- Konu Sahibi siyah papatya
-
:Badem yağı ve hint yağını karıştırıp dene çok memnukalıcaksın ...
arkadaşlar nemlendirici kremler hakikaten işe yarıyor kardeşimin kaşları sarı ve azdı cildide çok hassastır sürekli krem sürmek zorundaydı... kullandığı kremleri kaşlarınada sürekli sürdü (hemen olacak bişii değil sabırla... uzunn süre kullandı) sonuç muhteşemmmmmmm çok güzel kaşları var kremin hiç zararı yok (herhangi bir nemlendirici olabilir ) tatlı badem yağıda işe yarıyor...
kardeş anlamadığım bi şey var..kaşları sarıydı demişsin ya kremler rengine de mi etki etti?
yani koyulaştırdı mı??cevaplarsan çok sevinirim :)
hayatım bende kullanıyorum ama kaşlarıma değil kirpiklerime
rimel sürer gibi sürüyorum
kaşlara fayda eder mi bilmem ama kirpiklere yararı var en azından ben memnun kaldım
burda bi arkadaş tavsiye etmişti arko kremin yağlı olanı varya nemlendirici olanı değil öbürü classic olanı onu sürdüğünü söylemişti bende sürmeye başladım iyi oluyo
artık kaşlarıma sürmeye de başlıcam ben bi şişede azcık badem ve hint yağını karıştırdım onu da uygulıcam kaşlarıma
kirpiklerinize kanola yağı sürün
olabilir canım annem kardeşimle ikimizin saçını hep çaya patırılmış tarakla tarardı hep uzun ve gürdü...Her bayan uzun ve gür kirpiklere sahip olmak ister bu o kadar da zor değil. Soğuk çayı pamukla kirpiklerinize kompres yaparsanız kirpikleri besler ve uzatır. Ayrıca çay gözlere de faydalıdır, kızarıklıkları giderir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?