Yalniz ciddi ciddi inandirmaya calisiyor kiz hayret
Ben iki saattir hic yazmiyorum misir patlattim kizlar bugun izleyecek film de bulamamistim ohhh iyii oldu.
Valla iki saattir gulmekten icim sisti yatakta yuvarlaniyorum.
Kizlar cok guzel kekliyorlar.
Misir isteyen var mi misir isteyen?
Guzel gidiyor heee
:) sana katılıyorum uzun zamandır bu siteye üyeyim fakat ilk kez bu kadar aktif oluyorum
bi elimde çekirdek bi elimde kola:)
işin şakası bir yana dayanamadım kendi bilgilerimi paylaştım
bana basit şizofreni diyen arkadaş başka bir yorumda obsesif bozukluktan ilaç kullandığını idda etmiş
artık kendi bile karıştırdı kanımca :)
arkadaşım artık niye uzatıyorsun de ki ben herkesi kandırdım can sıkıntısından bi üyelik aldım kendi kendime dalga geçtim hatta güldüm eğlendim
hayır düşünüyorum ünv. öğrencisi olsam heleki hukuk okuyacak zekaya sahip olsam burda can sıkıntısında milletle dalga geçsem inan sonrasında kendimi ispatlamak için bu kadar uğraşmazdım hatta arkamdan yazılanlara güler geçerdim senin tam olarak derdin ne çözemedim
diyorsun ki ben şizofreninin ömür boyu geçtiğini bilmiyordum tarzında yazıların olmuş
ya afedersin elinin altında pc sevgilinle tüm mahreminbi paylaşana kadar kk de oturup bi araştırma yapsaydın ya :))
benim yüzümde sivilce çıksa acaba neden diye 50 sayfaya bakıyorum kaldı ki şizofren tanısı konulacak milyon kere araştırırdım
ya valla artık komik duruma düşme sana inanan insanları da kandırmak yerine doğruyu söyle güvenini ancak bu şekilde geri kazanırsın onların
birde cidden hukuk kadar ciddi olmayan bir bölümü kafa patlatarak bitirmişken sen şizofrenim ben ama hukuk okuyorum diyip bu bölümü cidden layığı ile okuyorsan kendimden utanırım
ah canım ah valla fena tongaya düştün
uykum geldi konuyu takip etmekten uyuyamıyorum :))
bi de berceste artık bana da bi cevap versen diyorum işine gelen herkese bi cevabın var da :)))