Uzun süreli kabızlık bağırsak

yardimciolunkizlar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2024
42
3
20
1 yıldır kabızım bu normal bir kabızlık değil 1 yıl hergün olan bir şey yaşadığım şehirde dahiliye ve gastroenteroloji ye gittim mr çekildi bağırsağımda birşey yoktu diyet listesi verdi tekrarlarsa gel dedi diyete uydum bol su içtim gene aynıydı bilemiyorum ben dedi gastroenteroloji cerrahisine gittim bana kolonoskopi yapcaklarını söylediler yapıldı ve gene bağırsağımda birşey çıkmadı ilaçlar olmadan lavaboya çıkamıyorum bağımlıyım (çok katı olduğu için çıkmıyor o bölge acıyor) ama artık ilaç kullandığım halde 2 haftadır felan çıkamıyorum oturuyorum olmuyor karnım şiş doktorlar birşey söylemiyor aynısını yaşayan biri varsa lütfen yazsın bu nedir hayatım bi yildir zehir oldu

Merhaba durumunuz nasıl bende son bir sene afedersiniz kabızlık problemi yaşıyorum 2 hafta bazen çıkamıyorum korkunç bir şey ya korkuyorum artık doktora da gitmedim korkuyorum baya 🥹 ne yesem anında kilo yapıyor ve ne yesem içsem göbeğim şişiyor midemin üstü felaket oluyor su topluyor sanki vücudum biri bana incirli kür önermişti avuç avuç kayısı yiyorum mesela banamısın demiyor.. kür denedin mi ?

Merhaba durumunuz nasıl bende son bir sene afedersiniz kabızlık problemi yaşıyorum 2 hafta bazen çıkamıyorum korkunç bir şey ya korkuyorum artık doktora da gitmedim korkuyorum baya 🥹 ne yesem anında kilo yapıyor ve ne yesem içsem göbeğim şişiyor midemin üstü felaket oluyor su topluyor sanki vücudum biri bana incirli kür önermişti avuç avuç kayısı yiyorum mesela banamısın demiyor.. kür denedin mi ?
Herseyi denedim tipatip sizin gibi herkes gluten yersen siser diyo ama ben be yesem sisiyorum resmen incir kayisi yemedigim sey kalmadi fayda etmiyor

Herseyi denedim tipatip sizin gibi herkes gluten yersen siser diyo ama ben be yesem sisiyorum resmen incir kayisi yemedigim sey kalmadi fayda etmiyor
Bende aynı ne yesem şişip patlıyorum karnım çok kötü görünüyor adetim de geçikti bu ay pko var bilmiyorum ne olacak gluteni kes canım akşamları magnezyum sitrat iç hergün eczaneden alabilirsin doktorum dedi iç kabızlık için iyi geliyormuş magnezyumun bir sürü çeşidi varmış görevleri de farklıymış mutlaka sitrat olan Magnezyumu kullan

Bu arada suyla aran nasıl ? Su içmezsek zaten kabızlığın birinci sorunu.. bide hoşaf yap kendine blendrdan meyveleriyle çektir iç katı olarak veya aile büyüğün varsa yapsın 😊

X