben o olmadan ne yapayım evi yeterki o olsunAma ne oldu?şimdi diyorumki iyiki ayrılmışım zamanında yapsaymışım diyorum şimdi.Diyeceğim en iyi ilaç zaman zaman zaman.
Daha uzun ve daha derin anlatılamazdı.. Teşekkürlerağlayarak...
Bunları dinleyerek üzüntülerle başa çıkılmazki üzüntüyü iliklerinde yaşarsın bumu yani başa çıkmanın yoluIbrahim tatlises ve Müslüm gurses dinliyorum hele kac kadeh kırıldı şarkısı favorim
Birde dertler derya olmuş ibodan 3 4 kere vs vs
Baslıga cvp:Ikızler burcuyum.Herkese günaydın
Ağlayarak erik dalı mı oynayalım yaniBunları dinleyerek üzüntülerle başa çıkılmazki üzüntüyü iliklerinde yaşarsın bumu yani başa çıkmanın yoluErik dalı falan dinleyip oynuyorum desen anlarımda
İkizler mi ?Baslıga cvp:Ikızler burcuyum.
Uzuntuler benle nasıl cıkıyorlar onu sorgulamak lazım gflkfglgfk
Ne güzel yazmışsınızZamanla alışıyor o acıyla yaşamayı öğreniyor insan. Her acı bir şeyler katıp gidiyor hayatımıza. Her gidende farklı bir şey öğreniyoruz. Pişmanlıkları, keşkeleri, bir daha kimseye güvenmemeyi..
Tek ihtiyacınız olan şey zaman. Bir yıl demişsiniz ya bir yıl sonra her gün aynı acıyı tekrar tekrar mı yaşıyorsunuz yoksa öyle arada sırada mı geliyor aklınıza.
diyerek cümlesini noktaladı frida kahloAğlıyorum, yatıyorum, uyuyorum.zamanla ne olacak ? Benim acılarım daha çok varoluşsal oluyor zaten.normalde de zor idare ediyorum zaten.üstüne bir olay denk gelse de pek birşey değişmiyor.
Bı ust levelını de dogurmusum Aslan burcu.İkizler mi ?
KAÇINNNNNNNNNN
Valla ben de böyleyim…Ağlıyorum, yatıyorum, uyuyorum.zamanla ne olacak ? Benim acılarım daha çok varoluşsal oluyor zaten.normalde de zor idare ediyorum zaten.üstüne bir olay denk gelse de pek birşey değişmiyor.
Bende hangimiz sevmedikIbrahim tatlises ve Müslüm gurses dinliyorum hele kac kadeh kırıldı şarkısı favorim
Birde dertler derya olmuş ibodan 3 4 kere vs vs
Her gün aynı acıyı yaşıyorsanız normal değil. Başka şeyler ile meşgul olmaya çalışın ha bide ağlayın ya da birilerine anlatın çünkü içimize attıkça büyüyor ve geçmiyor. Sürekli içimizde kavga ediyoruz. Eğer kimseye güvenmiyorsanız burada tanıyan yoksa burada yazın. Yok hiç kimse bilmesin diyorsanız bir defter tutun ona yazın. Ben yazmayı çok severim ve gerçekten rahatlatıyor beniNe güzel yazmışsınız
Evet hergün aynı kalp sızısıyla aklıma geliyor ben bu durumu asla normal görmemeye başladım
Eşiniz akrepse veya bir daha çocuğunuz olup oda akrep olursa ailenin nirvanası siz olursunuz elkddlkkerkdBı ust levelını de dogurmusum Aslan burcu.
O neymıs arkadas.Ikızlere dız cokturur tobe ettirir glkşgfklşgflkş
Ah Frida yaa üzümlü kekimKendimi okuyorum sandım. Bir şeye çok üzüldüğümde sadece o üzüntüye odaklı yaşıyorum ne çalışabiliyorum ne gezebiliyorum ne de yemek yiyebiliyorum.. Üzüntüyü hayatımın merkezi yapıyorum.Ov shit bu durumdan kurtulmamız lazımaksi halde hep böyle frida kahlo gibi yaşıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?