Uzun süre emek verdiğimiz sevgilin ayrılma aşamasında çabucak birini bulup 1kaç ayda nişan yapması

Aslında hatan nerede biliyor musun arkadaşım?
Bahsettiğin erkekler senin anlattığın kadar sana aşık değiller, senden sadece hoşlanmışlar sen de bunları abartıp bir aşk hikayesi yazmaya çalışıyorsun.
Bunu hisseden erkek korkup kaçıyor senden.
Oysa ki müsade etsen de onlar koşsa peşinden daha kıymetli olur ilişkilerin bana inan.
Ya bu işyerindeki neyse de...Ben bunu korkutmadım aslında.İlgisinin azlığını sorun ettim..Ama bak o kız nişan istemiş diye yapmış.Yoksa ona da ağırdan almış.Kaçacak yerim yoktu dedi..Aynı ülke kolayına geldi..Hatta nasıl oldu bilmiyorum dedi..Sanki ona da tereddütlü gibiydi..Hep aklındaymışım öyle söyledi..Nişan günü bile aklındaymışım...Laf dedim...Nişanlanmazdın öyle olsa dedim..Ama bu adam sevse bile k.ç korkusundan tr gelme korkusundan vazgeçecek ,başka biriyle nişanlanacak duygusal yönü az sevgisi kuvvetli olmayan bir adam...Onu sevdiğini bile söylemedi..Bilmiyorum dedi..Güzel kızları sever,kız kardeşine sorduğumda güzel değil dedi..Böyle de bir ayrıntı var..

ne biliyim bu konuda adam diye bahsettiğiniz kişinin adamlıkla uzaktan yakından sağdan soldan alakası yok
maddi hazır değilim,manevi değilim,gel sevişelim desek herşeyleri hazır yerli yerinde maşallahh
iş imzaya gelince el tutuluyor,diyecek bişey bulamadım sinir oldum
ben olsam nikahını basardım bi güzel söverdim,üstüne kusar dönerdim

Kimse acınızı küçümsemiyor aslında, siz çok alıngan davranıyorsunuz.

Ve yazılanları tartmak yerine tepki gösteriyorsunuz.

O yüzden insanın yazası gelmiyor açıkçası.

Ya bu işyerindeki neyse de...Ben bunu korkutmadım aslında.İlgisinin azlığını sorun ettim..Ama bak o kız nişan istemiş diye yapmış.Yoksa ona da ağırdan almış.Kaçacak yerim yoktu dedi..Aynı ülke kolayına geldi..Hatta nasıl oldu bilmiyorum dedi..Sanki ona da tereddütlü gibiydi..Hep aklındaymışım öyle söyledi..Nişan günü bile aklındaymışım...Laf dedim...Nişanlanmazdın öyle olsa dedim..Ama bu adam sevse bile k.ç korkusundan tr gelme korkusundan vazgeçecek ,başka biriyle nişanlanacak duygusal yönü az sevgisi kubvetli olmayan bir adam...Onu sevdiğini bile söylemedi..Bilmiyorum dedi..
Şu sorgulamaların bile onu sıkıyordur emin ol.
Yapma işte bunu kendine.
Bıktırtma kendinden.
Yalnızlık zor, boşanmış olmak daha zor inan Anlıyorum ben seni.
Bilmem Allah inancın var mı?
Eğer varsa bir de kader yönüyle baksan hayata.
Elbet sevmek/sevilmek istersin de olmuyorsa olmuyordur.
Şartları zorlayarak kaderini değiştiremezsin.
Ben kendimi böyle avuturum.
Elimizden gelen erkekleri sık boğaz etmek, onları evliliğe ikna etmek değil Hayırlısı için dua etmek.
İşte o zaman olsa da olmasa da yalnızken de birisi varken de mutlu Olmayı öğreniyorsun.

Kimse acınızı küçümsemiyor aslında, siz çok alıngan davranıyorsunuz.

