uzun zamandır okumuyorum yeniden başlamak için ne tavsiye edersiniz?

_birtane_

olacak olacak
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2008
1.084
0
116
40
Ankara
kızlar ben aslında iyi bir okuyucuydum ama neredeyse bir yıldır doğru düzgün kitap aldığım yok elime:çok üzgünüm:
beni sıkmayacak akıcı sürükleyici kitap tavsiyelerinizi bekliyoruma.s.:enbuyukkk:

eğer okumadıysan meavi binch in italyanca aşk başkadır ya da nermin bezmen in kurt seyt ve shura ben bunları çok sevmiştim çok da sürükleyici tabi hangi tarz kitaplar sevdiğin de önemli

Ben böyle uzun ara verince okumaya genelde güzel bir polisiye ile başlamayı tercih ediyorum. Dan brown türü kitaplar veya agatha cristie romanları gibi başlangıçlar bana genelde iyi gelir. Polisiye seviyorsan okumadığın bir polisiye romanla başlamanı öneririm.

akıcı sürükleyici kitap derseniz dan braown kitaplarını tavsiye ederim.
kitap aşırı sürükleyici.okurken film gibi gözünüzün önünde canlanıyor.özellikle melekler ve şeytanlar.okudum tavsiye ederim.dijital kalede çok güzeldir.
tarih severseniz diriliş -turgut özakman
hafif mitoloji ,tarih için: ramses serisi
ilginç bir kitap okuyum beni düşündürsün istiyorum derseniz :mardukla randevu-burak eldem
bol kitaplı günler dilerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…