Üzüntülerinizle nasıl başa çıkıyorsunuz ?

Ben konularına pek yorum yapan biri değilim ama o dayıyla olmayacağını gençliğine yazık ettiğini çok kişi yazdı sana. En azından çok uzun yıllar kaybetmedin. Noldu ayrıldınız mı?

Bakın ben eşimden ayrıldığımda çok büyük bir yıkım yaşadım.Onsuz olamam,yaşayamam,hep bir ev hayalim var biliyosunuz dedim'ki ben o olmadan ne yapayım evi yeterki o olsunAma ne oldu?şimdi diyorumki iyiki ayrılmışım zamanında yapsaymışım diyorum şimdi.Diyeceğim en iyi ilaç zaman zaman zaman.

Kahvaltı yaparak dermişimm Dizi izliyorum, arkadaşlarımla gezip eğleniyorum. Bir süre sonra da geçiyor heralde. Sağlık, sihhatimiz yerinde olsun da aşk acısı geçer bir sekilde

❤❤❤ şuraya su yoruma kalbimi bırakıyorum

Ben konularına pek yorum yapan biri değilim ama o dayıyla olmayacağını gençliğine yazık ettiğini çok kişi yazdı sana. En azından çok uzun yıllar kaybetmedin. Noldu ayrıldınız mı?
Ya ben buraya üç ayda bir uğruyorum nerdeyse Allah aşkına nasıl unutmuyorsunuz beni inanılmaz şaşırıyorum cidden o kadar anormal bir vakamıyıdı da bu kadar hafızlarda yer edindim

ağlayarak...

Çocuğunuz var mıydı eski eşinizden ?Unutmanıza çok sevindim

Ibrahim tatlises ve Müslüm gurses dinliyorum hele kac kadeh kırıldı şarkısı favorim
Birde dertler derya olmuş ibodan 3 4 kere vs vs
Bunları dinleyerek üzüntülerle başa çıkılmazki üzüntüyü iliklerinde yaşarsın bumu yani başa çıkmanın yolu Erik dalı falan dinleyip oynuyorum desen anlarımda

Baslıga cvp:Ikızler burcuyum.
Uzuntuler benle nasıl cıkıyorlar onu sorgulamak lazım gflkfglgfk

Ne güzel yazmışsınız
Evet hergün aynı kalp sızısıyla aklıma geliyor ben bu durumu asla normal görmemeye başladım

Ağlıyorum, yatıyorum, uyuyorum.zamanla ne olacak ? Benim acılarım daha çok varoluşsal oluyor zaten.normalde de zor idare ediyorum zaten.üstüne bir olay denk gelse de pek birşey değişmiyor.
Valla ben de böyleyim…
Sanki reenkarnasyon ile Frida Kahlo olarak doğmuşum gibi hissediyorum.

Ibrahim tatlises ve Müslüm gurses dinliyorum hele kac kadeh kırıldı şarkısı favorim
Birde dertler derya olmuş ibodan 3 4 kere vs vs
Bende hangimiz sevmedik dinliyorum ve araba kullanıyorum bazende ağlıyorum bunları yaparken

Reactions: Cac
Ne güzel yazmışsınız
Evet hergün aynı kalp sızısıyla aklıma geliyor ben bu durumu asla normal görmemeye başladım
Her gün aynı acıyı yaşıyorsanız normal değil. Başka şeyler ile meşgul olmaya çalışın ha bide ağlayın ya da birilerine anlatın çünkü içimize attıkça büyüyor ve geçmiyor. Sürekli içimizde kavga ediyoruz. Eğer kimseye güvenmiyorsanız burada tanıyan yoksa burada yazın. Yok hiç kimse bilmesin diyorsanız bir defter tutun ona yazın. Ben yazmayı çok severim ve gerçekten rahatlatıyor beni

Ah Frida yaa üzümlü kekim
Bence onun olayı başkaydı, aşk değil de iki taraflı sağlam bir takıntı yani şu zamanda yaşasalar git bir doktora bacım artık başlarım aşk acına filan derdin...
Biraz da tabii sanatçıların delilik yönlerinin ağır basmasını sevmeleri, bunu sanatları için kullanmaları durumları da var, sanat tarihi derslerimizde hocalar uzun uzun anlatırdı bu mevzuları. Yani eğer acını sanat için kullanmayacaksan zaman ver, aşk acısı ise sorun beklediğinden daha çabuk geçme ihtimali var emin ol kimse bir Diego olamaz diyormuşum (Diego da bir şeye benzese gam yemicem), şimdi o gözüne küheylan görünen adam bir süre geçince hele de başkasına kaptırınca gönlünü soğan cücüğü gibi geliyor gözüne. İyi ki ayrılmışım diye sadakalar veresin geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…