Ve yazılanları tartmak yerine tepki gösteriyorsunuz.

O yüzden insanın yazası gelmiyor açıkçası.
Düzgünce yazılara niye bir şey diyeyim..Biraz empatik yazmak lazım..Egolu, empatiden uzak yorumlara herzaman karşıyım...Ben de yorum yapıyorum başka konulara böyle şahsa dik dik yazmıyorum.Bunu da bekliyorum..

Ben iki farklı ve birbirinden beter ayrılık yaşadım. Birinde direkt aldatıldım, gözümle de gördüm evet üzüldüm evet ağladım ama kendimi de kahretmedim, çok da uzatmadım o süreci.
Öbür olay tam kabust :) Adam benden ayrılmadan eski manitasıyla yazıştı ve hop bende ayrıldı haftasına bunla nişanlandılar falan. Bak işte onda üzülmedim bile. Yani üzüldüğüm tek nokta bula bula bu ayıyı mı bulmuşui ben değmezmiş dedim. O geçen aylarıma üzüldüm. İki sene sonra da şimdi sevgilimi buldum. Üç yıldır sevgiliyiz ve yeni evlendik. Gayet de o iki öküzü tanımasaydım bu adama hak ettiği ilgiyi ve özveriyi veremezdim, kıymetini bilmezdim. Her tecrübe insanı cidden olgunlaştırıyor.
Ağla ama bir haftayı yada bir ayı geçirme. Takıntı yapmış gibi tek erkek oymuş gibi kendini paralama. Geçiyor, anne baba ölümüyle yaşamaya alışılıyor elin kıçı kırık erkekleri ne ki.
Yaşayan biri olarak diyorum kimseye değmez, senden değerlisi yok ondan sakın ağdalı arabesk türk filmlerinden çıkmış gibi hissetme kendini. Öyle kimse benim onu sevdiğim gibi sevemezler de yalan onu asla unutamayacağımlar da yalan,kimseyi sevemem de yalan
Şimdi geçmiştekilere gülüyorum, iyi ki aldatılmışım da eşimi bulmuşum :KK66: Hoş onunla da Allah korusun ayrılsak dünyanın sonu değil, yine bir iki ağlar geçerim.

Konu sahibi tutturmussun bi "populer uyelere uzun uzun yaziyorsunuz, benim derdimi kucumsuyorsunuz" diye, sana deger verip kendi hayat tecrubelerini paylasan insanlari hice sayiyorsun. Alinti yaptigim kisi cok da guzel seyler yazmis, su an tam da ihtiyacin olan teselli niteliginde degil cok gercek seyler... Neden bunu ciddiye almiyorsun? Ben de kendimden biseyler paylasacaktim ama gerek yok... Senin beklentin farkli.

ne soylesek de sen kendin icinde inanacaksin bu olumsuzluklara tulipa.. yoksa bizim tesellimiz on dakka surer surmez..

Düzgünce yazılara niye bir şey diyeyim..Biraz empatik yazmak lazım..Egolu, empatiden uzak yorumlara herzaman karşıyım...Ben de yorum yapıyorum başka konulara böyle şahsa dik dik yazmıyorum.Bunu da bekliyorum..

Önceki konunuzda da hatırlıyorum, bu konunuz da böyle, sürekli tepki gösteriyorsunuz.
Herkes sizin istediğiniz gibi yazamaz, mümkün değil.
Siz, sizin için olumlu olacak tarafları alsanız daha iyi olmaz mı?

Güzel bir dille eleştirenlere bile yaşamadan anlamazsın deyip geçiyorsunuz.

Ama yine de söyleyeyim düşüncelerimi.
Hayal kırıklığına uğramanız çok doğal.
Üstünde durulmayacak şey değil, ama o kadar çok yaşanıyor ki benzer hikayeler.
Üzülmenizi anlıyorum, ama yas sürecine girmeniz abartı.

