benim pek hoşuma gitmedi donuk duruyo.ama hürremin saç rengi favorim:)
glamorous34 evet benküllü kumral taban rengi gibi düşünüyorum fakat bi atraksiyonlar var bu saçda onu çözemiyorum :18:Doğal saç rengim bu benim. Küllü kumral olmalı bu.
küllü kumnral cok acık bir renk. bu cikolata kahve gibi ama daha koyu. çözemedim
dogruu aa buldum bu renk tam yoğun koyu kumrall
dogruu aa buldum bu renk tam yoğun koyu kumrall
hayır önce bulmam lazımboyadın mı sonuc nedır?
çok tşk ederim emeğin için hemen not aldım en kısa zamanda kuaförüme danışıcam bakalım ne dicek sağolikiside nevacolorda var biri kumral küllü kahve diğeride kumral altın kahve olarak geçiyor ikiside istediğin renge çok benzediğini şimdi farkettim
benimde beğendiğim bir ton bu..hatta pc me kopyalamıştım adriananın bu fotosunu..
saçta kızıllık, dorelik, kumrallık var gibi, arada gölgeler var...
bunu tutturacak kuaför olursa güzel olur..
foto gösteriyorsun böyle istiyorum diye, onu bile yapamıyorlar
bayanlar yada bunu okuyan bay,bayan kuaför arkadaşlar bu rengi çok sevdim bulunduğum yer küçük bir yer nereye gittiysem yada sorduysam sanaldada reeldede cidden bu renk üstüne tam net cevap alamadım noluryardım edin bu ne renk yada nasıl yapılır bu renk gölge varmı çözemedim çözemediler gelicek ay düğün var artık bu rengi yaptırmalıyım bir şekilde hadi inşallah cevap gelir tşkler :18::18:Eki Görüntüle 433763
Eki Görüntüle 435647 Eki Görüntüle 435648 içimden bir ses diyorki bunlardan biri
aynen benim bütün duygularımı dile getirmişsin tatlıgacııı deliricem cidden kaç kişiye gittim elimde çıktıyla bakıyorlarr çok güzelmiş diyor ardından sıralıyorlar şunu bunu yapalım yok kardeşim ben bunu istiyorum ama olmazkiii sizin saçınız şöle böle yapamam diyemiyorlarda yok flaş var yok şu var bla bla blaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?