Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Ailemkn rahat oldugunu nereden cikardin?

Facede, kk da takip ediliyormusum

İste okulda herkes psikolojik tedavi gordugumu biliyor okulu uyarmislar

Akrabalarim ve arkadaslarim uyarilmis

sızofren hastası bır evlatları varken o evlatlarını ayrı sehırde

bırakabılıyorsa bır aıle ,bana gore rahattır arkadasım .

okul arkadasların okul ıdaresı kım berceste yaa !

onlar senın hasta oldugunu bılse ne olur bılmese ne olur

her an senınle ılgılenemezler kı ,annen baban degıller sonucta

psikolog, hukuk, yalan, egem, kazen , berceste cıksss anam birleştiremiyorum anlayamadım birşey, bu topik ne alaka onuda anlamadım ..
hadi hayırlısı yoksam kk mı kapatılıyor kazenin adı geçince

SEVGİLİ MYTZ O KADAR UZUN Kİ :)

özet olarak arkadaş bu topicte cinsel içerikli paylaşımlar yaptığı için yargılanmış
sonra bir derdim varda kendini anlatan ve intihar ediyom diyen bir topic açtı
akabinde üyeliğini iptal ettirdi
sonra kazen sayesinde geri geldi tabi bu arada bi çok insan kendisine ulaşmak için seferber oldu
aslında herşeyin yalan olduğunu (anlattığı yani)
kendisinin de şizofren olduğunu idda etti sonuç olarak şimdi ne yalan ne doğru ortaya çıkarmaya çalışıyor herkes
yani ablasının ölümü kalp rahatsızlığı okuduğu okul gördüğü sizofreni tedavisi falan

sıkıntılar çok fazlaydı türkçe böl. olan kız upuzun saçlarını bir günde sıfıra kesmişti kendisi yurtta tek bir odada kalıyordu hiç arkadaşı yoktu. bizim böl. arkadaş sınıftaki herkese takmıştı gece yarısı insanların ziline basıp size börek getirdim diyordu, derste kapıyı çalıp çalıp girmiyor hoca sorun ne dediğini ben çalmadım ki Allah tarafından çalındı falan diyordu. ailesi bir dönem gelmişti ilaçlarını bıraktığında sonra tekrar gitti baya zor bir süreç.Allah kimseye vermesin psikolojik rahatsızlıklar

Konu çok hızlı ilerliyor sayfa atlayarak ilerliyorum o yüzden ben anlamamış olabilirim ama birisi bana neden bu kızın öğrenci kimliğini resmini filan birşeyleri kanıtlamak için görmek istediğinizi anlatabilir mi? Ben son baktığımda şüphelenilen olay ilgi çekmek dramatik yalanlar söylemesiydi sadece hastalıkla ilgili? Şimdi neden okulu resmi kanıt unsuru olarak lazım oldu ki?

Konunun son 50 sayfasını okudum..berceste nickli arkadaş yabancılar yazmasın dedi ama yazcam ben yine de..eğer arkadaşlarına kendini ispatlamak istiyorsan yarın kazenle buluş ve söylediklerini kanıtla,aşağısı kurtarmıyor gördüğün gibi..

Ben bi ara cok cok kotuydum yataktan kalkmiyordum

Sanrilar goruyordum

Sizofreni baslangici dediler. Kullandigim ilaclari inan bilmiyorum aradan 6 ay gecti sanirim

Ailemin ne halde oldugunu bilmiyosun o yuzden nolur ailen seni nasil birakir demeyin

Bilmiyorum bana soylenen bu ben diyorum ki ben de okb var

Kaygi bozuklugu da var sanrilar goruyordum sizofreni baslangici dediler

Sonra sanrilar kayboldu, artik sanri gormuyorum, o nedenle gecti dedim

Senin guvenini kazanmayim vazgectim

Yahu ben rapor gondercem dedim ya?

Kac kere egeme tamam beraber gidelim dedim ya?

Hiç tamam gidicem demedin yok Kazenle gidemem o erkek olmaz..
Sana egemle kaç defadır net bi cevap ver diye ee sonuç diyoruz cevap yok.. neyse ya..

Yazıklar olsun sana berceste..
Bugün neredeyse tüm gün senin için endişelenip uğraştım..
Sevgilinle bile konuştum onun rica ettiği şeyleri yaptım.. Sırf senin iyiliğin için.. Bana yazma git bercesteyle ilgilen ben siteyi hallederim ordakilere haberde veririm dedim..
İntihar saplantın var diye o konuyu açtığın zaman ellerim buz kesti titredim resmen..
Ama değmezmiş..
Bu cümleleri keşke bana baştan söyleseydin senin için kılımı bile kıpırdatmazdım..
Hastasın diye hala üzülüp acıyordum sana ama şimdi gram üzülmüyorum..
Daha cevap yazma bana.. Selametle..

