Hala yargılayıcı, dik dik konuşanlar var.
Dik dik yorumlar yapan göremedim ben üç dört sayfadır. Yardımcı olmak istiyor yazanlar.
Olan olmuş, adam gitmiş. Şu an içi rahat mis gibi uyuyor bu saatte mesela. Nişanlanmış da.. Artık bu giden adamı döndürecek bir formül yok.
Ah vah dense sizinle, sizi daha da çok üzmek ister gibi ay ne yapmış deseler yada beddua etseler, bu durum değişmeyecek, size de bir gram yararı olmayacak.
Yani ağladınız, üzüldüğünüz her an size zarar, onun umurunda değil.
O söylediği sözler de sizi üzmemek için söylenmiş "sen daha iyilerine layıksın" sözünün klişeleşmemiş olanı.
İşte bu gerçekleri görüyor herkes, çoğumuz yaşadık ayrılık acısını, aldatma acısını.. Yaşadığımızdan uyarıyoruz esasında.
Ağlamak sızlanmak kendine kahretmek bir tek sana zarar.Ve emin ol değmiyor da geçen zamanına yazık.
Sırf bunun için yazmıştım ben.
Ah vah etmek yerine kendini topla artık diye.
Ha kızıyorsunuz, sizin beklediğiniz şey bambaşkaymış şu an fark ettim. Siz beni seviyor ama başkasıyla evlenecek dimi, beni hala seviyor bana iyi dedi o zaman neden gitti gibi cevabı olmayan ve sadece sizi yoran üzen şeyler duymak istiyormuşsunuz. Yada vah vah tüh tüh diye sızlanma ve beddualar falan.
Dilerim 30 yaşındasınız sanırım, yaşınızın tecrübesi ve olgunluğuyla bu durumu atlatırsınız en kısa zamanda...