Ben sizin gibi kızlara cidden çok kızıyorum. Ben 10 yıllık kocama bu kadar taviz vermiyorum arkadaş, nedir sizin derdiniz böyle? Adamlar sizle evlensin, bıtakmasın diye resmen hayatınızı paspas ediyorsunuz.
Bakın size bir abla tavsiyesi kulağınıza küpe olsun; erkekler kendileri için sürekli kendinden taviz veren kızları değil, kendilerine onunla evlenmek için taviz verdirecek kadar dik durabilen kızları tercih ederler eninde sonunda. Bir insanın başkasının keyfi öyle istiyor diye, hiçbir mantıklı açıklaması ya da sebebi yokken hayatını kısıtlaması kadar saçma birşer var mı? Size demek istediğim diğer birşey de Allah herkese akıl, fikir vermiş, yok en güzel yıllarımı aldı, öyle yaptı böyle yaptı diye karşı tarafı suçlamaktan vazgeçin. İkili ilişkilerde eğer ortada şiddet ve tehdit olmadığı sürece kimse kimseye birşey yapamaz, insan ne yaparsa kendi kendine yapar. Keşke yıllar önce dik durmayı becerebilseydiniz, zaten bunu yapabilseydiniz, en güzel yıllarınız heba olmazdı. Bence kararlarınızın sorumuluğunu alın ve bu yaşadığınızı bir tecrübe olarak görüp önünüze bakın.