Saç Kesim Şekilleri Uzun yüze düz mü yoksa dalgalı saç mı?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

shekr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2007
350
4
118
43
İstanbul
mrb arkadaşlar..uzun bir yüz yapım var ..saçlarım normalde iri dalgalı ama saçlarımdaki yoğun elektriklenmeden dolayı malesef düz fön çekmeden çıkamıyorum:1no2: sizce uzun yüze düz mü yoksa dalgalı saç mı yakışıyor? yardımcı olursanız çok sevinirim..sevgiler..

ebn de uzun yüzlüyüm ve saçlarım oldukça düz bazen saçlarımı düzleştirici ile yapıyorum bazen maşa kullanıyorum hangisi dersen dalgalı derim biçok kişi dalgalıyken beğeniyo saçımı

teşekkür ederim canım sanırım bende bundan sonra öyle kullanıcam çünkü saçım föndende çok yıprandı..gerçi şekillendiricilerde yıpratıyor ama daha az..teşekkürler :)

Dalgalı çok yakışır. Yaradan da dalgalı yaratmış zaten değilmi canım?a.s.

uzun yüze uzun saç da olmazmış aslında....bunu da avrupa yakası dizisinden öğrenmiştim:) hani gülse birselin kısa ya saçları yüzü de uzun bi ara cem o konu hakkında bi yorum yapmıştı...böylelikle uzun bir yüze sahip olan gülse birselin saçlarını neden uzatmadığını da anlamış oldum:)

her türlü yakışıyor ama dalgalı daha güzel oluyor hem dalgalı saç herzaman daha havalı durur bence

uzun yüze dalgalı mı düz mü yakışır

bilmiycem ama sana birşey anlatıcam arkadaşım...bu avrupa yakasında aslı var biliyosundur

gülse birsel...onun yüzü uzun bildiğin üzere...ve dizide bu konuyu yaptılar....cem ona dedi ki

aslı mesela saçlarını uzatmamalı yüzü uzun olduğu için saçlarını uzattığı zaman saç yüzü

daha da aşağı çeker yüzü armuta benzer yakıştırmasını yapmıştı...ben burdan çıkarttım ki

uzun yüzlü insana kısa ve düz dışa fönlü saç gidiyor...hakikaten de öyle yakışıyo...uzun

peruk bile taksa şahsen iğrenç oluyo...

dalgalı sac uzun yüze daha yumusak bi hava verir... kısa sac pek yakışmıyor ama dalgalı ve uzun sac süper oluyor...

Dalgalı ve kıvırcık saçlar burnu daha küçük ve yüzü daha yuvarlak gösterir arkadaşım.
Düz saçtan sakın

Dalgalı ve kahküllü bir saç uzun yüzler için idealdir canım..Göğüs hizasında saçların hacimli olması için hafif katlı bir kesim ve kahkül yakışır

Hacimli saçlar yüzü her zaman inceltir bencede dalgalı kullanmalısın.(elektriklenme problemin varsa saçının yapısına uygun saç serumları kullanabilirsin)

bence hiç mi hiç alakası yok hatta uzun saçla daha güzel olur.. kısa saç herkese yakışmaz evet ama uzun saçın yakışmadığı bi kadın var mı ki..:44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…