Saç Rengi ve Saç Boyama Uzun zamandır bu renk üstüne araştırma yapıyorum yardım

incites

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2006
267
0
621
47
Aydın
bayanlar yada bunu okuyan bay,bayan kuaför arkadaşlar bu rengi çok sevdim bulunduğum yer küçük bir yer nereye gittiysem yada sorduysam sanaldada reeldede cidden bu renk üstüne tam net cevap alamadım noluryardım edin bu ne renk yada nasıl yapılır bu renk gölge varmı çözemedim çözemediler gelicek ay düğün var artık bu rengi yaptırmalıyım bir şekilde hadi inşallah cevap gelir tşkler :18::18:Eki Görüntüle 433763

benim pek hoşuma gitmedi donuk duruyo.ama hürremin saç rengi favorim:)

sorunne sanırım benim ihtiyacım olmayan ve yazdıklarımla ilgilisi olmayan bir cümle yazmışsın .........ben sevdim ve rengin ne olduğunun araştırmasındayım .

Doğal saç rengim bu benim. Küllü kumral olmalı bu.
glamorous34 evet benküllü kumral taban rengi gibi düşünüyorum fakat bi atraksiyonlar var bu saçda onu çözemiyorum :18:

küllü kumnral cok acık bir renk. bu cikolata kahve gibi ama daha koyu. çözemedim

sumosh çikolata kahve daha daha koyu tatlım kullandım çünküü bu daha açık tonlar barındırıyor içinde

Küllü kumralın da tonları var, bu saç çikolata kahve olamaz ki. 6.1 ve 7.1 arası sankim.
Işıktan da olabilir, ya da arada hafif gölgeler de olabilir yahu, bilemedim şimdi.

Son düzenleme:
ikiside nevacolorda var biri kumral küllü kahve diğeride kumral altın kahve olarak geçiyor ikiside istediğin renge çok benzediğini şimdi farkettim

boyadın mı sonuc nedır?
hayır önce bulmam lazım
ikiside nevacolorda var biri kumral küllü kahve diğeride kumral altın kahve olarak geçiyor ikiside istediğin renge çok benzediğini şimdi farkettim
çok tşk ederim emeğin için hemen not aldım en kısa zamanda kuaförüme danışıcam bakalım ne dicek sağol ama sanki bu renklerin bazı koyu gibi gibi bu saçda röflelerde var o halde eğer bu tonlar dersen

benimde beğendiğim bir ton bu..hatta pc me kopyalamıştım adriananın bu fotosunu..
saçta kızıllık, dorelik, kumrallık var gibi, arada gölgeler var...
bunu tutturacak kuaför olursa güzel olur..

foto gösteriyorsun böyle istiyorum diye, onu bile yapamıyorlar

aynen benim bütün duygularımı dile getirmişsin tatlıgacııı deliricem cidden kaç kişiye gittim elimde çıktıyla bakıyorlarr çok güzelmiş diyor ardından sıralıyorlar şunu bunu yapalım yok kardeşim ben bunu istiyorum ama olmazkiii sizin saçınız şöle böle yapamam diyemiyorlarda yok flaş var yok şu var bla bla blaa

Kullu koyu kumral bence

yok buna ışık yansımış, şöyle olmuş böyle olmuş diyorlar..
tamam işte ışık mı ne yansımışsa, ne olmuşsa olmuş.. ben tam bu halini istiyorum, ne yansıdığı önemli değil..
ama malesef ki istediğin olana kadar, saç 5-6 işlem görüyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…