Gebeliğe Hazırlık Uzun süredir bekleyenler gelin dertleşelim bilgilenelim...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Lice_sss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2014
5.282
9.112
198
K29 yaşındayım ve 5 yıl bitti evliliğimizde 5 yıldır da istiyoruz bebek ama olmadı benim gibi uzun süredir bekleyenler gelin burda buluşalım.ne dersiniz ?

Takviyelerle ilerleme olmuyorsa kendini çok da yorma canım hız problemi sorun olmayacak kadar şans yaratılıyor tüp bebekte sperm seçme yöntemleriyle
Neler neler denedik artmyor hız dr da artık uğraşmayın tüp bebek veya aşılama yaptırın dedi. Tamam dedik çıktık :)

K29 yaşındayım ve 5 yıl bitti evliliğimizde 5 yıldır da istiyoruz bebek ama olmadı benim gibi uzun süredir bekleyenler gelin burda buluşalım.ne dersiniz ?
Bende 2 yıllık evliyim tüp bebek denedik Temmuz’da kimyasal gebelik oldu dün değerimin sıfırlandığını gördük bugün doktorumuzla görüştük dondurulmuş 2 embriyom var inşallah hazır hissedince onların transferi olucak🤲🏻

Bende 2 yıllık evliyim tüp bebek denedik Temmuz’da kimyasal gebelik oldu dün değerimin sıfırlandığını gördük bugün doktorumuzla görüştük dondurulmuş 2 embriyom var inşallah hazır hissedince onların transferi olucak🤲🏻
Hadi inşallah bu sefer kucağına almak nasip olsun canım dualarımız hepimize rabbim kk deki herkese çifter çifter versin bebiş :D

Çok şükür ki embriyoların var canım bu bile çok güzel ben 3 tüp bebek denedim ama embriyom oluşmuyor malesef :(

Senin yine yaşın genç. Ben 34 yaşındayım. Bu ay ya aşılama ya da tüp bebek yapılacak. Eşimin değerleri çok düşük olmadığı için devlet desteğiyle olmuyor.

benim 7 yıl olmadı ve o süre içinde yaşanan onca şey arasında doktora gitmek için fırsat yaratmadım kendime , son pişmanlık fayda etmiyor malesef , size bir bayan olarak tavsiyem çok geç olmadan mutlaka bir doktora gidin , mevlam isteyen herkese nasip etsin inşallah

Çok şükür ki embriyoların var canım bu bile çok güzel ben 3 tüp bebek denedim ama embriyom oluşmuyor malesef :KK43:
Evet canım seninle başka bir başlık altında konuşmuştuk çok üzücü bizde pozitifi görüp sonra negatif olunca resmen yıkım oldu doktor sperm kalitesinden böyle oluyor dedi 😞

Senin yine yaşın genç. Ben 34 yaşındayım. Bu ay ya aşılama ya da tüp bebek yapılacak. Eşimin değerleri çok düşük olmadığı için devlet desteğiyle olmuyor.
Aşılamayla başladığınıza göre daha önce hiç tüp yapmamışsınız inşallah ilk seferde olur evet yaşım genç ama hikayem uzun :(

Evet canım seninle başka bir başlık altında konuşmuştuk çok üzücü bizde pozitifi görüp sonra negatif olunca resmen yıkım oldu doktor sperm kalitesinden böyle oluyor dedi 😞
Hadi ya hatırlayamadım canım kusura bakma o kadar çok araştırıp okuyorum ki burayı :( inşallah bir daha yaşamazsın o yıkımı

Back