- 30 Mart 2022
- 5.926
- 3.626
- 103
- Konu Sahibi onbirmayis
-
İlaç prospektüsünde emzirirken içmeyin diyor. Doktor bebeğin 1 yaşında artık sen yazıya bakma iç dedi. Çok içime sinmedi ama çaresizlikten bu akşam içtim hapımı. Ama devam etmek istemedim nedense huzursuz oldum. O yüzden bitkisel şeyler danışayım dedim sizlere. Emzirmek zorunda kaldım bu akşam uykuya geçişte ama çok huzursuzum.Ne sıklıkla emziriyorsunuz? Emzirmediğiniz bir 5-6 saat boşluk oluşturabilirseniz ağrı kesiciyi içebilirsiniz aslında yine de doktorunuza bunu da danışın isterseniz
Spiral mi taktirdiniz?İlaç prospektüsünde emzirirken içmeyin diyor. Doktor bebeğin 1 yaşında artık sen yazıya bakma iç dedi. Çok içime sinmedi ama çaresizlikten bu akşam içtim hapımı. Ama devam etmek istemedim nedense huzursuz oldum. O yüzden bitkisel şeyler danışayım dedim sizlere. Emzirmek zorunda kaldım bu akşam uykuya geçişte ama çok huzursuzum.
Yok yok sadece prezervatif ile korunuyoruz. Ne hap ne spiral. Hormon içeren hiçbir şey yok hayatımda.Spiral mi taktirdiniz?
Gebelikten once bu sekilde uzun sureli regl oluyor muydunuz?
Hangi ilacı içiyorsunuzBende böyle bir sorunla doktora gitmiştim ağrı kesici içiyorum o şekilde kanama duruyor ama siz emziriyorsanız içebilirmisiniz bilmiyorum
Smear verdiniz temiz ama kanser taramasi yaptirdiniz mi?Yok yok sadece prezervatif ile korunuyoruz. Ne hap ne spiral. Hormon içeren hiçbir şey yok hayatımda.
Ne gebelikten önce ne de sonra hiç yaşamadım bunu. İlk kez 5-6 günden uzun sürüyor. Lekelenme de değil bildiğiniz açık kırmızı kanama ama pedler dolusu da değil. Adetin 4-5.günü kıvamında bi kanama. Lohusalık biter bitmez adet olmaya başladım. O zaman bile böyle olmadı. Smear da verdim o da temiz.
Ay kanser taraması lafı bile insanı nasıl etkiliyormuş Allah korusunSmear verdiniz temiz ama kanser taramasi yaptirdiniz mi?
Sunun icin soruyorum emzirme aslinda regliyi baskilayan hormonlar salgilamamiza sebep oluyor, arttigini ilk kez duyuyorum.
Bende hormonsuz spiral var, 9 gun regl oluyorum, tamamen temizlenmem 15 gunu buluyor, ayin sadece 10 gunu temizim mesela ama sizde hicbir alet vs yokken kanama cok.
Bu ilginc geldi bana.
Bazi vajinal mantar ya da enfeksiyonlar regl duzenini bozabiliyor. Herhangi bir degisiklik, koku, farkli bir akinti, kaşıntı, dokuda farkliliklar vs hissediyor musunuz?
Enfeksiyonun turune bakmak icin kultur aldi mi doktorunuz? Yoksa oyle belirtiye gore klasik fitil mi yazdi?Ay kanser taraması lafı bile insanı nasıl etkiliyormuş Allah korusunama baktırmakta fayda var tabi. Aklımda bulunsun.
Enfeksiyon şikayetim var evet regl öncesi onun için de ayrıca gitmiştim doktora. Fitil vermişti ama kullanamadan regl oldum. 11 gün sürünce de hala o fitile başlamak nasip olmadı.
Şikayetlerim mantar ile çok örtüşüyordu. O yüzden ona göre bi fitil yazdı.Enfeksiyonun turune bakmak icin kultur aldi mi doktorunuz? Yoksa oyle belirtiye gore klasik fitil mi yazdi?
Kultur almadiysa siz baska doktora gidip kultur aldirmak istediğinizi, kultur almisken kanser taramasi istediginizi de söyleyin ikisini birarada halletsinler.
Yani vajina dengesi kolay bozulan bir organ ben calakalem ilac kullanilmasini, krem onerilmesini cok dogru bulmuyorum acikcasi.
Bebeginiz kac aylik su an? Kacinci kez regl oldunuz?Şikayetlerim mantar ile çok örtüşüyordu. O yüzden ona göre bi fitil yazdı.
Ben de çok ilaç taraftarı değilim aslına bakarsanız. O yüzden de bitkisel şeyler sorayım dedim.
Adet söktürmek için çok şey duydum okudum ama adeti kesen,bitiren birşey hiç görmedim.
Tam 1 yaşında bebeğim. Sanırım 10 ya da 11.reglim olmuşturBebeginiz kac aylik su an? Kacinci kez regl oldunuz?
Postan forte diye bir ilaç verdi ama emziren kadınlar içebilir mi bilmiyorumHangi ilacı içiyorsunuz
Doktorum da bir çeşit ağrı kesici verdi ama işte emzirme konusu aklımı kurcalıyor ama kanamadan da kurtulmak istiyorum ya. Günlük hayatımı çok etkiliyor. Psikolojimi bile.
Gebelik ve dusuk ihtimaliniz var mi? Aklima o geldi sabah tekrar okuyunca.Tam 1 yaşında bebeğim. Sanırım 10 ya da 11.reglim olmuştur
Kırkım çıkınca hemen regl olmaya başladım.
Her ay oldum.
Günü gününe değil tabi zaten olmak bile mucizeydi emzirdiğim için.
25-40 gün arası değişti durdu döngüm ama en fazla 7 gün sürdü.
İlk kez böyle uzadı. Hadi uzasın tamam ama leke olur ne bileyim az az gelir biter ama benim bayağı leke de değil. Kırmızı kanama geliyor.
Doğum yaptığım doktora da mesaj attım,gittiğim doktor hariç.
Tekrarlarsa altında yatan sebep aranır dedi. Emzirdiğim için o da bunun normal olduğunu söyledi ama benim psikolojimi bozuyor artık ne yalan söyleyeyim.
Ben de düşündüm korka korkaGebelik ve dusuk ihtimaliniz var mi? Aklima o geldi sabah tekrar okuyunca.
Bu değil bana verdiği. İşe yaramazsa buna da bakayım olmazsaPostan forte diye bir ilaç verdi ama emziren kadınlar içebilir mi bilmiyorum
Size hangi ilacı vermiştiBu değil bana verdiği. İşe yaramazsa buna da bakayım olmazsa
Ay şimdi yanımda değil dışardayım ama eklem romatizma ağrıları için bir ilaçmış adımı hatırlayamadımBu değil bana verdiği. İşe yaramazsa buna da bakayım olmazsa
Metotrexat olabilir mi?Ay şimdi yanımda değil dışardayım ama eklem romatizma ağrıları için bir ilaçmış adımı hatırlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?