Ben boyle degilim

Tek kisilik odada kaliyorum bende

Sadece kendime zarar veriyorum bazen

Bi de arkadaslarima biz bunu yapmis miydik, biz buraya gitmis miydik diyordum

Ben bu kadar kotu degilim ya

Allah korusun.

işte boyle bır evladı anne baba nasıl yalnız bırakıyor

benım aklım mantıgım almıyor .

saglıklı bır cocugu bıle sehır dısına aıle ünv. okumaya gonderırken

bıle oldukca huzursuz olurken ,sızofren hastası bır cocugu tek

basına sehır dısına nasıl gonderırler aklım almıyor

Son düzenleme:

Anzer "kazenle ve egemle giderim"

"Kazenle ve egemle giderim"

Tatmin oldun mu?

Aileme laf etme lutfen

yavrum sen ne demek istedigimi anlamiyorsun

yataktan kalmiyordum diyorsun,ama bu ilaclardan dolayi degil

ben sana orada demek istiyorum ki baslanginca bile alinan ilaclar agir,

ailen sen sizofreni olmasanda halinden yine endise duyarlar..ama sen gercekten bir sizofreni hastasinin

nasil oldugunu bilmedigin icin yani en azina ilk asamada kabullenme evresine kadar o yüzden rahatsin..

birde o ilaclar pata küte kesilmez,sen tam tedavi olmamisken bütün okuldaki herkes senin bu sekilde bir hastaligin oldugunu biliyor mu?

ya mesela facebookta kontrol altindayim diyorsun,kk da kontrol altindayim yani nasil senin sifreni mi biliyorlar

hadi burasi acik platform fb nasi olsacak bunada teknik dinleme deme..

neyse ben artik yazmayacagim..

bu kadar iyi bir hasta görmeim bu kadar iyi bir sizofrenide görmedim..

sen 2 yilda bunu belli etmedin sirf birilerinin o yazdigin seyleri onaylamadi diye zivanadan ciktin..

bu topikte gecen yaz yine tartismalar olmustu ama o zaman böyle olmamistin..

Son düzenleme:
berceste teşhisinle ilgili doktorunla konuşup ayrıntılı bilgi edinip tedavine devam edebilirsin. bir de gelecekte yapacın işi herşeyi etkiliyor bu durum belkide doktor olabilir dedi sonuçta psikolojik rahatıszlıklarda adam herhengi bir teste sokup değerlerine bakıp tanı koymuyor ki. bazı tanılar örtüştüğü için şizofreni olabilir demişlerdir depresyonuna eşlik eden. bizim anlatmak istediğimiz duyduğumuz, okuduğumuz, tanık olduğumuz şizofreni hastalarla senin davranışlarının örtüşmemesi sonuçta psikiyatrist değiliz seninle görüşme gerçekleştirmeden kimse tanı koyamaz ki sadece yorumlarımız bu. bu kadar tepki almanın nededni akşam herkes çok korktu ve senin bizi dikkat çekmek için kandırdığını düşünüyor

Tatmin oldun mu?

Benim tatmin olmaya ihtiyacım yok berceste..
Sen az önce bana "Senin guvenini kazanmayim vazgectim" dedin ya orda bittin benim için..
Buda umrunda değildir gerçi.. Tamam bana yazma daha.. Güvenini kazanmayı istediklerine yaz.. Benden yana şansın sıfırlandı çünkü..

Tatmin oldun mu?

Yaptığın haksızlık değil mi ya ?

Ben anzeri başka bir topicte tanıdım onu da çok sevdim.

senin kadar muhabbetim yok belki.

Ama bu yaptığın çok ayıp.

Burada herkes sana karşıyken arkanda bir tek o oldu.

Senin bu yaptığın sadece vefasızlık.

Bu saatten sonra şizofren mi olursun ne olursun ben bilemem

Bildiğim tek bir şey var ; ne iyi yoruma ne kötü yoruma değersin..

Yazık yani !

İlk cumlede ne demek istedigini tam anlamadim

Ya ben okuldaki arkadaslarima soyledim sizofreni baslangici dediler, okb dediler, kaygi bozullugu dediler ohoo saglam bi tarafomiz yok dedim

Bir sure okula da gidemedim

Evet sifremi fln biliyolardi

Ben ilaclarimi pata kute kestim cogu kere bana cok kiziyordu doktorum

insanlar şizofren olmadığını düşünüyor oda hayır şizofrenim diyor
o zaman hukuk okuyamazsın denildi
ispat için biri istedi

göndermelerinde sıkıntı olmadığını düşünüyor olabililer dediğim gibi zor bir durum. lisedeki öğretmenim de şizofreni teşhisi almış biz sonradan öğrendik hocamız o kadar garip şeyler anlatırdıki. geceleri ulusal kanalların birinde haber sunduğunu falan bizde görmedik derdik siz uyuyordunuz derdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…