Cilt Bakımı Ürünleri Uzun süreli gül suyu kullanıp sonuç alan var mı?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

klorofil

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2012
28
0
yıllardır yüzümdeki sivilceden çekmediğim kalmadı. çok şey denedim bana mısın demiyor. en son çare gül suyuna başladım 2 haftadır kullanıyorum cildime bir parlama geldi acaba uzun süreli gül suyu kullanıp olumlu sonuç alanlarınız var mı?

evet gül suyu yüzü piril piril yapiyor, cilt ne kadar temiz de olsa pamugun rengi degisiyor... ben kullaniyorum cok memnunum.. arada peeling de yapiyorum.. sivilceler icin cok güzel tarifler var sitede, bakip kendine uygun olanlardan denemeni tavsiye ederim

Ben de gül suyunu kullanmak istiyorum. Aldım ama nasıl kullanacağımı,ne kadar sıklıkla kullanacağımı bilmiyorum. Bilgilendirir misiniz ? :)

Benim cildim yağlı bir cilt ,gül suyu kullanıyorum 1 senedir çok çok memnunum.arada kil ile karıştırıp maskede yapıyorum.Her yaştan herkes için çok ucuz bir bakım,tavsiye ederim kızlar

Ben en azından bi denesem mi diyorum. En fazla yüzümü sivilceler istila eder değil mi? :KK70:

Dogal olsun diye bende tonik yerine kullanayım demiştim yüzümde birkac tane olan sivilcelerde artıs oldu hemen bıraktım öyle boş boş duruyor dolapta :) Birkac gün dene kötüye giderse kullanmazsın ama ben bunu yaglı ciltler için söylüyorum yoksa kuru ciltlere iyi geliyor:)

Dogal olsun diye bende tonik yerine kullanayım demiştim yüzümde birkac tane olan sivilcelerde artıs oldu hemen bıraktım öyle boş boş duruyor dolapta :) Birkac gün dene kötüye giderse kullanmazsın ama ben bunu yaglı ciltler için söylüyorum yoksa kuru ciltlere iyi geliyor:)

Pekala,bütün korkuuzca girişimlerim boşa oldu :KK70: Haklısın gibi geliyor bana. Peki bir şey daha sormak istiyorum. Arkadaşım bebek pudrasıyla gül suyunu karıştırıp maske yapıyordu. Bunu hiç denedin mi?

ben de kuru cıltlere ıyı gelmedıgını duymustum .aksıne yaglı cıltlere cok faydalı oldugunu duymustum .
kuru cıltler de gul suyu cıldı daha fazla kurutuyor dıye bılıyordum

Pekala,bütün korkuuzca girişimlerim boşa oldu :KK70: Haklısın gibi geliyor bana. Peki bir şey daha sormak istiyorum. Arkadaşım bebek pudrasıyla gül suyunu karıştırıp maske yapıyordu. Bunu hiç denedin mi?

Denedim ve kesin dene diyorum cildin yagını alıyor ama tonik olarak hergün kullanman konusunda iyice bir araştır derim çünkü yaglı ciltlere iyi gelmedigini kendi üstümde test ettim:) Ama haftada 1 gün yapacagın bir maske gözenekleri çok etkileyecegini sanmıyorum.(Burada bence asıl iyi gelen bebek pudrası:))

Denedim ve kesin dene diyorum cildin yagını alıyor ama tonik olarak hergün kullanman konusunda iyice bir araştır derim çünkü yaglı ciltlere iyi gelmedigini kendi üstümde test ettim:) Ama haftada 1 gün yapacagın bir maske gözenekleri çok etkileyecegini sanmıyorum.(Burada bence asıl iyi gelen bebek pudrası:))

Teşekkür ederim canım :) İçim rahatladı biraz. Haftada bir yapacağım :))

Bebek pudrasıyla gül suyunu karıştırmak aklına nasıl gelmiş ya? :KK70: Peki nasıl bir sonuç aldı? Kendisine sorsan, sonra da bizi bilgilendirsen ne güzel olurdu.:KK16:

Bebek pudrasıyla gül suyunu karıştırmak aklına nasıl gelmiş ya? :KK70: Peki nasıl bir sonuç aldı? Kendisine sorsan, sonra da bizi bilgilendirsen ne güzel olurdu.:KK16:

:KK70: Arkadaşımla ortaokuldaydık o zamanlar,yüzünde inanılmaz sivilce vardı. Okula yüzünde pudramsı birşeyle gelmişti. Nedir diye sorunca doktor bu yaşta zararlı ürünler kullanman iyi değil,bu daha doğal diye onu sürdrtmüş. Ona iyi gelmişti. Haftada 1-2 yaparmış. Zamanla azaldılar,şimdi facete resimlerine bakıyorum birkaç izi var onun dışında yüzünde sivilceler yok. Ordan benim de aklıma geldi :KK70:

:KK70: Arkadaşımla ortaokuldaydık o zamanlar,yüzünde inanılmaz sivilce vardı. Okula yüzünde pudramsı birşeyle gelmişti. Nedir diye sorunca doktor bu yaşta zararlı ürünler kullanman iyi değil,bu daha doğal diye onu sürdrtmüş. Ona iyi gelmişti. Haftada 1-2 yaparmış. Zamanla azaldılar,şimdi facete resimlerine bakıyorum birkaç izi var onun dışında yüzünde sivilceler yok. Ordan benim de aklıma geldi :KK70:

Yüzyıllar olmuş. :KK70: Neyse bilip bilmeden bulaşmayalım madem öyle. Off ya her şeye sarka sarka bi hal oldum. :KK70:

Cildiniz yaglı ise gül suyundan uzak durun derim sivilceleri arttırır !!!!

katılıyorum kimyasal kullanmıyım diye %100 doğal ısparta gül suyu aldım ve cildim yağlı cildimde sivilce bile yokken sivilcelenme oldu bıraktım kullanmayı öylece duruyor bende onu koku babında kullanıcam mesela yazın cildime falan sıkarım acaba cildime sıksam bir zararı ollur mu ki:26:

Yüzyıllar olmuş. :KK70: Neyse bilip bilmeden bulaşmayalım madem öyle. Off ya her şeye sarka sarka bi hal oldum. :KK70:

Hahahaha :KK70: ben de denedim bunu. Yüzü ferahlatıyor böyle,iyi geliyor gibi :) Sivilce sorunum yok ama siyah noktalar var yaa bitirdiler beni.

Hahahaha :KK70: ben de denedim bunu. Yüzü ferahlatıyor böyle,iyi geliyor gibi :) Sivilce sorunum yok ama siyah noktalar var yaa bitirdiler beni.

Lanet olsun hepsine! :) Ben de cildiyeye gittim, ilaç yazdırdım. İlaçları bugün kullanmaya başladım, bakalım neler yaşanıcak.

X