Uzun zaman sonra bugün görmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Sevdahilal94

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2018
48
1
30
evlenmeden önce ablamdan öte olan teyzemin oğlu ile ilişkim vardı. Bunu sakin seks olarak düşünmeyin daha küçüklük aklımız eriyordu ama bana hiç dokunmadı sadece seviştik. Bir başka seviyorduk birbirimizi oda bana aşıktı bende ona. Bir zaman sonra ayrılmadıkta ama yavaş yavaş birbirimizden uzaklaştık. Sonra evlendim ama aklıma geldiği oluyordu. Şimdi onun semtine taşındım yani benimde eski oturduğum semtime. Bugün gördüm onu kuzenim evet ben araba sürerken karşılaştık. Ben bakamadım onun bana baktığı andan sonra geri dönüp bakamadım. Onu gerçekten çok sevdim yeri başka. Eşim kuzenim olduğunu biliyor ama bıyık aile kopuktur birbirlerinden onu görmeyeli baya oluyor özlemişim. Bunu yazmak istedim

evlenmeden önce ablamdan öte olan teyzemin oğlu ile ilişkim vardı. Bunu sakin seks olarak düşünmeyin daha küçüklük aklımız eriyordu ama bana hiç dokunmadı sadece seviştik. Bir başka seviyorduk birbirimizi oda bana aşıktı bende ona. Bir zaman sonra ayrılmadıkta ama yavaş yavaş birbirimizden uzaklaştık. Sonra evlendim ama aklıma geldiği oluyordu. Şimdi onun semtine taşındım yani benimde eski oturduğum semtime. Bugün gördüm onu kuzenim evet ben araba sürerken karşılaştık. Ben bakamadım onun bana baktığı andan sonra geri dönüp bakamadım. Onu gerçekten çok sevdim yeri başka. Eşim kuzenim olduğunu biliyor ama bıyık aile kopuktur birbirlerinden onu görmeyeli baya oluyor özlemişim. Bunu yazmak istedim
Şimdi ne amaçla yazdınız bunu? Kaostan mı besleniyorsunuz?

Yav kaç yaşında insanlarız, eski sevgiliyi görünce böyle türk filmi gibi kafada yok bakışınca bilmem ne oldu, şöyle hissettim gibi şeyler gerçekten olmuyor. Hani ilk kez gördüğün biri olur, bir elektrik alırsın ama yani elin herifi hem akraban hem eski sevgilin hem sen evlisin, öyle bakamadım vs durumu olmaz. Yav birde araba kullanıyorsun, yola bak yola. Aynı hızda yan yana mı gidiyorsunuz, nasıl geri bakıp göreceksin.

nsan hiissetdiklerinden değil davranışlarndan sorumludur bunu br yerde okumusdum sizede uymus.. eğer yazma amaciniz eşinizin yannda kendnizi auxlu hasetmenzse suc islemediniz ama ozleminizi bastırın karşı tarafın hislerini sorgulamayin ogrenmeye calsmayin

nsan hiissetdiklerinden değil davranışlarndan sorumludur bunu br yerde okumusdum sizede uymus.. eğer yazma amaciniz eşinizin yannda kendnizi auxlu hasetmenzse suc islemediniz
Size bazı kısımlarda katılsam da, bence şöyle bir durum var gibi geliyor. Konu sahibi eşini sevmeyerek evlendi; ve gönlünde hala eski sevgilisi var.illa büyük boyutta olmasa da ana hatlarıyla böyle. Bundan dolayı da eşine haksızlık etmiş oluyor, kalbinde başkası varken sevmediği biriyle evlendiği için. Çünkü eşine yazık, bilmiyorum bunu kimsenin kimseye yapmaya hakkı yok. Hislerimize elbette engel olamayız, bundan dolayı eylemlerimizden sorumluyuz dedik ya, işte bu konuda hata, kalbinde başkası varken, bi diğer kişiyle evlenmesi.

Yani dediğim gibi bir durum var mı konuda elbette bilmiyorum ama, yazım şekli, ifadeleri, bana öyle hissettirdi, gözlerim kapanıyor, yanıldıysam özür diliyorum konu sahibi 🙆🏻‍♀️

Keşke yazmasaydın da midemiz bulanmasaydı. Küçüktünüz ama seviştiniz bir de kişi teyze oğlu bu sapıklıktan nefret ediyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X