Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Altın hesabınada faız dıyorlar ben anlamıyorum nolcak altın fızıksel olmadıgı ıcın faız yemıs gıbı oluyomusuz hesab olayını o yuzden vazgectım,altın ne zaman duser bılgısı olan varmı
son cewap yazılalı 2 sene olmuş peki bu sene için de fikirler aynımı acaba yatırım yapmak istiyorum ama nasıl yapacağımı kestiremiyorum kafam çok karıştı:44:
Size tavsiyem şu an altın almayın yüksek şu sıralar düşmesini bekleyin.
Ben TL olarak bekletiyorum düştüğünde bir kısmıyla altın alıcam sizde bölün bence yatırımınızı.
ewet bugün takip ettm düşüşe geçmiş beklemedeyim şuan
Napptınız aldınız mı? bu gün iyice düştü. Ben 5 gün önce aldığım için üzgünüm, keşke biraz daha bekleseymişim? Sizce daha da düşer mi?
yatırımcı kızlar sizce altın hesabımı daha iyi yoksa vadeli hesap mı ? cok kararsızım 8000 tl civarı birikimim var nasıl değerlendireyim bilemedim eşim vadeli hesabın getirisi iyi olur dior ama bende altın almayı düşünüyorum yani altın hesabı actırmayı.sizler neler yapıyorsunuz ? ne tavsiye edersiniz ?
Şu an en iyi yatırım bes görünüyor bana. %25 devlet katkısı.
uzun vadede evet ama kısa vadede zararı var
kısa vadede zaten yapılacak yatırım döviz olabilir belki, altında çok kazandırmaz kısa vadede...
Napptınız aldınız mı? bu gün iyice düştü. Ben 5 gün önce aldığım için üzgünüm, keşke biraz daha bekleseymişim? Sizce daha da düşer mi?
bu altin hesabi nedir biri anlatabilir mi
arkadaşlar ben 10 yıldır çalışıyorum..söylemesi ayıp iyide alıyorum .ama bi türlü para biriktiremedim..ama bu böyle gitmez.sizce altın hesabımı yoksa gram altın mı almak daha mantıklı.yada değişik yatırım fikirleri olanlar lütfen fikirlerimizi paylaşalım...sizler ne yaptınız ve ne kadar zamanda ne oldu...
uzun vadede evet ama kısa vadede zararı var