- 15 Eylül 2012
- 719
- 10
-
- Konu Sahibi _Semiramis_
- #27.641
Ailemkn rahat oldugunu nereden cikardin?
Facede, kk da takip ediliyormusum
İste okulda herkes psikolojik tedavi gordugumu biliyor okulu uyarmislar
Akrabalarim ve arkadaslarim uyarilmis
psikolog, hukuk, yalan, egem, kazen , berceste cıksss anam birleştiremiyorum anlayamadım birşey, bu topik ne alaka onuda anlamadım ..
hadi hayırlısı yoksam kk mı kapatılıyor kazenin adı geçince
eger oyle ıse bana gore hıc normal bır durum degıl .
sızofren hastaları yalnız bırakılmamalıdır ,kafası atsa canı bırseye
sıkılsa hersey yapabılır .kendıne zararda verebılır .
bakın mesela berceste dun uc bes uyeye kızıp ıntıhar edecegınden bahsettı
konu yalandı tabı ama ,gercekten hasta olanlar yapar bunu .
e sızofren hastası evlat sahıbı bır anne ve babanın ben bu kadar rahat olmasını
kesınlıkle normal bulmuyorum
bak yaziyorum yaziyorum bosa havaya gidiyor ama
sende sizofreni yok,senin o baslangici dedigin zamanda aldigin ilaclari biliyor musun?
hic kalkmadan yattin mi ya da yürümeye halin olmayacak kadar etrafla iletiism sorunu yasadin mi ilactan dolayi?
kardesim sende birsey var ya da yok ama sizofreni degil bu..
ya ben gördüm dibimde ilk olurkunde gördüm,sonraki asamalarida gördüm
ayrica o ailede tek doktora götürmedi sizofreni tanisi konuldu ama yinede baska baska doktrolara götürler sirf yanliskliik olabilir
neden biliyor musun cünkü o hastalik geldi mi gitmiyor...
birde bir kizdan bahsetmisim geri sayfalarda onada burda sizofrei baslangici dediler hastaede yatti ya onu birak aldigi ilaclar yetti cok kötüydü
biliyorsun yurt disindayim onu ailesi ankaraya götürdü depresyon demis ama ondada hala tuhafliklar var bende buradaki tani dogruydu..yani diyecegim o
sen diyorsun ki ben öyle sandim gitti bitti sandim ya da baslangickti vs.
birak sen onlari bak senin gercekten birseyin var ya ama sen illa sizofreniye yüklenme bugünkü seylerin aciklamasinda o da olabilir
yani sizofreni olunca daha matrah olmuyor,eger varsa bütün bunlarda yalan bende evet ruhsal skntilar var ondan kaynakli de ama sizofreni diye diretip durma degilsin
ailen seni böyle birakir miydi?
Senin guvenini kazanmayim vazgectim
Yahu ben rapor gondercem dedim ya?
Kac kere egeme tamam beraber gidelim dedim ya?
sıkıntılar çok fazlaydı türkçe böl. olan kız upuzun saçlarını bir günde sıfıra kesmişti kendisi yurtta tek bir odada kalıyordu hiç arkadaşı yoktu. bizim böl. arkadaş sınıftaki herkese takmıştı gece yarısı insanların ziline basıp size börek getirdim diyordu, derste kapıyı çalıp çalıp girmiyor hoca sorun ne dediğini ben çalmadım ki Allah tarafından çalındı falan diyordu. ailesi bir dönem gelmişti ilaçlarını bıraktığında sonra tekrar gitti baya zor bir süreç.Allah kimseye vermesin psikolojik rahatsızlıklar
sıkıntılar çok fazlaydı türkçe böl. olan kız upuzun saçlarını bir günde sıfıra kesmişti kendisi yurtta tek bir odada kalıyordu hiç arkadaşı yoktu. bizim böl. arkadaş sınıftaki herkese takmıştı gece yarısı insanların ziline basıp size börek getirdim diyordu, derste kapıyı çalıp çalıp girmiyor hoca sorun ne dediğini ben çalmadım ki Allah tarafından çalındı falan diyordu. ailesi bir dönem gelmişti ilaçlarını bıraktığında sonra tekrar gitti baya zor bir süreç.Allah kimseye vermesin psikolojik rahatsızlıklar
Hiç tamam gidicem demedin yok Kazenle gidemem o erkek olmaz..
