• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üzüntüden felç oluyordum

cerenemre

cRn
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2009
7
0
86
36
İzmir
merhaba 4 yıl önce üzüntüden felç geciriyordum beynim kilitlemiş 3 saat içinde acıldı bacaklarım tedavi görmem gerekiodu görmedim şimdi en ufak bişide uyusma oluyor sizce tedavi görmelimiyim kalıcı felçten korkuyorumsenağlama

Tabiiki de tedavi görmen gerekir, her hastalığın başı moraldir, Allah korusun fazla geç olmadan tedavine başla, çok geçmiş olsun.

Canim daha cok gencsin, neden böyle bir sey yasamis oldugunu takip et.
En uygunu bir nöroloji uzmanina gidip seni bastan asagiya kontrol etsinler.
Cok gecmis olsun, bize sonuclarini burada yazarsan sevinirim, zira gercekten üzüldüm, önlemini muhakak alman gerek.

merhaba 4 yıl önce üzüntüden felç geciriyordum beynim kilitlemiş 3 saat içinde acıldı bacaklarım tedavi görmem gerekiodu görmedim şimdi en ufak bişide uyusma oluyor sizce tedavi görmelimiyim kalıcı felçten korkuyorumsenağlama

hayret bişeysiniz tamam anladım günlük hayatla ilgili sıkıntı özelle ilgili sıkıntı paylaşıyor fikir alıyorsunuz.arkadaşım yahu bu sağlık bununda mı danışması olur.git doktora emin ol.gerek yok diyecekse de onlar desin.sağlığınla dalga mı geçiyon.sonra telafisi olmaz şeyler yaşarsın.

arkadaslar benim annem su anda yogun bakimda felc gecirdi3hafta olacak bilinci yerinde ama nefes alamiyor kendiliginden dun makinasiz 4 saat kalabildi bu gun gene deneyecekler sizlerden dua et menizi bekliyorum allahtan umudumuzu kesmedik cunku annem hep derdiki biz o allaha siginmisiz insallah rabbim bizi sevindirir cok dardayiz babamin ekimde midesi alindi ama genede sukur ediyorum allah buyuktur ben fransada yasiyorum annem istanbula kiz kardesimin dogumuna geldi orda hastalandi ne olur dualarinizi eksik etmeyin hastasi olanlara acil sifalar

Back