Saç Rengi ve Saç Boyama Uzun zamandır bu renk üstüne araştırma yapıyorum yardım

canım renk kumral koyu kumral değil koyu kumral boyarsan nerdeyse siyaha yakın bi renk cıkar sora dügün öncesi bi de acmaya calısma diye söüylüuorum bu sacı türkiyede yapacak kuaför cok zor bulursun cunku bu sacta ışıklandırma yapılmıs röfle gibi ama sen kuaföre röfle dersen yumurta sarısı röfle atar yollarllar seni saclarının yandıgıyla kalırsın en iyisi mi sen vazgec bu sevdadan düğünden sora deneme yaparsın ama suan cok riskli

vazgeçmek istemiyorum ama güvenmeden kimseye yaptırmayada niyetim yok zaten artık bir kere yandı saçlarım zaten kısacık kaldılar net bu bu var diyen olursa ancak yaptırrırım koyu kumral değil zaten canım biliyorum içinde farklı tonajlar var ama ne işde onu bulmak önemli olan neyse işinin ehli mutlak bulunacak kafaya konuldu yaptırıncada ilk işim buraya fotolamak olucak zatii , düğün konusuna gelincede düğünü olan ben değil erkek kardeşim ben evleneli 13 yıl oldu geçdi giittii bile :)) teşekkürler ........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…