• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun süredir hamile kalamayanlar mutlaka okusun...

denemez olurmuyum 3 aşılama 1 tüp denedim şuan doktorumu değiştirdim herşeye en baştan başlayacaz inş. bu sefer olur ALLAHın izniyle

İnşallah olur canım,ben 20 ayda ne kadar üzüldüm,sen 9 yıldır kimbilir nasıl yıpranmışsındır.Allah sabır versin,inşallah tutar,allah hayırlısını versin.

inş. cnm insan hem maddi hem manevi yıpranıyo bu sefer inş. o uğraşlara değerde hamile kalırım
Tedavi bir yönden iyi bir yönden de daha yıpratıcı bana kalırsa,beklentin artıyor ,olmayınca daha fazla hayal kırıklığı oluyordur.Acaba bir süre kendi haline mi bıraksan,belki daha iyi olur.Çünkü aşılama tüp bebek filan denemişsin,biraz ara verseniz daha iyi olur sanki?

Tedavi bir yönden iyi bir yönden de daha yıpratıcı bana kalırsa,beklentin artıyor ,olmayınca daha fazla hayal kırıklığı oluyordur.Acaba bir süre kendi haline mi bıraksan,belki daha iyi olur.Çünkü aşılama tüp bebek filan denemişsin,biraz ara verseniz daha iyi olur sanki?

ben geçen sene tüp bebek denedim ondan sonra adetim düzensizleşti şimdi onun için tedavi görecem bide doktor rahim filmi istedi onu çektirecen öncelikle adetlerimin düzelmesini çok istiyorum çünkü bu durum beni iyice alt üst ediyo

ben geçen sene tüp bebek denedim ondan sonra adetim düzensizleşti şimdi onun için tedavi görecem bide doktor rahim filmi istedi onu çektirecen öncelikle adetlerimin düzelmesini çok istiyorum çünkü bu durum beni iyice alt üst ediyo

Doğru haklısın adet düzensizliği varsa sana çok sıkıntı yapar,tedavi şart.İnşallah herşey yolunda gider canım.

Mrb arkadaşlar ben 3 ay oldu cocuk denemeleri ama yine tutmamis malesef bende kis ve miyon cikti o biraz korkutuyo beniya he adet dineminde sanki hamile kalmis gibi hissediyorum kendimi acaba ilusmaya calisiyorda tutmuyi mu anlamadim ki .

Back
X