Ayrıca bu erkeklerin sizden uzaklaşmasında payınız yok mu gerçekten düşünün.
İnsanın kendini suçlaması, hatalarını didiklemesi çok güzel bir şey.
Bu kadar melankolikliğe, üstüne düşmeye herkes gelemez.

Oyle dedi boyle dedi bunlara takilmayin hepsi birer bos ayrinti. Neticede adam nisanlanmis bitti yani. Insan istemeden hele de bi erkek nasil nisanlanir bunu niye mantiginiz aliyo. Her seyi kabulleniyosunuz inaniyosunuz ama adamin sizi istemedigine bi turlu inannmiyosunuz. Benim sizin sahsinizla bi sorunum ya ama saplantilisiniz bunu kabul edin. Sanki uc cocukla ortada birakildiniz.

Şuan yas sürecine çevirmiş değilim .Bu konuyu açtığımda şokum bir günlük olaydu.Olacak okadar.Saplantılı ne Allah aşkına.Geçirilen zamana , hissedilmiş sevgiye, kişinin ortamına geçmişine, yorgunluğuna,travmalarına göre atlatılması da birkaç hafta sürer.Ben mi söyleyecem bunu.Ateş düştü yeri yakar.Aklıma geldiği an kötü olduğum şok durumundayım.
Yaşayayan üyeleri ne kadar sürede atlatmışlar ne hissetmişler ne yaparak atması daha kolay olmuş, yazarlarsa sevinirim.Lütfen dik dik yazacaklar yazmasın..Zaten özgüvenim düşmüş moralimi daha fazla moralimi bozmayın.Geçecek bu da...Geçerken zor oluyor haliyle..Duygulardan arınmış değiliz..Yapacak birşey yok..Buraya yazdım diye küçük düşürmeyin insanı .Ya yaşadıklarını unuttu bazıları yada büyük konuşuyor..Üstelik herkesin gelmişi geçmişi, yaşadıkları ,ortamı ,ailesinin,arkadaşlarının desteği, moral kaynaklarının varlığı yokluğu ,yaş dönemi farklıdır..Lütfen empati yaparak karşıdaki kişinin rencide olmamasını düşünerek konuşun.Başkası da olsa böyle söylerdim.Ne ağır dilli insanlar var.

Genelde boyle oluyor zaten.

Uzun iliskiden cikan erkekler tanisin tanimasin , sevsin sevmesin 2-3 ay tanidiklari biriyle evleniyor. Nedenini valla bilmiyorum. Kuzenim alakasiz, cok da sevmedigi, begenmedigi bir kadinla evlendi sonra kavga dovus 6 ay sonra bosandi mesela. Eski isyerimden bir arkadas, baska bir kadina asik oldu yine isyerimizden ama annem kizar diye nisanlisiyla evlendi, 2 yil sonra bosandi, simdi tekrar asik oldugu kizin kanina gime cabasinda ama kiz istemiyor.......Pucca birtakim tespitler yapmisti ama ne kadar dogru bilemem, bunu erkeklere sormak lazim :) Erkekleri anlayan beri gelsin.

Son düzenleme:
Hele ki maddi olarak evliliğe hazır olmadığını söylüyorsa ..Manevi olarak bile hazır olmadığını düşünüyorsak ..(ilgsizlik,iş sorunu,ayrı ülkeler)..

Çok zormuş..İnsanın ağrına gidiyor..Hele ki...Şunu diyorsa:''Sen de iyiydin o da iyi.Allah karşıma hep iyileri çıkardı''Benim de bir talibim olmuştu ama o iyi çıkmadı..
Ve bu kızla benle limoni görüşürken aralıkta tanışmış.Ve hiç söylemedi bana..Ben onun arkasından iş çevirmedim ama o yaptı bunu..Bayram öncesi nişan yapmış...

Bu durumu yaşayan da varsa dertleşmek isterim.
Yaşaması daha zormuş çünkü..

