Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Nasil ispatlayim?

Bu foruma yazdim daha once "bende okb var" diye onu bulmaya calisayim mi?

Sizofreni nasil ispatlanir ne bilim ben yahu

Badezuzum un söylediğine katılıyorum.
Eğer gerçekten bu hastalığın varsa ve klinikte yattıysan bunu ispatla.
Çünkü tüm sorunun cevapları hasta olup olmamanda yatıyor gibi.

köseye nasil SIKIsdim bi anlasam :44:
evet rahatsiz oldum o cümleye hic gerek yoktu

bitti mi ????? arkadaşlarını geri kazandığını düşünüyor musun iki kimlik belgesiyle?? diğer insanların sana tamam yazdığı herşey doğru demesini mi bekliyosun ??

Bitmedi

Daha guven kazanamadim

Ben en iyi yarin klinige yattigimda rapor alayim doktordan

Olur mu kizlar ?

kimlik fikrini ortaya atan benim bi ben göremedim galiba fotoğrafı biriniz bana atabilirmi?

hayır sen egem e doktora birlikte gitmeyi teklif ettin onu gerçekleştir ki tam güven sagla

Egem ankarali mi?

Gidelim doktora bnm icin sakincasi yok

Ama doktorum bilgi vermez

Daha once kuzenim benle gelmisti, odaya girdi berce nasil bilgi verir misiniz diye

Doktor kizdi ona bilgi veremem bir daha boyle soru sormayin dedi

köseye nasil SIKIsdim bi anlasam :44:
evet rahatsiz oldum o cümleye hic gerek yoktu

benim o cümleden daha gereksiz çok fazla cümle var bu forumda
sen buna kafayı takma

köşeye sıkışma konusuna gelince
dedim ya ne yapmaya çalıştıgını anlamadım ki bir anda köşeye sıkışmış insan tepkisi verdin
seni daha önce görmedim
zaten şu an tatil diye forumda çok takılıyorum, bunun öncesi yok
beni daha önce gördüğünü sanmıyorum
neden tartışma ateşi ile kavruldugunu anlamadım
senin benimle değil başka birşey ile problemin var ama bunu ben çözmeyeceğim

Egem ankarali mi?

Daha once kuzenim benle gelmisti, odaya girdi berce nasil bilgi verir misiniz diye

aaaaaaa tühh tühh egem nolcak şimdi

Egem ankarali mi?

evet ankaralıyım.gönder kazene

bak simdi bu Allah korusun kanser degil

hani aslinda cogu kanser hastasi bilir ama yinede bilmeyecek durumda olanlar vardir sen ablani demistin

dmemistik iyileseceksin bitti dediler ama saklamistik dedin..

ama bu ruhsal bir skinti ya ben yüzde yüz tanidigim iki kisi var sizofreni

ve bunlardan birisi hastaligini biliyor ve kabulleniyor

sen simdi diyorsun ki ben siziofreniyim ama ayrinti bilmiyorum diyorsun..

o bildiigm kisi lise zamanlarda ortaya cikti ve ailesi götürdügünde aile yaninda yapmadi ilk zamanlar

ayri ayri aldilar yani bu sürecte tek basina olmuyorsun en azindan ilk zamanlar

mesela benim dediigm kisinin annesiyle görüyordu ayri sonra o kisiyle

sonra hasta oldugunu kabul edince cocuk annesinide istedi yaninda herseyi rahatca anlati ilk asamadi

kullandigi ilaclar onu kaldirmadi sürekli uyku hali yasadi,kedini toplumdan disaladi oda..

zaman icinde daha kontrolu sagladi, onun bazi seyleri hastaliginin özelligini bir ara hayaller kurmaya baslayinca ya da bu olay siddetlenince

kendi kendine annesine benim doktorla görüsmem gerek diyor ve gidiyor..yani bu hastalik ruhsal bir hastalik ve biliyor musu kalitsal,

genetik kökenli senin cocuklarinda olmazsa bile onlarin cocuklarinda onlrda olmazsa bile 7 kusakata bile olma ihtimali var

sence bunlar sana anlatilmaz m?

sizofreni senin hastaligin degil ya da öyleysin ama en azindan ben bunun bir teshisi konuldugunu sanmiyorum..

depresyon olabilir ya da buna benzer seyler..

cünkü sizofreni olurken iki kisidede ortak olarak gördügüm olay kendilerini dis cevreden soyutladilar...

cok sacma sacma seyler anlattilar ama seninkiler gibi degil hani bilir misin

tvde izledikleri seyleri iste onlari kendilerini yönettigni ya da o kisilerle konustuklarini iliskileri olduklarini filan filan..

ya sen ben bilmiyorum diyorsun ama bu olmaz..sen sizofrenisin ama sana bu konua bilgi verilmez mi

sen 20 yasindaasin benim dedigim kisi 14-15 yasindaydi ilk ögrendiignde ve hastanede yatmadi yüzde 80 oraninda raporu var

öyle bu doktora gidipte hali altina süpürüecek sey degil..

tamam birsey var ama bunun adi sizofreni degil..

peki intihar edecem diye yazdiginda sana yazilan neden yazdin o kadar acik, ya da nikah olmaz kabulu yok denildigi icin kirldiign icin onlardan intikam alma duygusu yok muydu?

yani vicdanen rahatsiz hissettirme

Son düzenleme:

Kazene rapor gondercem dedim uzatma istersen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…