üzüntüden başıma ağrılar giriyor

ya çok cahilim sorma bir sen üni mezunusun hadi anlat doçent kim

Konuşarak sınıf geçmek? Yazık, nerde okudun sen? Nerde okuyanlarla konuştun da bu örnekleri duydun?

Usluba bak, seviyeye bak. Kib..

nerden mezunsan ordan girersin eğitimde fırsat eşitliğine ters bir durum seninki...
Valla ters mi değil mi o beni ilgilendirmiyor, varsa öyle bir hakkım kullanırım, herkes de kullanmakta özgür. Ki varmış da, kpss b'den de girilebiliyormuş. O kadar çok haksızlık dönüyor ki lafım meclisten dışarı ama, fırsat eşitliği olduğunu düşünmüyorum ben içinde bulunduğumuz sistemde.

sistem öyle düşünüyor kanun bunu diyor..

Konuşarak sınıf geçmek? Yazık, nerde okudun sen? Nerde okuyanlarla konuştun da bu örnekleri duydun?

Usluba bak, seviyeye bak. Kib..
Araya giriyorum k bakmayın ama hocayla konuşarak sınıf geçildiği yanılgısı varsa ben hiç görmedim öyle bi'şey. Kıytırık bi devlet uni.de okuyorum, hocalar çatır çatır öğrenci bırakıyor. Mezun olacak öğrenciyi 3 puanla, iki puanla dersten bırakıyor da okulu uzuyor o insanın tek bi ders yüzünden. Bu dönem girdiğim her final sınavında şaşkınlıktan ağzım açık kalmıştı nasıl bu kadar zor sorabiliyorlar diye. Hocayla konuşmak da işe yaramıyor ayrıca, bizim kaç tane arkadaş öyle konuştu da adamlar yardımcı olmadı, 2 puanla dersten bırakmaya devam ettiler. Konuşarak geçmeyi kim söyledi bilmiyorum ama ben görmedim öyle bi'şey.

valla yarayanı gördüm istisnai durumlar olabiklir aileden biri ölmüştür maddi sıkıntıları vardır hocalarda insan yani tevazuğu gösterirler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…