Kusura bakma ama kimseye kendinden fazla.deger vermeyeceksin, böyle gotu kalkar,senin iyiligini bile kendi sansina yorar elin adami, once ben deseydin,.o pesinde pervane olurdu... Ikili iliskilerde bir tarafın tek tarafli verici olmasinin sonucu, kimse insanin kendisinden degerli degildir, oturup uzulme bence iyi olan senmissinki boyle bir mala.yazilmamis kaderin

Zorla nişanlandı seni seviyor diyelim. Sevmeden istemeden bir erkek neden nişanlanır? Kendi isteklerinin arkasında duramıyorsa kime faydası olur bu kişinin?
Seni sevmedi gitti hemen nişanlandı hemde çok isteyerek diyelim. Bu açıdan bakınca da ayran gönüllü, dengesiz bir kişilik görülüyor. Yine böyle bir insanla olmak uzun vadede kime mutluluk getirir?
Uzulmeye değer mi böyle insanlar için. Farz edelim sen onun için doğru kişisin çok sevdin.o senin için doğru kişi mi? Hiç sıkma canını ilişkin ciddiye binmemiş, evlilik olmamış zamanında kaçmış diye sevin. Şöyle elini tuttuğunda, gözlerine baktığında huzur bulacağın kişi mutlaka karşına çıkacaktır.

Kusura bakma ama kimseye kendinden fazla.deger vermeyeceksin, böyle gotu kalkar,senin iyiligini bile kendi sansina yorar elin adami, once ben deseydin,.o pesinde pervane olurdu... Ikili iliskilerde bir tarafın tek tarafli verici olmasinin sonucu, kimse insanin kendisinden degerli degildir, oturup uzulme bence iyi olan senmissinki boyle bir mala.yazilmamis kaderin
Teşekür ederim..İyi geldi..

Siz ztn sonrasinda baska biri ile gorusmedinizmi hatta o zmn is yerindeki on plandaydi bu arkadas geri plandaydi su an tek problem sizin hala yanliz olmaniz ama siz kendinizle barismadiginiz surece ne simdi ne baska biri ile nede bu insanlar ile mutlu olamazsiniz sureci bilmiyorum ama ztn sizin onunla gorusmeniz bile basli basina hata ve gereksiz neden size " sen iyiydin oda iyi" demesine izin veriyorsunuzki?

Hele ki maddi olarak evliliğe hazır olmadığını söylüyorsa ..Manevi olarak bile hazır olmadığını düşünüyorsak ..(ilgsizlik,iş sorunu,ayrı ülkeler)..

Çok zormuş..İnsanın ağrına gidiyor..Hele ki...Şunu diyorsa:''Sen de iyiydin o da iyi.Allah karşıma hep iyileri çıkardı''Benim de bir talibim olmuştu ama o iyi çıkmadı..
Ve bu kızla benle limoni görüşürken aralıkta tanışmış.Ve hiç söylemedi bana..Ben onun arkasından iş çevirmedim ama o yaptı bunu..Bayram öncesi nişan yapmış...

Bu durumu yaşayan da varsa dertleşmek isterim.
Yaşaması daha zormuş çünkü..

Bunun aynısını benim kuzenim yaptı...kızla çıktı çıktı 3 sene sonra ayrıldı yok karım olmaya laik deil yok güvenmiorum gibisinden konuşupdu bize kızada maddiyatım yok evlenemem fln fln diomuş...başkasıyla aynı 1 ay sonra nişanlandı 3 ay içinde düğün yaptı ve 2 ay sonra boşandı...daha 15 günlük evliyken ilk kıza dönmüş...karısı tam bir manyak çıkmış o kızı ona mumla aratmıştı...boşanmak için elinde ne varsa verdi karısına araba ev herşey gitti...çok geçmeden diğer kızla evlendiler çok mutlular şimdi...adalet illaki tecelli eder merak etme

X