- 12 Mayıs 2012
- 5.126
- 13
-
- Konu Sahibi _Semiramis_
- #27.201
Kendinle çelişiyorsun anzer.
Ben yalan mi soyluyorum?
Agr degil hastaligim
Kimseye saldirmadim filan yani
Sevgilim gercek, hukuk oludugum gercek, kazen yurttan erisim yaptigi soyledi zaten
Ablami goruyordum, bu gercek degil iste
Öldgünü kabullendim
bence kazen'ın yapmaya calıstıgı ; berceste zaten hasta oldugunu kabul ettıgı ıcın
kazen'de bercesteyı ıncıtmemek ıcın biraz özenli davranıyor bence .
ben oyle algıladım .psikiolojık tedavı gordugu ıcın ustune gıtmek ıstemıyor bence kazen .
tabı kazenın adına konusamam ben oyle hıssettım sadece
O bir soruydu işte ben ciddiyim..
Gerçek dünyayla hayali ayırt edemiyorum dedin ya faceden konuştuğumuzda da anzer diye biri var mı dedin yoksa acaba bu hayal ürünü mü dedin?
Onu yazdığım anla şu an bir mi sence? Değil..
Konu kapanmıştır..
Ben yalan mi soyluyorum?
Agr degil hastaligim
Kimseye saldirmadim filan yani
Sevgilim gercek, hukuk oludugum gercek, kazen yurttan erisim yaptigi soyledi zaten
Ablami goruyordum, bu gercek degil iste
Öldgünü kabullendim
Hayir senin hayal oldugunu dusunmedim hic
Karistirdigim hayal ile gercekleri aciklayim
Sevgilimle kavga ettik zannediyorum, etmemisiz.
Babamla konustuk zannediorum konusmamisiz
Derse gittim zannediyorum gitmemisim,
Ama forumda cok uzun zamandir takiliyorum yani yukaridaki ornekler gibi kisa, anlik seyler degil
Canım bence yazdıklarına sende inanmıyosun..
Onu yazdığım anla şu an bir mi sence? Değil..
Konu kapanmıştır..
aynen bugusu sen ne demeye çalışıyorsun anzer de bende o zaman gerçekten gerçek sanmıştık herşeyi ve öyle konuşmuştur o konu kapandı şuan olaylar başka yerlerde
bugünkü o kendine zarar vermekle ilgili topğin ne gibi bir amacı vardı ?
Hayir senin hayal oldugunu dusunmedim hic
Karistirdigim hayal ile gercekleri aciklayim
Sevgilimle kavga ettik zannediyorum, etmemisiz.
Babamla konustuk zannediorum konusmamisiz
Derse gittim zannediyorum gitmemisim,
Ama forumda cok uzun zamandir takiliyorum yani yukaridaki ornekler gibi kisa, anlik seyler degil
20 li yaşlarda max 21
malesef istediği ilgiyi göremiyor bir tane erkek arkadaşı var ama olsun diye ...
çocukta bundan hoşlanmıyor ama alternatifte bulamıyor, yani tencere kapak olayı....
berceste şu dakikalarda ölmüş olmalıydı amma 2. üyeliklerle ilgili bana mailler yağdırdı beni ne duruma düşürdün diye... Ölüme giden bunları düşünür mü diye düşünmeden kendimi alamadım...
devam edeyim mi ?
Kızlar bizimle oyun oynanıyo. Allah aşkına açın gözünüzü! Bişey de sormayın, bunları yapan bi insan(eğer yapmışsa) dürüstçe cevap mı vericek?
Kızlar bizimle oyun oynanıyo. Allah aşkına açın gözünüzü! Bişey de sormayın, bunları yapan bi insan(eğer yapmışsa) dürüstçe cevap mı vericek?