uzun sureli iliski ve evlilik sorunsali

Arkadaslar oncelikle şunu soyleyeyim annesine miras kaldi babasindan, onceden kalmis ama yeni satildigi zaman parayi kendileri böldü çocuklarına.
Ailesi universite mezunu fakat babasi kumar oynuyor evlerini de bu yuzden kaybetti. Kotu aliskanliklari var. Ellerine ne zaman para gecse sakliyorlardi ama adam duyunca hemen saga sola borc yapiyor.
lisede full time calistim haftalik 45 saati dolduruyordum haftaici okuldan sonra 2 bucukta is basi aksam 10a kadar zaten 37 saat calismis oluyordum haftasonu da sabah 10dan aksam 10a saatim dolunca da haftada bir gun calismiyordum yada erken cikiyordum.
neden ozel universiteye gondermedikleride babasi ozel bir universitede ders veriyordu bir zamanlar ama dedigim gibi hem kendi maasini yiyor hem eve gelen parayi bu yuzden gonderemediler o da acikogretime yazildi

Hayatimda biri oldugunu da kuzenlerimle arasi iyiydi onlar söylüyordu

Bana kızma ama ne ailen beş para eder ne de sevgilin.
Senin su an saglıklı dusunememenin sebebi de bu ikisi zaten.
Daha o kadar gencsin ki, mutlu olmayi, mutli edilmeyi, el ustunde tutulmayi sen de hak ediyorsun.
Orta halli bir semtte, bir aile apartmaninda 1+1 hatta 1+0 ev tut ve kendi hayatini kur. Gerekirse 2. Ogretimden universiteye basla, yurtta kal. Ama lutfen ailenden de sevgilinden de kurtul.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…