Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Evet

ARKADASLAR COK KOTU GUNLER GECİRDİM

KENDİME DEFALARCA ZARAR VERDİM

SİZ DEDEKTİF GİBİ DAVRANİP, OLAY BUYUTMEKTEN BASKA BİR SEY YAPMİYORSUNUZ

benim sizofrenim iyilesmis, takip edilmisim, buraya yazdiklarim dogruymus

BEN EV ARKADASLARİMİN DALGA GECTİGİ GECE DE İNTİHAR ETTİM

kiziyorsunuz diye soylemedim. O geceden sonra tekrar intihar edecegimi dusundukleri icin bi sacmalik yapmami beklemisler

Ya biraz bana destek olur musunuz?

FORUMDA BEN PSİKOLOJOL TEDAVİ GORUYORUM DİYE YAZDİM

BEN İLAC KULLANİYORUM COK KOTUYUM DEDİM

HATTA DEFALARCA "OLMEK İSTİYORUM"" dedim

Ben SİZİ KANDİRMADİM Kİ?

Hasta olduumu soylemistim

Ben iyi rolu oynuyordum

O sirada iyi degildim kalbim agriyordu

Ama caktirmamak icin guluyordum filan

Birisi LUSTRAL 250 mg

bi soru daha iki dkk önce sana klinikteki hemşirenin verdiği ve adını biel bilmediğin beyaz ilacın adını nasıl hatırladın hemde mg kadar ???

herkes ne düşünüyor bilmiyorum ama bence çok uzadı gibi gelçi arkadaşlar hemen kızacaklar nerden çıktınız siz diye ama:) bu konu bercestenin bi ilşkisini anlatmasından bi başladı taaaa nerelere geldi:)

Konuyu tam olarak anlamadım ama ben de kkda topluca başımıza gelmiş bir olayı anlatayım :)

2,5 yıl önce yani kızıma hamileyken kkya üye olmuştum.
Çok çok başka bir nickle :)
O zamanlar sadece ve sadece hamileler topiğine yazardım forumun başka hiç bir sayfasına bakmazdım.
Hamileliğimizin en başından bu yana topikte o kadar güzel arkadaşlıklar kurmuştuk ki ,
hatta en önce dogum yapanlardan biri de bendim.

Gel zaman git zaman, o ara kk sürekli server hatası verip duruyordu.
Biz de dedik ki arkadaşlarla facede grup kuralım, kk kapalı oldugunda ordan yazışırız.
Kurduk grubu ve kkya ugramaz olduk. :)

Bir süre sonra bebeklerimiz 1 yaşına gelecegi zaman dedik ki çekiliş yapalım.
Herkes katıldı. Adresler alındı hediyeler gönderildi.
Ve biz ögrendik ki bir arkadaşımız neredeyse 2 yıldır bir arada yazıştıgımız arkadaşımız ,
meger hiç hamile kalmamış, hiç çocugu olmamış. Gruba eklediği fotolarda netten bloklardan buldugu bebek fotograflarıymış
Hepimiz şok olmuştuk

Hemen gruptan engelledik o arkadaşı, sonra dinleyelim dedik yine ekledik,
dediği şey şuydu. bebegi hiç bir zaman olmayacakmış, ama o varmış gibi davranıyormuş, hastaymış.
sonra da bir baktık kkda yine başka bir hamile topiğinde hamileyim aranızdayım yazmış.
Yalan mıydı gerçek miydi bilemiyoruz
ama kkda bu olaylar azımsanmayacak kadar çok bence.

Bunlar sadece ortaya çıkarılanlar :)
Hiç şaşırmadım desem yeridir :)

Bu olaydan KAZEN'in bile haberi yok :)

Burada herkes yorum yazıyor,iki saattir buradayım ve forumun yöneticisi de burada.

Herkes istediğini yazıyor bir ben mi battım ?

herkes istedigini yazabilir
ama senin niyetini anladıgım için yorumların çok battı bana, ve evet sadece senin yorumların battı hatta
komik oluyorsun, ben senin iyiliğin için söyledim

forbes kaç yılında nobel aldı ?

Alicia Larde-John Nash çifti 1963’te boşandı ve 1970’te tekrar biraraya geldi. Bu tarihten itibaren darılıp barışan çift, kendileri hakkında “aynı çatı altındaki iki yabancı” benzetmesini yapmıştı. Nash 1994’te Nobel Ödülü’nü kazandıktan sonra aralarını düzelttiler ve 1 Haziran 2001’de tekrar evlendiler.(alıntıdır)

herkes istedigini yazabilir
ama senin niyetini anladıgım için yorumların çok battı bana, ve evet sadece senin yorumların battı hatta
komik oluyorsun, ben senin iyiliğin için söyledim

O zaman engelleyin beni yorumlarımı görmeyin.

Aramızda ne geçtiğini bilmeden de kimsenin avukatlığını yapmayın bence.

Nerde hukuk okuyorsun ben de hukuk okuyorum bütün okullar kapandı nereye davet ediyosun insanları merak ettm

Cok zekisin sen ya gercekten

Benim okulum uc donem. Tatilde degilim ben

TOBB da okuyorum buyrun gelin

yesssssssssssssssss benden bır soru dahaaaa

berceste;

anzer erkek arkadasınla konusmus ya, erkek arkadasın da bercenın hayalk dunyasını anlamak ıcın kk dan takıp edıoz onu felan demıs .. bu ne demek pekiii??

Erkek arkadasim hayal dunyasinda olup olmadigini anlamak icin onu takip ediyoruz demis

Sonra da dedim ki burada "bugun psikiyatrla konustuk, hayal kurmuyomusum forumda"

Lustral ı surekli kullandigim icin biliyorum

Duzenli olarak iciyorum

Diger ilaclari klinikte verdiler onlari bilmiyorum

Lustral su an gozumun onunde sadece lustral kullaniyorum su an

ilaç kullanıyorsunuz. ve şu an evdesiniz. mutlaka oradadır ilaçlarınız. sizden rica ediyorum. şimdi alın onu elinize ve adını yazın .

berdestecim cidden seni yalanlamak istemiyorum ama birinin de seni durdurması gerekiyor değil mi

lustral da 50lik ya da 100lüktür
neyse o kısmı önemli değil

lustral anksiyete ve depresyon gibi hastalıklarda kullanılan çerez gibi herkese yazılan bir antidepresandır

not.. antipsikotik bir ilaç olmadığı için şizofrenide endikasyonu yoktur

bi soru daha iki dkk önce sana klinikteki hemşirenin verdiği ve adını biel bilmediğin beyaz ilacın adını nasıl hatırladın hemde mg kadar ???

Sen de cok zekisin gercekten

Arkadasim LUSTRAL i her gun iciyorum 1 yildir her gun iciyorum

Klinikte baska ilaclar veriliyordu onlari bilmyorum

Ama LUSTRALi biliyorum cunku her gun iciyorum

işe aynen o sözü diyeceğim ben de '' hiç bilenle bilmeyen bir olur mu ?''

lustral mı.. yapmayın artık.. :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…