- 13 Ekim 2010
- 8.139
- 4.871
''En başındna beri kaçak göçek bir tavrı vardı tulipa...''
Tamam bunları söyleyin işte..Zaman geçince iyi şeyler aklında kalıyıor insanın..Depreşiyor..
Beni değil o adamı anlatın ..lütfen..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
''En başındna beri kaçak göçek bir tavrı vardı tulipa...''
Tamam bunları söyleyin işte..Zaman geçince iyi şeyler aklında kalıyıor insanın..Depreşiyor..
Beni değil o adamı anlatın ..lütfen..
Ya bu işyerindeki neyse de...Ben bunu korkutmadım aslında.İlgisinin azlığını sorun ettim..Ama bak o kız nişan istemiş diye yapmış.Yoksa ona da ağırdan almış.Kaçacak yerim yoktu dedi..Aynı ülke kolayına geldi..Hatta nasıl oldu bilmiyorum dedi..Sanki ona da tereddütlü gibiydi..Hep aklındaymışım öyle söyledi..Nişan günü bile aklındaymışım...Laf dedim...Nişanlanmazdın öyle olsa dedim..Ama bu adam sevse bile k.ç korkusundan tr gelme korkusundan vazgeçecek ,başka biriyle nişanlanacak duygusal yönü az sevgisi kuvvetli olmayan bir adam...Onu sevdiğini bile söylemedi..Bilmiyorum dedi..Güzel kızları sever,kız kardeşine sorduğumda güzel değil dedi..Böyle de bir ayrıntı var..Aslında hatan nerede biliyor musun arkadaşım?
Bahsettiğin erkekler senin anlattığın kadar sana aşık değiller, senden sadece hoşlanmışlar sen de bunları abartıp bir aşk hikayesi yazmaya çalışıyorsun.
Bunu hisseden erkek korkup kaçıyor senden.
Oysa ki müsade etsen de onlar koşsa peşinden daha kıymetli olur ilişkilerin bana inan.
Şu sorgulamaların bile onu sıkıyordur emin ol.Ya bu işyerindeki neyse de...Ben bunu korkutmadım aslında.İlgisinin azlığını sorun ettim..Ama bak o kız nişan istemiş diye yapmış.Yoksa ona da ağırdan almış.Kaçacak yerim yoktu dedi..Aynı ülke kolayına geldi..Hatta nasıl oldu bilmiyorum dedi..Sanki ona da tereddütlü gibiydi..Hep aklındaymışım öyle söyledi..Nişan günü bile aklındaymışım...Laf dedim...Nişanlanmazdın öyle olsa dedim..Ama bu adam sevse bile k.ç korkusundan tr gelme korkusundan vazgeçecek ,başka biriyle nişanlanacak duygusal yönü az sevgisi kubvetli olmayan bir adam...Onu sevdiğini bile söylemedi..Bilmiyorum dedi..
Düzgünce yazılara niye bir şey diyeyim..Biraz empatik yazmak lazım..Egolu, empatiden uzak yorumlara herzaman karşıyım...Ben de yorum yapıyorum başka konulara böyle şahsa dik dik yazmıyorum.Bunu da bekliyorum..Kimse acınızı küçümsemiyor aslında, siz çok alıngan davranıyorsunuz.
Ve yazılanları tartmak yerine tepki gösteriyorsunuz.
O yüzden insanın yazası gelmiyor açıkçası.
Ben iki farklı ve birbirinden beter ayrılık yaşadım. Birinde direkt aldatıldım, gözümle de gördüm evet üzüldüm evet ağladım ama kendimi de kahretmedim, çok da uzatmadım o süreci.
Öbür olay tam kabust :) Adam benden ayrılmadan eski manitasıyla yazıştı ve hop bende ayrıldı haftasına bunla nişanlandılar falan. Bak işte onda üzülmedim bile. Yani üzüldüğüm tek nokta bula bula bu ayıyı mı bulmuşui ben değmezmiş dedim. O geçen aylarıma üzüldüm. İki sene sonra da şimdi sevgilimi buldum. Üç yıldır sevgiliyiz ve yeni evlendik. Gayet de o iki öküzü tanımasaydım bu adama hak ettiği ilgiyi ve özveriyi veremezdim, kıymetini bilmezdim. Her tecrübe insanı cidden olgunlaştırıyor.
Ağla ama bir haftayı yada bir ayı geçirme. Takıntı yapmış gibi tek erkek oymuş gibi kendini paralama. Geçiyor, anne baba ölümüyle yaşamaya alışılıyor elin kıçı kırık erkekleri ne ki.
Yaşayan biri olarak diyorum kimseye değmez, senden değerlisi yok ondan sakın ağdalı arabesk türk filmlerinden çıkmış gibi hissetme kendini. Öyle kimse benim onu sevdiğim gibi sevemezler de yalan onu asla unutamayacağımlar da yalan,kimseyi sevemem de yalan
Şimdi geçmiştekilere gülüyorum, iyi ki aldatılmışım da eşimi bulmuşum Hoş onunla da Allah korusun ayrılsak dünyanın sonu değil, yine bir iki ağlar geçerim.
Düzgünce yazılara niye bir şey diyeyim..Biraz empatik yazmak lazım..Egolu, empatiden uzak yorumlara herzaman karşıyım...Ben de yorum yapıyorum başka konulara böyle şahsa dik dik yazmıyorum.Bunu da bekliyorum..
Hele ki maddi olarak evliliğe hazır olmadığını söylüyorsa ..Manevi olarak bile hazır olmadığını düşünüyorsak ..(ilgsizlik,iş sorunu,ayrı ülkeler)..
Çok zormuş..İnsanın ağrına gidiyor..Hele ki...Şunu diyorsa:''Sen de iyiydin o da iyi.Allah karşıma hep iyileri çıkardı''Benim de bir talibim olmuştu ama o iyi çıkmadı..
Ve bu kızla benle limoni görüşürken aralıkta tanışmış.Ve hiç söylemedi bana..Ben onun arkasından iş çevirmedim ama o yaptı bunu..Bayram öncesi nişan yapmış...
Bu durumu yaşayan da varsa dertleşmek isterim.
Yaşaması daha zormuş çünkü..
Onu sevdiğini bile söylemedi..Bilmiyorum dedi..Güzel kızları sever,kız kardeşine sorduğumda güzel değil dedi..Böyle de bir ayrıntı var..
Teşekür ederim..İyi geldi..Kusura bakma ama kimseye kendinden fazla.deger vermeyeceksin, böyle gotu kalkar,senin iyiligini bile kendi sansina yorar elin adami, once ben deseydin,.o pesinde pervane olurdu... Ikili iliskilerde bir tarafın tek tarafli verici olmasinin sonucu, kimse insanin kendisinden degerli degildir, oturup uzulme bence iyi olan senmissinki boyle bir mala.yazilmamis kaderin
Hele ki maddi olarak evliliğe hazır olmadığını söylüyorsa ..Manevi olarak bile hazır olmadığını düşünüyorsak ..(ilgsizlik,iş sorunu,ayrı ülkeler)..
Çok zormuş..İnsanın ağrına gidiyor..Hele ki...Şunu diyorsa:''Sen de iyiydin o da iyi.Allah karşıma hep iyileri çıkardı''Benim de bir talibim olmuştu ama o iyi çıkmadı..
Ve bu kızla benle limoni görüşürken aralıkta tanışmış.Ve hiç söylemedi bana..Ben onun arkasından iş çevirmedim ama o yaptı bunu..Bayram öncesi nişan yapmış...
Bu durumu yaşayan da varsa dertleşmek isterim.
Yaşaması daha zormuş çünkü..