• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun Süre Etkisinden Kurtulamadığınız Kitaplar

ilhcem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2011
5
0
36
İstanbul
Okurken ve okuduktan sonrasında da etkisinden kurtulamadığımız kitaplarmz hepmizin olmuştur.
Hadi paylaşalım kızlar =D

Arif Maoalouf-Yüzüncü Ad kitabı gerçekten çok etkileyiciydi,o kitapta aldığım tat başkadır

Yazarın kitabında oryantalist bir anlatım var,yani doğu ve doğu kültürüne has bir yapı,ve bu da konuyla birleşince çok etkili bir anlatıma sahip olmuş

Son düzenleme:
İlk olarak ben başlıyım, yakın zmaanda okuduğum etkisinden uzun süre kurtulamadığım kitap; Khaled Hosseini'nin Uçurtma Avcısı'dır.

Kitabı okurken ağladımm, ve uzun süre kitaplığında olmasna rağmen bir türlü okuyamamştım ve çok kzdım buyüzdende kendime :)
Son derce etkileyici tavsye ediyorum tüm okumayanlara ;)

İlk olarak ben başlıyım, yakın zmaanda okuduğum etkisinden uzun süre kurtulamadığım kitap; Khaled Hosseini'nin Uçurtma Avcısı'dır.

Kitabı okurken ağladımm, ve uzun süre kitaplığında olmasna rağmen bir türlü okuyamamştım ve çok kzdım buyüzdende kendime :)
Son derce etkileyici tavsye ediyorum tüm okumayanlara ;)

Uçurtma Avcısını okurken ben de çok ağlamıştım, kitap ağlatmaktan öte, amir ve hasandan öğrenecek öyle çok hayat dersiyle doluki,mutlaka ben de tavsiye ediyorum canım.Hatta yakın zamanda filmini de izledim. harikulade.:34:

emily bronte - uğultulu tepeler. hani böle yemeği unutsanız bile tadı kalır ya aynı öyle ayrıntıları çok fazla hatırlamıyorum ama okurken verdiği ruh hali hatırladıkça hala duruyor :40:

emily bronte - uğultulu tepeler. hani böle yemeği unutsanız bile tadı kalır ya aynı öyle ayrıntıları çok fazla hatırlamıyorum ama okurken verdiği ruh hali hatırladıkça hala duruyor :40:

filmi de var... mutlaka izlemelisin izlemediysen :34:

etkilendigim çok kitap oldu ama ilk aklıma gelen "The Secret"

ve

Tolstoy- İnsan ne ile yaşar?

kırmızı mantolu küçük kız
çok etkilenmiştim sanki olayları ben yaşıyor gibi olmuştum.

Benim de çok oldu etkilendiğim kitap. Fakat gözyaşlarımı tutamadığımdan yolda okumakta zorlandığım kitap Kemal Yalçın'ın Emanet Çeyiz'idir. Anlatılanlar gerçek olunca üzerinden onlarca yıl geçse de anlatısı insanı derinden etkiliyor...

canan tan-yüreğim seni çok sevdi çok etkisinde kaldım..

ben yakın zamanda okudugum Carolıne Leavitt - ANNE ye bayıldım. sonunda agladım ınanılmaz duygulu bır hıkaye..

ayşe kulin veda
elif şafak aşk
sinan yağmur aşkın gözyaşları şems
sinan yağmur aşkın gözyaşları mevlana
demet soyadını hatırlayamadığı bi yazarın mihrimah sultan adlı kitabı
ayşe kulin füreya

yahudi sevgili-jenna blum
kolera günlerinde aşk gabriel garcia marquez
aşk-elif şafak
en uzun gece-ahmet altan
mutluluk-zülfü livaneli

Back