Sana egemle kaç defadır net bi cevap ver diye ee sonuç diyoruz cevap yok.. neyse ya..
Yazıklar olsun sana berceste..
Bugün neredeyse tüm gün senin için endişelenip uğraştım..
Sevgilinle bile konuştum onun rica ettiği şeyleri yaptım.. Sırf senin iyiliğin için.. Bana yazma git bercesteyle ilgilen ben siteyi hallederim ordakilere haberde veririm dedim..
İntihar saplantın var diye o konuyu açtığın zaman ellerim buz kesti titredim resmen..
Ama değmezmiş..
Bu cümleleri keşke bana baştan söyleseydin senin için kılımı bile kıpırdatmazdım..
Hastasın diye hala üzülüp acıyordum sana ama şimdi gram üzülmüyorum..
Daha cevap yazma bana.. Selametle..
sızofren hastası bır evlatları varken o evlatlarını ayrı sehırde
bırakabılıyorsa bır aıle ,bana gore rahattır arkadasım .
okul arkadasların okul ıdaresı kım berceste yaa !
onlar senın hasta oldugunu bılse ne olur bılmese ne olur
her an senınle ılgılenemezler kı ,annen baban degıller sonucta
işte boyle bır evladı anne baba nasıl yalnız bırakıyor
benım aklım mantıgım almıyor .
saglıklı bır cocugu bıle sehır dısına aıle ünv. okumaya gonderırken
bıle oldukca huzursuz olurken ,sızofren hastası bır cocugu tek
basına sehır dısına nasıl gonderırler
Ben bi ara cok cok kotuydum yataktan kalkmiyordum
Sanrilar goruyordum
Sizofreni baslangici dediler. Kullandigim ilaclari inan bilmiyorum aradan 6 ay gecti sanirim
Ailemin ne halde oldugunu bilmiyosun o yuzden nolur ailen seni nasil birakir demeyin
Bilmiyorum bana soylenen bu ben diyorum ki ben de okb var
Kaygi bozuklugu da var sanrilar goruyordum sizofreni baslangici dediler
Sonra sanrilar kayboldu, artik sanri gormuyorum, o nedenle gecti dedim
berceste senın aılene laf eden yok cnm .Aileme laf etme lutfen
Anzer "kazenle ve egemle giderim"
"Kazenle ve egemle giderim"
Tatmin oldun mu?
Anzer "kazenle ve egemle giderim"
Tatmin oldun mu?
yavrum sen ne demek istedigimi anlamiyorsun
yataktan kalmiyordum diyorsun,ama bu ilaclardan dolayi degil
ben sana orada demek istiyorum ki baslanginca bile alinan ilaclar agir,
ailen sen sizofreni olmasanda halinden yine endise duyarlar..ama sen gercekten bir sizofreni hastasinin
nasil oldugunu bilmedigin icin yani en azina ilk asamada kabullenme evresine kadar o yüzden rahatsin..
birde o ilaclar pata küte kesilmez,sen tam tedavi olmamisken bütün okuldaki herkes senin bu sekilde bir hastaligin oldugunu biliyor mu?
ya mesela facebookta kontrol altindayim diyorsun,kk da kontrol altindayim yani nasil senin sifreni mi biliyorlar
hadi burasi acik platform fb nasi olsacak buanda teknik dinleme deme..
insanlar şizofren olmadığını düşünüyor oda hayır şizofrenim diyorKonu çok hızlı ilerliyor sayfa atlayarak ilerliyorum o yüzden ben anlamamış olabilirim ama birisi bana neden bu kızın öğrenci kimliğini resmini filan birşeyleri kanıtlamak için görmek istediğinizi anlatabilir mi? Ben son baktığımda şüphelenilen olay ilgi çekmek dramatik yalanlar söylemesiydi sadece hastalıkla ilgili? Şimdi neden okulu resmi kanıt unsuru olarak lazım oldu ki?
işte boyle bır evladı anne baba nasıl yalnız bırakıyor
benım aklım mantıgım almıyor .
saglıklı bır cocugu bıle sehır dısına aıle ünv. okumaya gonderırken
bıle oldukca huzursuz olurken ,sızofren hastası bır cocugu tek
basına sehır dısına nasıl gonderırler aklım almıyor